Kangler razjarjen: “Naslednjemu, ki se me bo dotaknil bom zlomil roko!” Roko pa bom (na volitvah) podal Primcu!

14

Predsednik NLS in bivši mariborski župan Franc Kangler je danes na svojem Twitter profilu zapisal: “V soboto na pustnem karnevalo me je napadel agent SOVE! Žalil me je da sem en kup dreka in kup gnoja ter da pripadam politično “ČRNUHOM”. Je to začetek svinjske kampanje? Naslednjemu, ki se me bo dotaknil bom zlomil roko!

Kangler je za Politikis.si v zvezi s tem povedal: “Tisoč procentov je bil iz Sove. Pristopil je do mene in me začel grobo žaliti.” Na spletu se je takoj za tem pojavilo na kupe komentarjev, v katerih so uporabniki družbenih omrežij obsodili takšno zavržno početje pripadnikov državnih agencij.

Kanglerja smo še povprašali, kako se bo z NLS lotil junijskih državnozborskih volitev. Povedal nam je sledeče: “NLS se bo povezala s kakšno stranko, a verjetno ne z SLS. Bomo pa sodelovali s stranko Aleša Primca.” Kangler je še dodal, da se bo pomladna stran morala precej potruditi, da osvoji dovolj mandatov in prevzame oblast v državi, saj so levičarske stranke v velikem naletu…

Za mnenje glede junijskih volitev in Kanglerjeve napovedi o trudu pomladne strani smo povprašali tudi znanega slovenskega publicista Dejana Kaloha. Ta nam je dejal: “SDS bo relativna zmagovalka državnozborskih volitev 2018, o tem ni dvoma. Ima daleč najbolj verodostojen program in kadrovske kapacitete, da ga izpolni. Vsi drugi pomladni politični akterji pa naj se potrudijo, da bodo njihove politične stranke na volitvah dobile čim več mandatov in potem se ve, da je pred Slovenijo spet svetla prihodnost!

Št. komentarjev: 14
 1. maja pravi

  Ne se jezit, pač ne gre.

 2. oleg pravi

  Kangler je politični mrtvak… še pijančki po vaških gostilnah ga več ne poslušajo!

 3. bruh pravi

  maja ia prav, čeprav ne mora biti lahko biti tarča mafijsko/ideološko/volilno discipliniranih smrdečih kućanovih kadrov v našem rdečem političnem sodstvu, ki ni vreden , da se mu pes poščije……ajd…

 4. hinko pravi

  Kangler ne daj se, udbovce v kot postavit, slovenska pomlad pa naj pogumno štarta na zmago!

 5. čarli pravi

  Težka bo letos za slovensko desnico, a morda ji celo uspe prevzeti oblasti na volitvah. Naj stavi na progresivne teme, ki jih bodo slišali tudi mladi.

 6. maja pravi

  Ne se bat za g. Kanglerja. Zna bit potrpežljiv gospod, a zna tudi vsekat, ko je potrebno.
  Ne ga podcenjevat. Podcenjevanje se še nikomur ni splačalo, vsaj dolgoročno ne.
  Brez NLS bo SLS močno šepava.
  Pa je SLS sploh še stranka al’ kaj tretjega?

 7. poštar pravi

  Dejan Kaloh je pa, kar se tega tiče, “zelo nepristranski”, ha, ha,ha.

 8. Inka pravi

  Razumnost je, kakor so učili že veliki misleci starega veka, kraljica vseh kreposti. Razumnost namreč vse kreposti usmerja in jim kaže pravo mero, da ne bi človek, ki sledi kreposti, pretiraval, bodisi da stori preveč, bodisi da stori premalo.
  Za vse to pa je potrebno veliko vztrajnosti.

 9. bruh pravi

  za rdečega poštarja pa so kućanove kur be iz bande 571 zaposlene na udbodnevniku, med smrdečimi omladinci, na socialističnem delu , na vzhodnem večeru, pa 90% zaposlennih na rtv kao “zelo nepristranski”….ajd…

 10. raft pravi

  vbnh

 11. raft pravi

  . Direktor državne volilne komisije je DUŠAN VUČKO, pomočnica direktorja je NINA MUJAGIČ, svetovalka direktorja je DRAGANA KOPČIĆ.

 12. raft pravi

  nkjug

 13. Re gornjemu pravi

  Le pomiri se Franca, kdo bo pa še kupoval lubenice pri tebi, če boš kar roke ” lamal?

 14. raft pravi

  vbg

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen