Poglejte to! Tenisač Čilić na vrhu Kristusovega kipa v Riu: “Srce razbija kot noro!”

0

Kip Kristusa Odrešenika v Riu de Janeiru je eden najbolj znanih spomenikov, ki so vključeni med sedem novih čudes sveta. Nepozabno priložnost, da se vzpne nanj, je dobil hrvaški teniški igralec Marin Čilić.

Kot tretjemu igralcu sveta in prvemu nosilcu turnirja ATP v brazilskem mestu, so organizatorji Marinu privoščili, da je izkusil razgled s tega 30-metrskega čuda iz armiranega betona in steatita, ki se vzdiguje nad Riom že 87 let. Razpon rok ima kip celih 28 m.

– Izgleda impresivno. Je zelo ozko, dobro, da nosimo čelade – je dejal Medjugorčan, medtem ko se je vzpenjal proti vrhu.

In potem, ko je uspel, je težko našel besede za opis teh izkušenj.

Je vetrovno in ni enostavno. Vsaka čast snemalcu, ki je kamero prinesel na vrh. Definitivno čudežni občutek. Moje noge se še vedno tresejo, srce mi razbija kot noro,” je dejal Marin.

– Izkušnja je bila edinstvena. To je priložnost, ki jo dobiš enkrat v življenju. Zelo sem religiozen in mi je zato bilo še bolj posebno. To je ena od največjih izkušenj, ki sem jih doživel – je še dejal Marin.

Cilič v prvem krogu turnirja iz serije 500 enostavno dobil argentinskega kvalifikanta Carlosa Berlocqa 6-3, 6-2 v eni uri in 19 minutah, v drugem krogu pa ga pričakuje zmagovalec dvoboja med Francozom Gaelom Monfilsom in Argentincem Horaciom Zeballosem.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen