Ponoreli Conor McGregor razbil okno na avtobusu in pri tem poškodoval dva borca, sedaj se bo moral zagovarjati na sodišču

0

Večkratni prvak v mešanih borilnih veščinah Irec Conor McGregor se bo moral zagovarjati na sodišču. Newyorške oblasti so 29-letnega McGregorja v petek proti plačilu varščine v višini 50.000 ameriških dolarjev izpustile na prostost, potem ko je zvezdnik borilnih športov v četrtek zvečer v New Yorku napadel avtobus s konkurenčnimi borci.

Incident se je zgodil v Barclays centru po končanih medijskih obveznostih pred borilnim spektaklom ta konec tedna. McGregor je po novinarski konferenci pritekel v garažo pod dvorano, pograbil železni transportni voziček in ga zalučal v odhajajoči avtobus, ki je prevažal druge borce. Pri tem sta ureznine skupila Ray Borg in Michael Chiesa, dogodek pa so posnele številne kamere mobilnih telefonov. Omenjena borca zdaj ne bosta mogla nastopiti na borilnem spektaklu UFC 223.

Zvezdnik MMA McGregor, ki je avgusta v Las Vegasu v žep klub porazu proti boksarju Floydu Mayweatherju pospravil približno 100 milijonov dolarjev, je že zapustil pripor po plačani varščini, zdaj pa ga čaka sodni proces. Na sodišču se bo moral znova zglasiti 14. junija.

Kakšna bo zdaj McGregorjeva prihodnost še ni znano, živce pa naj bi Irec izgubil domnevno zato, ker mu je vodstvo UFC odvzelo enega od naslovov prvaka. McGregor se je na četrtkovi novinarski konferenci pojavil nepovabljen. “Ničesar mi ne boste odvzeli,” je na Twitterju sredi tedna zapisal Irec, ki nastopa pod vzdevkom “zloglasni”. Dana White, predsednik UFC pa je dejal, da se še kaj tako sramotnega kot je bilo to McGregorjevo norenje ni zgodilo v vsej zgodovini UFC. (sta/ured)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen