Kaj napraviti, ko je moški v postelji slab ljubimec, a je drugače povsem OK tip?

0

Vse punce in ženske so se kdaj znašle v situaciji, ko so naposled pričakale prvi poljub z moškim, ki jim je bil zelo všeč in je tudi drugače bil ok, a je nato v postelji sledilo ogromno razočaranje. Sledita kratka dva nasveta, ki pa sta lahko zlata vredna. Saj veste; če ne funkcionira v postelji, bo tudi drugje težje funkcioniralo.

Pozabi na njegove občutke

Če ves čas razmišljaš, kako mu boš povedala, da je slab ljubimec, in nič ne storiš, ne boš mnogo dosegla. To mu povej na obziren in nežen način ter mu daj vedeti, da tudi ti želiš sodelovati pri izboljšanju vajinega spolnega življenja. Pri tem ne razmišljaj preveč, če ga bo to prizadelo, saj tudi tebi ni ravno najbolj lagodno v tej situaciji. Če vama to uspe skupaj, je to v bistvu odlična novica za vajino zvezo.

Čez ljubljenje ga vodi

Namesto da samo pričakuješ, da se bodo stvari med rjuhami uredile same od sebe, ga vodi od poljuba čez predigro do vrhunca. Pokaži mu kaj ti je všeč in kako naj to dela. Privošči si biti domina. S tem bodo tvoje “kritike” postale konstruktivni nasveti in kmalu bosta oba uživala. Seveda pusti tudi njemu, da pove kaj mu je zelo všeč in kaj morda ne toliko.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen