Ibrahimović: Moja zgodba v švedski reprezentanci je končana

0

Švedski nogometni superzvezdnik Zlatan Ibrahimović je v pogovoru za italijansko televizijsko hišo Sky Italia izključil možnost, da bi ponovno zaigral za izbrano vrsto. “V tem trenutku razmišljam le o svoji vrnitvi na nogometna igrišča po poškodbi kolena, moja zgodba v švedski izbrani vrsti pa je končana,” je v zvezi s tem dejal Ibrahimović.

“Zdaj, ko nisem več v reprezentanci, lahko Švedska igra z manjšim pritiskom, pa tudi pričakovanja naših privržencev so veliko manjša kot v času mojega igranja. Tedaj so vsi pričakovali, da bomo postali evropski ali svetovni prvaki,” je dejal nogometaš angleškega Manchester Uniteda, ki si je aprila letos poškodoval kolenske križne vezi in od tedaj sploh še ni igral. Ibrahimović je pustil globoke sledi na Apeninskem polotoku, med drugim je bil član treh velikanov – Juventusa, Milana in Interja.

Švedska se bo v dodatnih kvalifikacijskih tekmah za nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto v Rusiji pomerila z Italijo. Prva medsebojna tekma bo v petek v Stockholmu, povratna pa v ponedeljek v Milanu. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen