Na videz banalna stvar, ki jo vsi srečni pari počnejo ločeno enkrat tedensko

0

Vsaka rutina je dolgočasna, najsi gre za poslovno, ljubezensko, prijateljsko, fitnes in podobno. Poleg tega velja, da je v rutino izjemno lahko zapasti, pogosto se je pa iz nje težko izvleči, še posebej, ko gre za ljubezen.

Tu je potrebno delo obeh strani, in da vi ne bi bili eden tistih parov, ljubezenski strokovnjaki predlagajo zelo banalno stvar, ki jo morate početi vsaj enkrat tedensko, da bi sebe in partnerja prikrajšali za past, imenovano rutina. Za kaj gre?

Morate imeti samo svoje prijatelje s posebnimi interesi in se družiti z njimi vsaj enkrat na teden. Seveda je to lahko tudi partnerica njegovega prijatelja, toda namesto klasičnega druženja v štiri, se dogovorite – samo z njo. Večini parov, ki se ne družijo ločeno, prihod domov iz posla, skupno kuhanje ali gledanje televizije, postane skupna navada, ki jim ustreza, vendar sčasoma postane naporna in dolgočasna, če je ne združujejo z drugimi vrstami druženja, s čimer tukaj mislimo na ta ločena.

Zakaj to deluje? Zato, ker vam čas, ki ga preživite z drugimi ljudmi, pomaga izboljšati vaš odnos, kar vam prinaša določeno vrsto osebne izpolnitve. Oboje vas nasploh osrečuje, ob tem se seveda nima smisla odreči prijateljem in času z njimi zaradi vašega partnerja, čeprav ga ljubite in si želite preživljati čas z njim. Na tak način boste še bolje dojeli razloge, zaradi katerih želite biti s svojim partnerjem.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen