Walter Wolf odgovarja: “Za isto zadevo ne morem biti preganjan v dveh državah članicah EU, tudi tožilec Pintar se je očitno šolal v Kumrovcu!”

17

Specializirano državno tožilstvo oz. razvpiti celjski tožilec Stanislav Pintar, je zaradi pranja denarja 10. julija 2017 vložil obtožnico zoper poslovneža Walterja Wolfa na mariborsko sodišče, ki pa še ni pravnomočna. V zadevi “Patria 2017” naj bi šlo za 2,3 milijona evrov, ki naj bi jih Wolf dobil od dela provizije Patrie pri poslih za dobavo oklepnikov Slovenski vojski.

Denar, zaradi katerega so vložili obtožnico zoper Wolfa na mariborsko sodišče, naj bi po poročanju fake news Pop tv izviral iz podkupnin v aferi Patria in naj bi potoval na različne račune bank v Avstriji, Liechtensteinu in Kanadi, v gotovini pa tudi v Slovenijo. Tako seveda Pop tv…

Walter Wolf pa je danes za Politikis.si ekskluzivno povedal svojo plat zgodbe:

“Najprej, tale tožilec Pintar naj si malo pogleda evropsko zakonodajo, saj ne morem biti preganjan za isto zadevo v dveh državah članicah EU. Očitno se je tudi Pintar tako kot pred njim Ferlinc šolal v Kumrovcu. To, da Pintar klofta svojo žensko, to mene ne imponira. Kot katerega državljana me bo sploh preganjal: kot kanadskega, nemškega, švicarskega ali hrvaškega?”

Wolf je pojasnil, da že skoraj dve leti ni več slovenski državljan, saj se je slovenskemu državljanstvu odrekel in tudi vrnil slovenski potni list. Wolf dodaja:

“Tega tožilca Pintarja bom tožil jaz kot nemški državljan, ker mi je povzročil dodatne zdravstvene težave, kakor tudi poslovno škodo. Še to: avstrijski tožilec, ki me je preganjal v Avstriji, ni več tožilec! Nikoli ni bilo nikakršnih podkupnin in ne pranja denarja, ne v poslu s Patrio, ne pri kakršnemkoli drugem poslu. Z Riedlom še danes poslujeva in ni nikakršnih težav.”

Spomnimo: Wolf je bil sicer med obtoženimi v zadevi Patria tudi v Avstriji, kjer mu pa zaradi odsotnosti sodbe niso nikoli izrekli. Wolf ima v Sloveniji odprt še en kazenski postopek, saj ga sedaj preganja bivši agent Sove Zvonko Hrastar (ta je leta 1988 aretiral Janeza Janšo!), sicer soprog Branke Zobec Hrastar, nekdanje tožilke v aferi Patria, saj ga je Wolf poimenoval z udbovcem. Wolf in Hrastar naj bi se srečala na ljubljanskem okrajnem sodišču v jeseni. Wolfa po novem več ne zastopa mariborski odvetnik Andrej Kac, ampak je sedaj njegov odvetnik celjski odvetnik Dušan Korošec.

Št. komentarjev: 17
 1. bedanc pravi

  Wolf nr.1 legenda! Kdo je že celjski pintar?

 2. Brane pravi

  Spet se bodo rdeči kekci osmodili, od tožilstva do sodnije. Ne morete se bosti z Wolfom, ki je za vse vas tata mata v vseh pogledih.

 3. zvone pravi

  Wolf daj jim po rdeči buči!

 4. Marjan pravi

  He, he, ne morete nič staremu dasi, vse vas bo peljal hcat za sosedovo ograjo… 🙂

 5. bruh pravi

  res legenda…..in če si bo res upal vrniti udarec tem našim smrdečim kućanovim mafijskim pra scem in svi njam v našem udbaškem sodstvu pa kapo dol……go wolf go!!!

 6. andrej pravi

  Komiji so še zdaj celi živčni, ker niso mogli politično onemogočiti Janeza Janše, in bodo sedaj še malo rovarili proti drugim, ker se bo na vsake toliko spet zasvetilo ime Janša. Bedniki!

 7. bruh pravi

  ampak ta mafijska povezava med levimi mediji in spornimi tožilci je samo letos udarila pred volitvami v franciji (fillon in lepen) v italiji (berluskoni), v zda (trump), pa na hr in srb, če se ne motim…..ajd….. in to na najvišji ravni…. zanimivo….ajd…

 8. Lepena pravi

  Nič od nič od tega Pintarja: preganja mrtve, preganja nedolžne, preganja večkrat za isto stvar… kdaj se bo končala Kučanovo strahovlada?

 9. Kr En pravi

  Za zgornje komentatorje imam vprašanje. Ali vam je ta zmikvant, ki mu na ksihtu piše da je lopov, da sploh ne govorim o njegovih izjavah, zares taka faca? V Avstriji mu niso vročili sodbe zaradi odsotnosti!! A se vam zdi nedolžen in je Kučan, Soros in še kdo iz vašega repertoarja, vplival tudi na sodišča v Avstriji?

 10. re gornjemu pravi

  Lepena, kdo bi pa naj bil “tisti nedolžen”, ki ga preganja Pintar? Pa ja ne Janša ali Wolf?

 11. borec pravi

  Zopet bomo vsi plačali! Do kdaj bomo to še prenašali?

 12. bruh pravi

  ajd….. ti si kućanov smrdeči mafijsko/ideološko/volilno discipliniran rdeči levičarski pra sec ali svi nja in boš torej vedno slepo zagovaral tvoje kučanove komunistićne in post-komunistične smrdeče DOKAZANO zelo sporne politične legalno mafijsko AKTIVNE tožilce in sodnike/ce……kot čisto vsi smrdeči rdeči pra sci v kučanistanu, lukašenkistanu, castovini, kimovini in chavezovini sedaj madurovini….ajd…..vi ste pač taki, omejeni……ajd…..mi, ki ne spadamo v tvojo enoumno, čredniško, mafijsko/ideološko/volilno disciplinirano smrdelčo levičarsko rdečo čredo bomo pa o teh spornih državnih rdečih kadrih, ki delujejo vedno politično, vedno z bando 571 in vedno po naročilu tvoje rdeče kućanove legalizirane MAFIJE, —bom, ponavljam, vedno mislili vse najslabše….in tudi taki kot je zgornji wolf so v primerjavi z zagovrniki in zaščitniki komunističnih klavcev otrok kot je bil tvoj ribićić, angelčki in nebogljene ovčke…..ajd….

 13. bruh pravi

  dragi smrdeči levičarski kr(et)enćić,
  ajd…..ne glede na vse kar ti pišeš, vedi, da tudi najslabši lopov in tat, je 10000000000000-krat bolj prebavljiv kot tvoji mafijsko/partijsko/sodno/medijsko zaščiteni smrdeči kućanovi komunistični rdeči pra sci in svi nje, ki so klali otroke in žene in bili zato privilegirani, nagrajeni z državnimi službicami in denarjem…….ajd…..

 14. bruh pravi

  sodstvo , ki politično/mafijsko/idološko ščiti komunistićne klavce otrok in žen ni vredno, da se imenuje sodstvo v pravem pomenu ampak le legalizirana mafijska/politićna rdeča tvorba…..ajd….

 15. bruh pravi

  jaz le upam, da ga bo res tožil kućanovega rdečega aktivista v tožilstvu…čeprav vsi vemo, da so grozno zaščiteni…..ne glede kaj počenjajo….ajd..

 16. bruh pravi

  kr et enćić, da pa boš oblizoval mafijača kućana in smrdečega globalistićnega zlobneža sorosića , ni nobena novost ne zaćudenje…..oba, bi morala že zdavnaj v zapor, če ne bi bila politićno zaščitena…..ajd….pa obema na veliko piše na ksihtu, da sta zlobneža…….ajd….

 17. re gornjemu pravi

  Bruh, za gornje ” goreče ,pametne “vrstice,ti je pa politikis namenil kar veliko prostora in svobode. Gotovo tudi honorar ni zanemarljiv.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen