Znana slovenska modna oblikovalka Eva Breznikar je danes na Facebooku objavila naslednje sporočilo, ki se nanaša na brutalni napad nanjo: “Popolnoma pretresena. Danes sem se kot ena izmed razstavljalk na sejmu v kamniku bila prisiljena boriti za svoje zivljenje. Frapirana. Napadla me je namrec cca 50 letna zenska, ki se je fizicno spravila name na load outu robe. Najprej je s pivom polivala moj avto in tolkla po njem in ostala sem mirna ter gledala, kje je prvi varnostnik. Medtem je prisla na drugo stran avta in se fizicno spravila skozi odprto sipo name in na volan. Kar je sledilo v samoobrambi in borbi za zivljenje, je bilo bizarno. Zalostno je, ko nimas izbire in se pac moras fizicno braniti. Na sreco so moje vpitje slisali varnostniki in mi prisli na pomoc, sicer se zanjo ne bi dobro koncalo… popolnoma sem pretresena….”

[su_box title=”PREBERITE ŠE TO”]Eva Breznikar s svojo blagovno znamko usnjenih izdelkov ‘EvilEve’ navdušuje tako doma kot v tujini. Več TUKAJ.[/su_box]

Eva je še dodala: “Naj povem, da smo na takih masovkah rokodelci vedno popolnoma prilagodljivi in dosledno upostevamo navodila organizatorjev pri dovozu in odvozu robe. Tudi mi smo tisti, ki soustvarjamo kvaliteto in pestrost neke prireditve, in zavedamo se, da gremo z roko v roki. Veckrat poslusamo tako zaljive komentarje -kljub nasim jasno vidnim certifikatom umetnostne obrti- kot tudi poskuse barantanja (kot da se ljudje ne bi zavedali, da kupujejo artikel brez trgovinske marze in direktno od proizvajalca in ne vem kam bi sconto lahko dali razen v lasten minus) in posmeh na ta in oni nacin. Obenem taisti jamrajo, kako se v njihovem kraju nic ne dogaja… skratka vse prezivimo, prezvecimo, ure in ure snujemo in oblikujemo izdelke ki so nasi msli otroci in prav vsak je narejen s srcem… ni treba, da ti je vsec. Ni pomembno. Ne pa za brezveze disat, medtem ko je jasno da nimas stila in ne lajfa, da delas za razliko od nas izkljucno za kes in to neko sluzbo ki jo sovrazis… bodi vsaj tiho in pojdi mimo, ne rabis komentirat… ne cene ne izdelkov. Mi delamo, kar delamo. Komur je vsec, lepo. Komur ni, pac ni. Ampak fizicnega obracunavanja pa si ne zasluzimo, imamo ze verbalnih smeti vsak sejem zadosti.”