Dobra popotnica za “pušiono”: novinar Pušenjak po “politični genialnosti” vleče vzporednice med Kučanom in Arsenovičem!?

12

V mariborske poštne nabiralnike je v tej dnevih zašlo tudi nekajstransko glasilo županskega kandidata Saše Arsenoviča, ki se je v kampanji za mariborskega župana še najbolj “proslavil”, da je bivšim sodelavcem grizel prste. Pa če pustimo ob strani te njegove kanibalske razvade, lahko mirno zapišemo, da je to slab županski kandidat. Dejansko še slabši od aktualnega mariborskega župana Andreja Fištravca. Ne spozna se na delovanje mestne uprave, ne pozna zgodovine mesta, pa tudi njegove “rešitve” za Maribor so zgolj slabo napisane PR domislice.

PREBERITE ŠE TOKaj je Milan Kučan govoril ob 10. obletnici Probanke. Pajdašil je Vlado RS, tajkunske bankirje in BS!?

Med slednje bi lahko šteli tudi pamflet, ki ga je v Arsenovičevo glasilo zapisal nekdanji novinar Večera in Dela, pa kasneje tudi brezplačnika RTS24, Dejan Pušenjak. Verjeli ali ne, ta dolgoletni novinar, sedaj tudi s.p., primerja nekdanjega predsednika države Milana Kučana in Arsenoviča v kontekstu “politične genialnosti” !!!??? Oba naj bi se namreč obdala s “pametnimi, izkušenimi in modrimi” ljudmi… 

Da Pušenjak res piše velike neumnosti je moč razbrati tudi iz tega, da so “vse Kučanove analize in napovedi hitro izkazale za neverjetno domišljene in točne”. Če ostanemo samo pri Mariboru; Kučan je denimo za propadlo Probanko razvpite bančnice Romane Pajenk svoj čas trdil, da je to “uspešna banka z vizijo”, dokler se ni ta “uspešna bančna zgodba” pred leti sesula v prah, njegova bančnica pa pristala na trdnih sodnih klopeh.

No, tudi padec “političnega genialca” Arsenoviča bo po 18.11. precej trd…

Št. komentarjev: 12
 1. raft pravi

  Vse je to srbska in prosrbska banda. Leta 91 smo jih skomandirali v nulo. Bili so posrani in poscani od strahu. Po dnevih, tednih in mesecih, ko so ugotovili, da jim palček in ostali slovenski izdajalci pomagajo pri prevzemu tako rekoč cele Slovenije, so se jim ( po balkanski maniri ) povečali apetiti. Slovenijo jemljejo kot da je sbsko ozemlje.
  Slovenci, bo treba dvigniti lene ri-ti in se potruditi do volišč, ter VOLIT politike svojega rodu.

 2. Franjo pravi

  Svašta. To je untergang Arsenoviča. Zahvali pa naj se za zadnji žebelj temu bluzatorju pušenjakovemu.

 3. Rokovnjac pravi

  lahko mirno zapišemo, da je to slab županski kandidat. Dejansko še slabši od aktualnega mariborskega župana Andreja Fištravca. Naslabse pa je to,da ni Slovenec,OK!!

 4. Rokovnjac pravi

  Zgornji komentator Franjo lahko rece neumnosti,kajti namrec,tudi Franjo ni Slovenec,ze zaradi tega bi morall drzat gofljo zaprto!

 5. đoko pravi

  Arsenović je navaden bedak, to je problem in izkoriščevalec Maribora, kar je še večji problem!

 6. albin pravi

  Ja kje ste Štajerci staknili tega gostilničarskega neandertalca?

 7. Marjan pravi

  Kanibal & Hanibal

 8. žonta pravi

  Hahahahahah, kakšni moron tale Pušenjak, ni čudno, da so ga od vsepovsod nagnali…

 9. bruh pravi

  smrdeći ideološko nestrpni mafijsko legalizirani komunistični rdeči jugopra sci …..čisto nič več….ajd..točno doloćenim skupinam pač ta stari zločinski rdeči smrdeći gn oj zelo diši…….ajd.

 10. bruh pravi

  in spomite se, da je levićar – posebno nestrpni jugobalkanski smrdeči pra sec ali svi nja – najbolj discpliniran in mafijsko zvesti volivec…..ajd…in ljubljankovići so že dobili ukaz, katera levičarska stranka je najbolj nestrpna, mafijska in komunistično rdeča……in to ni sd …..ajd… ljubljana bo še naprej izrazito ideološko nestrpni jugobalkanski grad, kjer so drugače misleči preganjeni in divje zasovraženi…..ljubljankovići so pač taki….in taki bodo ostali….enoumna komunjzerska mafijsko organizirana sodno in medijsko zaščičena rdeča čreda ovac……ajd…nič novega…

 11. raft pravi

  Spletna stran 24ur.com ta mesec tekmuje za najboljšo novičarsko spletno stran v regiji. Gre za prvi tovrstni izbor, tekmujejo pa spletni portali iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne, Črne gore in Makedonije. Zato potrebujemo vašo pomoč
  ————————
  Stojim na dvorišču svoje hiše in vidim Avstrijo, ki po mnenju tegale bedaka ni v moji regiji. Prokleti balkanofili pofukani.

 12. Hanza pravi

  No pa nam je sedaj najboljši brezposelni novinar Pušenjak priznal, da ima upokojenec Kučan okoli sebe še vedno cel centralni komite, ki mu svetuje, kot bi bili leta 1945. No komunisti nočejo priznati svojih napak, ki jih je nekajkrat več, kot dobrih del, res pa je da komunisti mediji vsak dan trobijo, kako so komunisti uspešni. Ampak primerjave z okolico in Evropsko unijo pa kažejo, da smo zadnja luknja.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen