Justin Bieber zasnubil manekenko Baldwinovo, starši pevca navdušeni

0

Kanadski zvezdnik Justin Bieber je svoje dekle, manekenko Hailey Baldwin zaprosil za roko. Njegovi tiskovni predstavniki tega niso potrdili, so pa njegovi starši izrazili zadovoljstvo na družbenih omrežjih.

24-letni pevec je 21-letnico, ki so ju v javnosti prvič skupaj opazili pred enim mesecem, zaprosil v soboto med večerjo v restavraciji na Bahamih, je ob sklicevanju na priče dogodka poročal portal TMZ. Bieberjevi varnostniki so druge obiskovalce prosili, naj pospravijo svoje mobilne telefone.

Glasbenikovi tiskovni predstavniki zaroke niso potrdili, je pa to mogoče sklepati iz zapisov njegovih staršev na družbenih omrežjih.

“Beseda ponos je premalo. Vznemirjen sem nad naslednjim poglavjem,” je na Instagramu zapisal oče Jeremy Bieber, ki je objavil tudi sinovo fotografijo. “Ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen,” pa je bila na Twitterju navdušena njegova mati Pattie Mallette.

Haileyjeva, ki se ukvarja z manekenstvom in tudi igralstvom, je hči igralca Stephena Baldwina. Njena mati prihaja iz Brazilije, navaja francoska tiskovna agencija AFP.

Prvič so ju kanadskim pevcem skupaj opazili šele pred enim mesecem. Pred tem je bil Bieber v zvezi s pevko Seleno Gomez in manekenko Sofio Richie. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen