Nocoj dobrodelni koncert “Pesem zate” za pomoč otrokom z rakom

0

V ljubljanski festivalni dvorani bo nocoj dobrodelni koncert Pesem zate, izkupiček od prodaje kart bo namenjen kliničnemu oddelku za otroško hematologijo in onkologijo Pediatrične klinike UKC Ljubljana. Na glasbeni prireditvi bodo nastopili številni slovenski glasbeniki, udeležil pa se je bo tudi predsednik republike Borut Pahor.

Kot so sporočili z Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana, bodo na dobrodelni glasbeni prireditvi za otroke z rakom sodelovali Darja Švajger, Nuša Derenda, Nuška Drašček, Primož Grašič, Green town jazz band, ansambel Livingstone in mnogi drugi. Zbrana sredstva bodo namenjena Ustanovi za pomoč otrokom z rakom za nakup, ki bo denar namenila za nakup opreme dnevne bolnišnice kliničnega oddelka za otroško hematologijo in onkologijo pediatrične klinike.

Po mnenju organizatorja je pomembno stopiti skupaj in pokazati spoštovanje za vse nemočne bolne otroke in njihove starše. Ti otroci se namreč že v najnežnejših letih soočajo s hudo boleznijo in tako vsak dan doživljajo težke preizkušnje, zato so še bolj potrebni spodbude in podpore.

Vsi, ki želijo, lahko svoj prispevek darujejo tudi na transakcijski račun Ustanove za pomoč otrokom z rakom. Lahko pa tudi preko SMS sporočil s ključno besedo OTROKRAK5 na 1919. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen