Pet načinov s katerimi ubijate strast v spalnici

0

Če živite s partnerjem, bi spalnica morala biti najintimnejši prostor v vašem domu. V stvarnem življenju pa temu pogosto ni tako, ker ljudje nezavedno pokvarijo romantično atmosfero s slabimi navadami, ki jih tam ne bi smelo biti. Preverite načine, na katere je mogoče uničevati strast v spalnici:

1. Načrtovanje obveznosti

Ko zvečer ležejo v posteljo, mnogi ljudje začnejo razmišljati o obveznostih, ki jih čakajo naslednji dan. Medtem ko je misli težko odgnati, jih skušajte zadržati le zase in prenehajte s partnerjem razpravljati o njih. Takšne teme v trenutku ubijajo strast in romantiko, pogostopa lahko povzročijo tudi prepire med partnerji.

2. Laptop ali mobilni telefon v postelji

Poleg tega, da to ni dobro za vaše zdravje, zrenje v zaslon mobilnega telefona ali laptopa v postelji škoduje komunikaciji med partnerjema in s tem uničuje tudi strast. Pustite mobilni telefon na nočni omarici raje uživajte v bolj zanimivih aktivnostih, ki jih lahko počnete v spanici oziroma postelji.

3. Neurejena soba

Vsi dobro vemo, kako malo je potrebno, da v spalnici nastane nered. Po le nekaj dnevih nepospravljanja se spremeni v pragozd razmetanih oblek, nakupovalnih vrečk in še marsičesa drugega. In kdo bi v takšnem okolju želel biti romantičen? Nihče, seveda. Zato, če ne zaradi drugega, si zaradi svoje zveze in boljšega seksualnega življenja vi in vaš partner morate prizadevati redno pospravljati spalnico.

4. Prepuščanje spalnice gostom

Lepo je biti dober gostitelj, toda tudi pri tem je treba poznati meje.Prijateljem in sorodnikom, ki vas obiščejo, res ne bi smeli prepustiti svoje spalnice, ker je to najintimnejši del vašega doma. Misel na to, da je nekdo drug, ki ga poznate, spal na vaši postelji, bo nemudoma ubil strast, še zlasti, če gre za sorodnike. Verjamemo, da vam bo vsak gost enako hvaležen, če ga namestite v sobo za goste ali na kavč v dnevni sobi.

5. Delo ali učenje v postelji

Spalnica bi morala biti prostor v domu, v katerem se vsakdo počuti najbolj sproščeno, če vanjo prinesete posel, knjige, skripte za izpit, boste z njimi prinesli tudi stres, s čimer boste sobo prenehali dojemati kot prostor za počitek in relaksacijo, seveda boste s tem izgubili tudi željo po seksu.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen