Danes umrli kar trije motoristi: na Štajerskem usoden trk v avto in v hišo, na Gorenjskem pa padec

0

Na regionalni cesti Lenart v Slovenskih goricah-Trate, izven naselja Spodnji Žerjavci, se je okoli 13. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 70-letni voznik motornega kolesa. Ogled kraja nesreče še poteka, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Kot so zapisali na policiji, je prišlo do trčenja med osebnim avtomobilom in motornim kolesom. Cesta je zaprta za ves promet.

V prometni nesreči, ki se je opoldan zgodila v Vrbi na območju prehoda ceste čez železniško progo, je umrl motorist. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so policisti obravnavali smrt moškega, poleg katerega so našli poškodovan moped. Policisti niso ugotovili sumljivih okoliščin, zato dogodek obravnavajo kot prometno nesrečo.

V prometni nesreči v Grličah, v občini Šmarje pri Jelšah, je danes okoli 16.30 umrl 55-letni motorist. Moški naj bi prehiteval tovorno vozilo na nepreglednem delu vozišča, nato pa izgubil oblast nad vozilom in zapeljal izven vozišča ter trčil v stanovanjsko hišo, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Do trka med tovornim vozilom in motoristom, ki je na kraju nesreče podlegel poškodbam, naj ne bi prišlo.

To je letošnja šestnajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Prav toliko smrtnih žrtev pa so ceste na tem območju zahtevale v istem obdobju lani. (sta/ured)

(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen