To pa je strast: Francozinja zaigrala ugrabitev, da bi lahko bila z ljubimcem

0

Francosko sodišče v mestu Menda je v četrtek na šest mesecev pogojne kazni obsodilo žensko, ki je trdila, da je ugrabljena, v resnici pa si je le želela preživeti čas s svojim ljubimcem. Njena zgodba o ugrabitvi julija lani pa je sprožila pravo iskalno akcijo, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Sandy Gaillard, ki je bila takrat sicer poročena, je živela z drugim partnerjem v kraju Rieutort-de-Randon. Vendar si je želela preživeti več časa s tretjim moškim v njenem življenju. Tako je svojemu partnerju poslala besedilno sporočilo, da so jo ugrabili in vrgli v prtljažnik črnega avtomobila.

Partner je opozoril policijo, ki je zagnala iskalno akcijo. Ta je trajala več kot 24 ur, v njej pa je sodelovalo tudi 50 vojakov, ki so jo med drugim iskali s helikopterji.

Policija je postala sumničava, ko se je Gaillardova nenadno pojavila in bila popolnoma mirna. Med drugim je svojo mirnost poskusila pojasniti tako, da so se ugrabitelji odločili, da jo izpustijo.

Sodišče jo je zaradi potegavščine obsodilo na šest mesecev pogojne kazni, naročilo plačilo kazni v višini 5000 evrov ter odredilo obisk psihologa. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen