Ruska psihopatska kanibala: par razkosal žensko, z deli trupla delal “selfije”, nato pa vse skupaj pojedel!?!

0

Ruske oblasti so prijele 35-letnega moškega in njegovo ženo, ki sta osumljena, da sta umorila žensko in jo pojedla. Preiskovalce je do para pripeljal izgubljen mobilni telefon, na katerem so bili “selfiji” z deli trupla.

Policija v Krasnodaru domneva, da je moški žensko ubil med pijanskim pretepom, nato pa ob navzočnosti žene razsekal truplo. “Ko je izvršil zločin, se je moški z mobilnim telefonom fotografiral z deli trupla,” so sporočili preiskovalci.

Policisti so med preiskavo v hostlu, kjer je bival par, našli dele telesa v raztopini soli, med drugim kozarec, v katerem je bila roka. V kuhinji so našli tudi koščke hrane in zamrznjene kose mesa neznanega izvora, ki so jih poslali na analizo, s katero bodo ugotovili, ali gre za človeško ali živalsko mesto.

Moški trdi, da je dele telesa našel v gozdu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Preiskovalci so sporočili, da primer obravnavajo prednostno in preverjajo informacije, ali sta osumljenca morda vpletena tudi v druga kazniva dejanja.

Ruska policija je sicer v preteklih letih odkrila številne primere kanibalizma. Junija 2010 so bili na dolgoletne zaporne kazni obsojeni trije brezdomci, ki so ubili in pojedli moškega, dele njegovega telesa pa prodali prodajalni kebaba. (sta)

(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen