KONKRETEN IN PROFESIONALEN PROGRAM: Dr. Anže Logar predstavil program Pozdravimo Ljubljano (mandat 2018-2022)!

2

Dr. Anže Logar, poslanec SDS in kandidat SDS na letošnjih lokalnih volitvah za župana Ljubljane, je na Facebooku predstavil svoj program z naslovom “Pozdravimo Ljubljano”. Gre dejansko za odličen, konkreten in profesionalen program, ki ga prebivalci Ljubljane do sedaj še niso videli…

Ne glede na to, da aktualni ljubljanski župan Zoran Janković zabavlja, da je Logar razpoznaven le znotraj SDS, je jasno, da se mu pošteno tresejo hlače, saj ga denimo na njuno prvo soočenje sploh ni bilo. Logar je namreč pravi prototip modernega in urbanega politika, ki se do potankosti zaveda potreb meščanov in točno ve, kako mora zgledati učinkovita in nekorutptivna mestna uprava. Predpotopni izkoriščevalec Ljubljane Zoki je dober samo še za politični odpad.

Logar Ljubljano prihodnosti primerja z uspešnimi mesti kot so:Dunaj, Gradec, Amsterdam, München, Frankfurt, Potsdam itd, kjer ni kolon in prometnih zamaškov, kjer so javne storitve zaračunane po pošteni ceni, kjer je javni transport v razcvetu, kjer je mestna uprava učinkovita in brez korupcije, kjer imajo občani neposredni vpliv na odločitve, ki se tičejo njihove bivanjske okolice.

Ves program si preberite tukaj: https://www.facebook.com/232578890944699/posts/237845710418017/

Št. komentarjev: 2
  1. Ekman pravi

    Težka bo za Logarja, ker je opanković Ljubljano že čisto sfriziral po srbsko. Ti volivci pa so mu dovolj, da vlada do 100 leta, če bo tako želel.

  2. Anja pravi

    Bravo Anže Logar za pogum in za odličen program! Imate moj glas!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen