Družina pogrešanega 58-letnega nemškega milijarderja Hauba, lastnika Kika, Obija in Tedija, izgubila upanje

0

Teden dni po izginotju nemškega milijarderja Karla-Erivana Hauba med smučanjem v švicarskih Alpah je njegova družina izgubila upanje, da je še živ, so danes sporočili iz njegove družbe Tengelmann. Hauba so od prvega dneva izginotja iskale tako švicarske kot italijanske reševalne ekipe, poroča nemška tiskovna agencija.

“Sedem dni od izginotja v švicarskih Alpah ni več upanja, da je preživel,” je preko družbe sporočila njegova družina, ki se je ob tem sklicevala na tamkajšnje izredne vremenske razmere.

Haub, ki je eden izmed najbogatejših Nemcev, se je v soboto z vlakom odpravil na smučanje v Mali Matterhorn, kjer naj bi treniral za prihajajoče tekmovanje v Švici.

Haub je nemško-ameriški podjetnik in lastnik nemške družbe Tengelmann, ki si med drugim lasti tudi blagovne znamke Kik, Obi in Tedi. Rodil se je 2. marca 1960 v mestu Tahoma v ameriški zvezni državi Washington. Je najstarejši sin Erivana Hauba, ki je preminil 6. marca letos. Ameriška revija Forbes njegovo družino ocenjuje kot eno najbogatejših na svetu.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen