Koalicija v DZ spet po “mornarsko” – tokrat s kletvicami kar podpredsednik državnega zbora Branko Simonovič!?

12

Sredino izredno sejo DZ na temo migracij so zaznamovali številni zapleti in vroča razprava, po mnenju mnogih pa tudi neprimerno vedenje nekaterih poslancev. Že res, da hram slovenske politike ni lokalna cerkev, toda nekih standardov bontona, kamor to, da tamkaj ne kolneš, prav gotovo sodi, bi se že bilo dobro držati. Kaj se je zgodilo?

Potem ko je poslanec SMCja Jani Möderndorfer žaljivo naslovil prvaka SDSa Janeza Janšo kot “Princa teme”, se na opozorila podpredsednika DZ Jožeta Tanka ni odzval z opravičilom, službe DZ pa ga navkljub zahtevi zadnje omenjenega niso odstranile iz seje, je Tanko sejo prekinil za dve uri.

Po nadaljevanju je na seji bil navzoč tudi Möderndorfer, ki je v razpravi zahteval, naj mu tedaj predsedujoči Branko Simonovič (Desus) da možnost replike. Ko je poslanec to večkrat ponovil, mu je Simonovič dejal “izvolite proceduralno”, nato pa še sočno zaklel: “Ma u pi*** mater…”

To ni prvikrat, da se člani koalicije v DZ vedejo kot kočijači ali kot krčmarji. V prejšnjem mandatu je svoje poznavanje vključevanja maminih spolovil v formalno komunikacijo uvajala tudi članica SMCja, Maruša Škopac, ki je sredi seje dejala: “Pi*** materna, no…”

Če bi ta koalicija ne bila problematična tudi sicer, še ne bi bilo tako hudo, tako pa se ob vsem nakopičenem takšno vedenje zdi le vrh ledene gore. Tem ljudem je potrebno nastaviti zrcalo in če jim ga ne bo javnost, iz tega ne bo nič. Očitno je namreč, da gre za ljudi, ki se imajo slabo pod nadzorom.

Št. komentarjev: 12
 1. Gogi pravi

  Rdeči banditi so bili vedno prostaki… a še huje od kletvic so pokradene milijarde!

 2. raft pravi

  V tržaškem pristanišču ne vedo nič o prihodu Madžarov
  ——————–
  Kje tale časopis DELO najde vse te neumne, nedorasle, in nasploh že kar otročje naivne novinarje?

 3. pubec pravi

  Da ga je imenoval “Princ iz teme”, je vsekakor žaljivo, vendar se mi zdi, da še vedno manj ,kot njegov tweet o novinarskih prostitutkah.

 4. bruh pravi

  ajd….kućanovi rdeči mafijsko/ideloško/volilno blazno disciplinirani in grozno nestrpni smrdeči levićaski pra svi in svi nje…..nič novega…..ajd..taki so bili, so in bodo ostali…ajd..

 5. bruh pravi

  če o EU dovolila vstop še drugim takim jugićevim rdečim mafijsko/ideloško/volilno blazno discipliniranim in grozno nestrpnim smrdečim jugolevićaskim pra scem in svi njam,,,,,ne bo le UK-exita…še ostali bodo zbežali…..ajd…ker oni le kradejo, širijo nestrpnost, sovraštvo, MAFIJSKOST, čredništvo,

 6. linke pravi

  jaz bi “kahelšibarju” janiju rekel še kaj druzga ne samo u p m .

 7. raft pravi

  Pubec pravi Pred 2 uri
  Da ga je imenoval “Princ iz teme”, je vsekakor žaljivo, vendar se mi zdi, da še vedno manj ,kot njegov tweet o novinarskih prostitutkah.
  ———————
  Ne serji ga. Poznam veliko novinark, od tega tri zelo dobro in povem ti, vse tri so skur-bane do amena.

  1. Pubec pravi

   Verjamem raft,vendar tega v javnosti, z imeni, ne moreš pisati

 8. Luiggi pravi

  Jest bi pa rad vedu,kaksen slovenc je simonovic??

  1. haapy yack pravi

   hoj
   On je samo slovensk državljan.
   pomarelicahseprdipres
   boditevcvetju

 9. Narim pravi

  Ja, Raft pa JJ zelo dobro poznata ku.rbiš sceno pri nas.
  Posebej novinarsko.

 10. Marjan pravi

  Kakšen predsednik vlade, takšni patroni so tudi v DZ… sramota od sramote!!!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen