Michael Douglas še pred obtožbami o spolnem nadlegovanju dal preventivni intervju

2

Michael Douglas je v intervjuju za revijo Deadline že vnaprej zanikal obtožbe o spolnem nadlegovanju, ki bi se lahko pojavile tudi zanj.

Hollywoodski veteran je povedal, da Hollywood Reporter pripravlja zgodbo o njem, v kateri naj bi neka njegova nekdanja zaposlena trdila, da je Douglas masturbiral pred njo, uporabljal neprimeren jezik in ji preprečil, da bi dobila delo v zabavni industriji.

Douglas je te obtožbe zanikal, kakor je zavrnil kakršnokoli možnost poravnave s to osebo. Dodal je, da je čutil potrebo, da se na te obtožbe odzove, še preden jih bodo začeli pompozno objavljati drugi mediji.

“Imel sem na izbiro, da počakam na to zgodbo, ki bo prišla ven, in se potem poskušam braniti. Ali pa to zgodbo že prej delim z javnostjo in ob tem izrazim moje misli in skrbi,” je dejal Douglas. “Žal mi je, če sem kdaj z mojimi prijatelji uporabljal grob jezik. Ampak to pa je res naporno pojasnjevati,” je še dodal. “Lahko ima velik učinek na mojo kariero. In zato mislim, da je prav, da sem se oglasil.”

Douglas je še pojasnil:  “Šlo je za gospo, ki je bila v mojem podjetju zadolžena za razvoj in v času, ko je bila tam, nismo imeli dobrega razvoja, zato sem nadaljeval pač brez nje.”

“Nikoli ji nisem šikaniral. Če bi me ljudje iz industrije povprašali o njej, bi bil iskren, a nikoli je ne bi šikaniral,” je še dodal igralec.

Št. komentarjev: 2
 1. jankec pravi

  Kaj pa množica nastavljačic?A ni to tudi spolno nadlegovanje?

 2. haapy yack pravi

  hoj
  Daglas je imel lahko in je imel toliko žensk kot pečka.
  In mu ni treba pred nobeno, da si ga meče na ročico.
  Zdravil se je za odvisnost od seksa.
  Baba je res ušpičena.
  hvalatidafafalisimipres
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen