Tony Cetinski z novim albumom “Kao u snu”

0
Jutri bo luč sveta ugledal eden najbolj pričakovanih albumov v regiji. Tony Cetinski bo po šestih letih izdal nov album z naslovom Kao u snu.

Istoimenska pesem, ki je napovedovala izid albuma je med Tonyjevimi poslušalci že odlično sprejeta, jutri pa prihaja še videospot za naslednjo pesem General bez činova, ki je prav tako del najbolj svežega Tonyjevega izdelka.
Pri snemanju spota je sodeloval z domačo rovinjsko ekipo. Snemanje spota je Tony zaupal mlademu rovinjskemu režiserju Paolu Gentiliniju, ki se je šolal v Pragi, Londonu in Los Angelesu in je poleg novega videospota prevzel tudi celoten vizualni koncept Tonyjevega novega albuma. “Usoda je hotela, da s Paolom začneva sodelovati. Oba sva se nedavno vrnila v Rovinj in želel sem nekaj posebnega, drugačnega za svoj novi album in Paolo je pravi mojster za to. Zelo mi je všeč, da smo videospot snemali v Rovinju in da se je celotna produkcija zgodila tukaj. Tudi vsi, ki so kakorkoli sodelovali pri videu, so domačini,” je po snemanju spota povedal Tony.
Kao u snu je ime albuma, ki potrebuje nekaj posebnega, čarobnega in filmskega. “To je točno tisto, kar sem želel doseči pri spotu za pesem General bez činova. Nisem želel, da izgleda kot tipični glasbeni video. Pripravili smo tri različne sete, posebne kostume in masko, da smo lahko ustvarili posebno atmosfero, ki je bila na trenutke mračna, a v večini romantična in pravljična,« je o snemanju spota zaupal režiser Gentilini.
Z novim albumom, ki prinaša nekoliko drugačen in nov zvok, bo eden najuspešnejših izvajalcev v regiji kronal svojo 27 letno kariero na glasbeni sceni.
Že jutri bo Tony nov album predstavil tudi na brezplačnem koncertu v središču Zagreba, na Trgu Bana Josipa Jelačića. Konec meseca ima dva zaporedna koncerta v Beogradu, v Sloveniji pa ga bo moč videti že prihodnji teden, 21. aprila na Ptuju in 9. junija v Brežicah.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen