Zoki spoki! Znani Slovenci zaradi Jankovićevih gnusnih dejanj zahtevajo njegov odstop!

11

“Zaradi suma sprevrženega kriminalnega dejanja, ki naj bi ga zagrešil župan glavnega mesta zoper spolno nedotakljivost, smo vsi upravičeno pretreseni in šokirani, saj gre za nezaslišano zlorabo moči nad nemočno osebo, ki se je na javno institucijo obrnila v stiski in bi si zato zaslužila posebno skrb in varstvo”, so na spletni strani časnik.si zapisali podpisani.

“Zaradi tega nedopustnega in neskončno podlega dejanja smo vsi, ki živimo v tej skupnosti, otroci, hčerke, žene in matere pa še posebej, izpostavljeni in razgaljeni. Gnus in ogorčenje, ki ju zbuja to dejanje, segata globoko v naš čut za to, kaj je spodobno in nedotakljivo in kaj se nikoli ne sme zgoditi nikomur, kaj šele šibkejšemu. Ta čut je prizadet, v vsakem od nas, in posledice tega dejanja nosimo vsi. Taka zloraba je nezdružljiva s kakršnokoli javno funkcijo, kaj šele funkcijo župana glavnega mesta! Zato zahtevamo, da župan Mestne občine Ljubljana odstopi!

Peticijo za Jankovićev odstop so do sedaj podpisali že številni bolj ali manj znani Slovenci in Slovenke: Matej Avbelj, Jože Bartolj, Rudi Bernik, Romana Bider, Ivan Bole, Sarie Bučar, Urša Cankar Soares, dr. Jože Dežman, Peter Dolenc, Jani Drnovšek, dr. Tomaž Erzar, Marko Fink, dr. Stanko Gerjol, Mirjam Gorenc, dr. Janez Juhant, Anton Lampret, Fedor Kreutz, Špela Komac Sušnik, Norma Korošec, Irma Makše, Andreja Mohorič, Ema Emilija Napast, Roman Oberč, Matija Ogrin, Tadeja Petrovčič Jerina, Nataša Pezdir, Maja Pintarič, mag. Mario Plešej, dr. Janez Pogorelec, Alenka Praček, Jera Rak, Amadeja Rodman, Alojzij Sluga, Alojzij Stanovnik, Olga Strgar, Marcela Uršič, dr. Rafko Valenčič, Nina Vidič, Igor Vovk in dr. Bogdan Znoj.

Št. komentarjev: 11
 1. Marcel pravi

  Tudi jaz še podpišem.

 2. Marjan pravi

  Tudi jaz podpišem.
  Hodi naokrog kot en hovdre, v kavbojkah in rdeči majici, ljudi pa nagovarja s tovarišicami in tovariši.
  Ljudje mu nasedajo, on pa se valja v denarju.

 3. Sandi pravi

  Nagnusnega bedaka na odpad zgodovine, kamor spada ekspresno!

 4. Miha pravi

  Nemaren, ampak zares nemaren stvor. Upam, da to enkrat spoznajo tudi Ljubljančani. Nje!!!

 5. kaj je naredil pravi

  Ali je Zoki je temu gospodu šlatal prvo ženo? Se je zato od nje ločil in vzel drugo ženo, s katero je zelo srečen? https://www.youtube.com/watch?v=OihMDibGz1I
  Ker mu jo Zoki ne šlata.

 6. ivi pravi

  se strinjam podpišem

 7. Anka Krašcek pravi

  Že prvi dan yem ga pogruntala, lopov na kvadrat

 8. benedikt pravi

  Zakaj ta kriminalec še ni na Dobu? Aja, ker je iz Kučanovega klana, vse jasno.

 9. haapy yack pravi

  hoj
  Tako čevapa se naj loti žara in lepinj.
  baščaršijapres
  boditevcvetju

 10. hlod pravi

  Na magistrat bo potrebno namestiti spominsko ploščo, da tako primitivnega žepana Ljubljana ni imela nikoli v vsej svojim zgodovini.

 11. Dzek pravi

  A veste kaj je čudno.Nobeden ićććććććć se nipodpisal .Ljuljana je talec srbske mafije

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen