37%: odkrivamo vam pomen matematične ljubezenske teorije

0

Če vprašate ameriškega matematika Teda Hille, boste z matematično enačbo našli ljubezen svojega življenja.

Hill je svoje načelo poimenoval Optimalno zaustavljanje poti, temelji pa na matematičnih izračunih, ki vam pomagajo najti svojega idealnega partnerja.

Ta teorija vas vodi do rešitve, ki vam pove, koliko partnerjev je treba zavrniti, preden pridete do g. Popolnega.

Na primer, če ste vam je namenjeno, da boste tekom življenja imeli deset zvez, boste popolnega partnerja najbrž našli po četrti, ker je med prvimi štirimi le 39.87 procentov možnosti za dober zadetek. Če vam je namenjeno imeti 20 zvez, vaš idealni partner pride med poslednjimi 12imi, ker med prvimi osmimi le 38.42 procentov možnosti za idealno zvezo.

Ted Hill je na vprašanje o tem, kako lahko človek ve, koliko partnerjev bo imel v življenju, odgovoril, da ni toliko pomembno število partnerjev, kolikor je pomembna ideja, da 37% svojega življenja preživite svobodni in v raziskovanju vseh potencialov, ker se s številom partnerjev povečuje tudi možnost idealnega zadetka.

Kot piše Cosmopolitan, matematik trdi, da teorija temelji na ideji, da po napakah in skrbnem izbiranju pride čas, v katerem spoznate svojega idealnega partnerja, ki je boljši od tistih, ki ste jih spoznali pred tem. (index.hr)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen