Dejstva o belih rasistih in Trumpu ter levičarske MSM fabrikacije

8

Piše: Aleš Ernecl, urednik

To kolumno pišem v luči dogodkov v ameriškem Charlottseville – u, kjer so se spopadli domnevni beli nacionalisti/beli supremacisti/beli rasisti in protestniki zoper nje. In seveda nam ameriški MSM (mainstream) mediji spet narekujejo nekritično dikcijo, da so rasisti/beli supremacisti/fašisti – ekstremna desnica in vmes namigujejo, da jih je Trump premalo ostro in premalo specifično obsodil, češ, da z njimi simpatizira oziroma, da predstavljajo velik del volilne baze, zaradi katere je postal predsednik. Naši MSM mediji še manj kritično nebuloze ameriških povzemajo.

Dejstvo1: Ustvarjalci in dolgoletni podporniki belosupremacistične/belorasistične teroristične skupine KKK so bili ameriški levičarji, ameriška demokratska stranka, večina republikancev nikoli ni bila članov KKK ali lastnikov sužnjev.

Dejstvo2: Trump NIKOLI ni zagovarjal belega nacionalizma, belega rasizma, belega supremacizma. Retorika, ki jo je uporabljal, je bila naperjena proti ljudem, ki nezakonito dalj časa bivajo v ZDA, ki nezakonito vstopajo v ZDA, itn., boj zoper te ljudi pa je poimenoval »boj zoper nezakonito priseljevanje«. Ne zoper priseljevanje nasploh, ne zoper etnično specifične skupine priseljencev, zoper nezakonito priseljevanje. Levičarski MSM mediji so perfidno obračali njegove besede in ga histerično obtoževali podobnosti s Hitlerjem, kar je naravnost smešno, ker se Hitler z nezakonitim priseljevanjem v Nemčijo njegovega časa sploh ni ukvarjal.

Dejstvo3:Ustvarjalci in dolgoletni podporniki črnske rasistične skupine BLM so ameriški levičarji, demokratska stranka, kar pomeni, da so ustvarjalci in dolgoletni podporniki belskega in črnskega rasizma v ZDA.

Če so beli rasisti volili za Trumpa (morda, če jih je veliko in koliko je stvar razprave), so volili zanj, ker so ga prepoznali kot belega rasista…Ker so ga kot takšnega predstavljali levičarski MSM mediji.

Tudi v Sloveniji imamo podobno stanje, pa smo pred časom imeli primer, ko je Vinko Gorenak izjavil nekaj najbolj normalnega na svetu, vsekakor pa nekaj, kar se niti na daleč ne spogleduje s kakršnokoli nestrpnostjo do kogarkoli. Dejal je, da so socialna stanovanja za slovenske policiste pač najprej v funkciji socialnih stanovanj za slovenske policiste, šele nato so lahko v funkciji socialnih stanovanj za azilante. In ga je poslanec SMC, Kemal Izidor Shaker, poimenoval nestrpneža, da ne omenjamo hujših žalitev, ki so odraz pomanjkanja bontona. V oči je zbodlo predvsem to, da ga je imenoval nestrpnega. Precej značilno za levico, ki iz fabriciranega sovraštva med avtohtonim prebivalstvom in priseljenci gradi svojo volilno bazo.

Št. komentarjev: 8
 1. bruh pravi

  trump se je izkazal in to ne glede, kako bodo le vo-li be ra lni politi ćni fake newsi poročali…..

 2. bruh pravi

  trump se je izkazal in to ne glede, kako bodo le vo-li be ra lni politi ćni fake newsi poročali…..od cnn v usa do 24rdečih sorosevih kUR ovde…..ti mediji so čista politična trobila…..kot so pridno dnevno lizali smrdečo nestrpno negroidno ri tko oba mića, tako bodo sedaj dnevno pljuvali po trumpu……

 3. bruh pravi

  .
  tako, da čestitke trumpu, da je OBSODILI OBE skrajnosti……. desne ampak tudi ALT_LEFTarde, njihovi “demokratski sorosevi” smrdeči politiki kot mediji ne bodo NIKOLI obsojali njihove paramilitarne skrajno levićarske NASILNE “protestnike”…nikoli…..

 4. bruh pravi

  .nikoli…..čeprav v njih mrgoli veliko negroidih in drugih rdečih rasistov in nestrpnežev…..nikoli…….bodo pa vedno zahtevali, da se obsoja le desne skrajneže–…..trump je obsodil desne skrajneže….obama in soros pa nikoli njihove rdeče podivjane zverinske nestrpne skrajno smrdeče pra sce in svi nje……pri nas so bili v obliki zom bijev…še pomnite prijatelji?

 5. haapy yack pravi

  hoj
  Leta 1867 je Albert Pike v Nashvillu ustanovil »RED VITEZEV KU KLUX KLANA« (kyklos, grško: krog), sam je bil »Veliki zmaj«, in njihov vodja. S tem so ponovno vzniknili »Vitezi zlatega kroga.«
  četudipetmilijonovljudiblekneneumnostjetoševednoneumnostpres
  boditevcvetju

 6. EGO pravi

  Navadno klani,sekte,celice,delujejo v enotnem oblačenju, uniformirano itd.Tako antifa uporablja mrtvaško črno maskirno odevanje! Vsem tem mentalnim skupinskim oblikam delovanja pa je skupen zastrašujoč učinek,kot tudi fizičen obračun z hladnim ali pravim orožjem !?

 7. bruh pravi

  ni razlik med KKK, ISIS in ANTIFA……isti so si….zato popolna podpora trumpu…..ANTIFA organizacije so prav tako zločinske, mafijske, nestrpne, rasistične in nevarne….in konec debate….

 8. haapy yack pravi

  hoj
  Globalist so dosegli, da v ZDA sužnji tepejo sužnje.
  suženjprotisužnjupres
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen