Dr. Logar prvi v državi, ki mu je uspelo, da se banksterjem tresejo hlače: “Poskrbeli bomo, da se bo poimensko odkrilo in sankcioniralo krivce za bančno luknjo!”

7
Dr. Anže Logar, predsednik Preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu ter ugotavljanju vzrokov in odgovornosti za že drugo sanacijo bančnega sistema v samostojni Sloveniji:»SDS se je resno lotila priprave programa, ki ga bo želela udejanjiti v naslednjem mandatu. V okviru finančnega programa je ključno ugotoviti odgovornost za nastanek največjega bančnega ropa v slovenskih bankah po osamosvojitvi.

SDS bo poskrbela, da se bo poimensko odkrilo in ustrezno sankcioniralo tiste, ki so kopali luknjo v slovenskih bankah, hkrati pa za takšen zakonodajni in procesni okvir, da do prihodnjih morebitnih bančnih lukenj ne bo prihajalo.«
Št. komentarjev: 7
 1. Mirč pravi

  Odlično delo Logarjeve komisije se bo kmalu kapitaliziralo! Noben bankster v Sloveniji poslej ne bo več varen! Za kraje in oškodovanja bodo šli v zapor!

 2. raft pravi

  Logarja za predsednika SDS, Janšo za strica SDS in Slovenija bo postala druga Švica. Le v tem primeru bomo Slovenci obstali kot narod.

 3. ernest pravi

  Odlične novice. Vse banksterje razkriti in javno objaviti njihova pokvarjena imena. Da bodo vsi vedeli, kdo so ti lopovi, ko so skopali večmilijardno luknjo!

 4. sonja pravi

  Bravo Anže… ko bi vsi dali toliko sebe v to da bi Slovenija nekoč nekje bila normalna država

 5. žamet pravi

  Logar je dejansko eden redkih sposobnih poslancev v DZ iz srednje generacije, vse drugo je nesposobno in leno.

 6. nejo pravi

  Za Slovenijo bi bil glani dobitek, če bi dr. Anže Logar postal predsednik neke prihodnje slovenske vlade!

 7. pubec pravi

  Vsa čast Logarju, vendar, pred dnevi, ko sem videl na TV, banksterja Vizjaka, nisem imel občutka, da bi se mu tresle hlače.
  Raft, strinjam se, da bi bil Logar primeren za predsednika SDS, samo kaj pa boste naredili s sedanjim dosmrtnim predsednikom(stric iz ozadja?), ki dela sds že dolgo samo škodo?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen