DUTB začenja s prodajo še zadnjih stanovanj v Celovških dvorih, cene bojda najugodnejše

0

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) danes začenja s prodajo še zadnjega, največjega paketa stanovanj v Celovških dvorih. Kupcem je na voljo 117 stanovanj in 23 poslovnih prostorov s pripadajočimi parkirnimi mesti. Prodajni postopek in obdobje odprtih vrat so tokrat podaljšali na 50 dni, do 31. maja.

DUTB je cene oblikovala na podlagi informacij s trga ter izkušenj prvega in drugega kroga prodaje. Cene so trenutno najugodnejše za novogradnje v Ljubljani, so v sporočilu z javnost poudarili v DUTB. Postopek prodaje sicer vodi agencija Stoja Trade.

Poslovni prostori, ki so na voljo, so v tretji gradbeni fazi – 16 poslovnih prostorov je v treh etažah (klet, pritličje in prvo nadstropje), sedem pa v dveh etažah (pritličje in prvo nadstropje).

“Poslovni prostori omogočajo udoben dostop, saj imajo večinoma neposreden vhod iz pripadajočih garažnih parkirnih mest v kletni del poslovnega prostora, povezan s pritličjem poslovnega lokala. Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije, razvijajoča se okoliška infrastruktura ter velika izložbena okna, ki omogočajo možnost za samopromocijo, zagotavljajo, da je nakup poslovnega prostora v soseski Celovški dvori naložba v prihodnost,” so ocenili v DUTB.

Poslovni prostori v Celovških dvorih so primerni za storitvene, trgovske ali pisarniške dejavnosti (brez lastniške terase) ter poslovni prostori z večjimi lastniškimi terasami, primerni tudi za gostinske dejavnosti.

Pogoji in navodila za oddajo zavezujočih ponudb so objavljeni na spletni strani www.celovskidvori.eu v rubriki prodaja. Potencialni kupci bodo sicer vsa navodila prejeli tudi ob ogledu želenih stanovanj ali poslovnih prostorov.

DUTB je v prvem krogu v Celovških dvorih prodala vseh 56 ponujenih stanovanj, v drugem pa vseh 51 ponujenih stanovanj. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen