Anže Logar napovedal kandidaturo za ljubljanskega župana: Ljubljano imaš priložnost izboljšati samo, če kandidiraš za župana!

10

Poslanec SDS Anže Logar, ki je tudi ljubljanski mestni svetnik, bo, kot kaže, kandidiral za ljubljanskega župana. “Na lotu lahko zadeneš samo, če kupiš srečko. . Torej kandidiram…,” je zapisal na Facebooku.

Kot je navedel, je v politiki 20 let, osem let mestni svetnik, štiri leta poslanec v DZ. “V politiko sem še z iskrenimi nameni. Morda res nisem napredoval najhitreje, a sem vseskozi ohranjal zaupanje v to, da se da doseči premike,” je pojasnil Logar.

Zapis je naslovil Pozdravljena, Ljubljana. V njem pa je med drugim opozoril, da je Ljubljana v zadnjih nekaj letih začela zaostajati za najbolj razvitimi mesti, da je bilo brušenje granitnih kock presežek pred desetimi leti, danes pa ni več.

“Iz najglasnejših zvočnikov sicer še naprej poslušamo, da je Ljubljana nekaj najboljšega, kar se nam je lahko zgodilo. Pa je res?” je zapisal. Ob tem pa bralca med drugim sprašuje, ali ima integriran javni prevoz, poceni letno karto, urejene kolesarske poti in javne storitve za zmerno ceno, pa tudi ali ga avtobus v času konic pravočasno pripelje na cilj in ali v zdravstvu ni čakalnih vrst.

“Niti ne,” odgovarja Logar in dodaja, da to želi spremeniti.

Kandidaturo za župansko mesto v prestolnici sta doslej napovedala sedanji župan Zoran Janković, ki je na čelu Ljubljane od leta 2006, in Smiljan Mekicar kot kandidat stranke Dobra država, ki v aktualni sestavi mestnega sveta sicer nima predstavnika. S kandidaturo Logarja se tako Jankoviću obeta županska borba z vsaj enim političnim “težkokategornikom”. (sta/ured)

 

 

Št. komentarjev: 10
 1. Lepena pravi

  Bravo Anže, kapo dol za pogum! Končno en, ki se bo lahko uspešno zoperstavil Opankoviću!

 2. Rokovnjac pravi

  Za zmago se ze sedaj lahko obrises pod nosom!!!Ljubljana je porevec infested (okuzena) s cefurji in zadnje cajte se z muslici!!

 3. mirror pravi

  Pol Ljubljane je “Zokijevih zemljakov”, druga polovica pa je JS, ki je po pravilu levica. Levica pa je vedno proti domoljubju in avtohtonim prebivalcem. Potem so tu še muslimani, ki bodo tudi glasovali zanj. Tako da bo zelo težka za Logarja.

 4. Vili pravi

  Logar bo dobil dobro procentažo, je pa jasno, da Zokija ne more premagati. Je g. Nje preveč že lovke razširil po Ljubljani, tako na površini kot v podzemlju 😉

 5. Pubec pravi

  Če ne Logar, kdo potem? Grims ali Pojbič? Ha, ha

  1. Narim pravi

   GorInDolEnak bi bil tud dober.

 6. raft pravi

  Vili pravi Pred 3 h
  Logar bo dobil dobro procentažo, je pa jasno, da Zokija ne more premagati. Je g. Nje preveč že lovke razširil po Ljubljani, tako na površini kot v podzemlju
  ————————————-
  Kaj bomo ? Smo Slovenci še kremeniti in pošteni ? Pro-kleta kućanova baraba. To si kur-ba neugledna obliubil srbskim generalom? Kako te ku-rba kratnonoga ni sram hoditi po glavnem mestu Sloven-ije?

 7. Minovak pravi

  Končno nekaj pravega v mestu, ki je zaradi balkanske mafije postalo raj za njo. Edino ime, ki bi lahko potegnilo mesto iz balkanske greznice, je Anže, katerega bi moral voliti vsak, ki ima rad glavno mesto. Končno bomo tudi nehali uničevati vozni park po skoraj makadamskih ulicah in točno vedeli, kam odhajajo naše finance.

  1. Danilo pravi

   Podpišem! Točno tako je.

   1. Narim pravi

    A boste križ nakracal ?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen