SRAMOTA! Vladajoči slinasti politiki bodo v Istanbulu iz prvih vrst pregnali srčne navijače, hrvaški Kompas pa določa o velikosti slovenske zastave!?

11

Spomnimo: okoli 11.30 je z letališča na Brniku proti Istanbulu poletelo še zadnje letalo s slovenskimi navijači, ki si želijo ogledati drevišnjo finalno tekmo na evropskem prvenstvu v košarki. Na letališču je bilo živahno že vse od ranega jutra, številni so se na pot proti Turčiji odpravili tudi z avtomobili, kombiji in avtobusi.

V Istanbul pa na veliko odhajajo tudi vladajoči politiki, vključno s premierom Mirom Cerarjem. A očitno so slovenski organizatorji, ki so imeli že zakupljeno določeno kvoto sedežev v dvorani, kjer se bo nocoj odvijal finale med slovensko in srbsko reprezentanco, pod pritiski klonili pod politično vrhuško. Cerarjevi bodo tako dobili najboljše sedeže v dvorani, pravim navijačem pa bodo vrnili denar za že plačane sedeže in jih “nagnali” na stranske tribune. Sramota! Tako pa uporabnica Twitterja Slavi Porš

Uporabnica Twitterja Vika Pika Jelen pa je prek tega komunikacijskega kanala sporočila, da je tudi Kompas, ki je v večinski hrvaški lasti (Adriatica.net via Agrokor) zelo selektiven, kdo od navijačev lahko gre na letala za Istanbul in kdo ne! Pri tem odločajo tudi o velikosti slovenske zastave!? Še ena velika sramota!

Pri turistični agenciji Kompas so sicer prodali približno 1500 navijaških paketov, ki so jih poimenovali Navijaški utrip. Potem ko so že pred torkovo četrtfinalno tekmo odpeljali na evropsko prvenstvo okoli 250 slovenskih navijačev, ki bodo v Istanbulu ostali do nedelje, se je tako danes tja odpravilo še 1500 navijačev na čarterskih letih. Samo z Brnika je danes proti Istanbulu odletelo devet letal turškega prevoznika Turkish Airlines in eno letalo Adrie Airways. Še en airbus s 190 sedeži turškega prevoznika je z ljubljanskega letališča odpotoval že v soboto zvečer.

“Gospa s Kompasa je odločila da zastava–ta velika– ni pomembna za finalno tekmo. SRAMOTA ZA KOMPAS HOLIDAYS. PROSIM ČE DELITE TO SRAMOTO.”

Št. komentarjev: 11
 1. mirodel pravi

  Prvo in drugo razredni. Navadite se že, ali pa na naslednjih parlamentarnih volitvah zamenjajte oblast.

 2. dejstvo pravi

  Jap, oblastniki rajo dosledno delijo na 1- in 2-razredne državljane. Ta standard je postavil že Turkov Danilej.

 3. andrej pravi

  Cerar se na košarko toliko spozna kot na vladanje… torej nulkoma josef…

 4. Re gornjemu pravi

  A Janša se pa spozna? Kot krava na orglice?

 5. pubec pravi

  In zakaj “slinasti politiki”? Zato,ker niso povabili še Janše? Sicer je bila pa na tekmi tudi srbska predsednica vlade. Tudi slinasta za vas politikis?

 6. hlod pravi

  Upam, da nekoč tem vladnim šalabajzerjem dodelijo najslabše celice v arestih.

 7. linke pravi

  dejstvo je pa takole! v finalu evropskega prvenstva, v košarki sta se pomerili ” enklava istočnih srbov prema enklavi zapadnih srbov .tačka

 8. Silvo pravi

  Zakaj je ta cerarjev bedak sploh svetil po Istanbulu? Kdo ga je tja povabil, kar sam sebe?

 9. Zoki De Pimp pravi

  Na zadnoj utakmici , ja sam duplo imao stres DRAGIĆ DA TRICO MARJANOVIĆ PROPUŠTA I OBRATNO DA NE DUŽIM, NOVČANICA JE U SLOVENIJI,SRCE U SRBIJI.

 10. narcos pravi

  Cerar pa je na tekmi res izgledal kot neki totalni papak. S svojo rahitično postavo pa res ne paše na športne dogodke!

 11. bruh pravi

  šport je večinoma desničarski, kultura je večinoma levićarska……to je to…..čestitke športnikom, čestitke dragiću, čestitke vsem v areni, ki so izžvižgali oba smrdeča politika, ki sta se na koncu ogabno in sluzasto gonila igrišču…..posebno pa čestitke djordjeviću, ki ni sorosovo nestrpno lezb ijko niti povohal in ji ni dal niti roke…..čestitam……..ajd…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen