Kandidatki za mariborsko županjo Divjak Mirnikovi prerezali gume na avtu in ji na vetrobranskem steklu pustili lutko s krvavim obrazom

13

Kandidatki za mariborsko županjo Lidiji Divjak Mirnik, sicer tudi poslanki LMŠ, so neznanci ponoči na parkirišču pred njenim domom prerezali gume na njenem avtomobilu, na vetrobransko steklo pa obesili lutko z njeno fotografijo, poročajo mediji. Divjak Mirnikova je o dogodku obvestila policijo, ki njen primer že preiskuje.

Avto je poslanska našla z vsemi prerezanimi pnevmatikami, v gumah so vidne luknje, na vetrobranskem steklu pa je bila obešena lutka s fotografijo njenega obraza, na katerem so rdeče sledi. Lutka je imela okoli vratu ovito vrvico, speljano na streho avtomobila, na katero je privezan kamen.

Na pojasnila Divjak Mirnikove STA še čaka, je pa za spletni Večer že povedala, da dogodek dojema kot grožnjo pri njeni kandidaturi. Ob tem storilcem sporoča, da se ne bo ustrašila in da je ne bodo ustavili, saj za njo stojijo vsi, ki so ji dali podpise za župansko kandidaturo. Slednjo namerava vložiti v petek opoldne.

Kot meni mariborska poslanka, je nekdo moral prežati, kdaj se bo pripeljala domov, kar se je zgodilo v sredo pozno zvečer. O dogodku je takoj zjutraj obvestila policijo, ki se je hitro odzvala in zavarovala kraj dogodka ter začela preiskavo. (sta/ured)

Št. komentarjev: 13
 1. linke pravi

  policija se je hitro odzvala ! zanimivo ko so pa na dravskem mostu visele pred leti lutke ljudi iz nasprotne politične opcije ki ji policija ne pripada pa ni bilo tako hitrega odziva. ……. bilo kuda udba svuda ali po domače samo za naše.

  1. Pubec pravi

   Cepec, bi rad videl tebe kako bi skakal okrog policije,če bi se tebi to zgodilo.Hitra reakcija mi je všeč, ne glede na politično opcijo lastnice avta.Morda bi na mostu želel videti kakega tvojega političnega nasprotnika , ko že vse spolitiziraš?

 2. linke pravi

  pubec se vidi da tumast štajerc z opranimi ovčjimi možgani

 3. linke pravi

  pa še to ! na mostu so visele lutke ? ja in kakšen je bil epilog so koga odkrili te vprašam ko si pameten kot usran golob

  1. Pubec pravi

   Gotovo je bil ” pameten” kot ti

 4. raft pravi

  Pubec pravi Pred 4 h
  Cepec, bi rad videl tebe kako bi skakal okrog policije,če bi se tebi to zgodilo.Hitra reakcija mi je všeč, ne glede na politično opcijo lastnice avta.Morda bi na mostu želel videti kakega tvojega političnega nasprotnika , ko že vse spolitiziraš?
  —————————–
  Pubec, brez problema si lahko spremeniš svoj naziv v: ZABITI HINAVEC. Lahko tudi samo v HINAVEC.

  1. Pubec pravi

   Raft, od tebe kaj pametnejšega od tega gornjega zapisa nisem niti pričakoval,ker bi vse ostalo presegalo tvoje umske zmožnosti

 5. linke pravi

  umske sposobnosti raft-a so daleč na tvojimi pubec al karkoli si že . tvoje se lahko merijo z unim ki pravi ” kvaj dej babe zoprne . si imel tudi pet popravnih v osnovni pomožni šoli ?

  1. Pubec pravi

   O tvojih Linke ne bi izgubljal besed,ker tako ne bi razumel

 6. Pubec pravi

  O tvojih umskih sposobnostih raje ne bom izgubljal besed,ker so na ravni deževnika

 7. Silvo pravi

  Lidija pač rabi publiciteto 😉

 8. linke pravi

  pubec ! že tvoj nik pove da tvoj intelektual ne seže dlje od dravskega mostu ,kaj šele da bi se šel razgledat malo na Pohorje in si ogledal kam Drava teče. in to ob visokem vodostaju!

 9. Pubec pravi

  Ti seveda vse to veš,ker plavaš v močvirju,od koder lahko zlezejo le deževniki

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen