Židana še enkrat več naplahtali: v Kalabriji se že proizvaja teran z zaščiteno geografsko označbo!

8

Medtem ko kmetijski minister Dejan Židan na vse strani še vedno brezplodno govoriči, da nam terana “Hrvati ne bodo vzeli”, sedaj na Politikis.si objavljamo dokaz, da temu vsaj še v enem primeru ni in nikoli ne bo tako!

V italijanski južni pokrajini Kalabrija namreč proizvajajo teran (terrano), ki ima zaščiteno geografsko označbo, kar je razvidno tudi iz etikete proizvajalca tega vina. To je podjetje Cantine Spadafora Srl, ki se s proizvodnjo vina ukvarja že več kot sto let. Židan zagotovo ne ve, da je poleg tega zaščitnega rdečega terana, na voljo še bela in roze varianta tega kalabrijskega terana. Tudi ti dve znamki sta geografsko zaščiteni. Več za Židanove nesposobne uradnike TUKAJ.

[su_box title=”PREBERITE ŠE TO”]Šulinova nesposobni vladi natočila čistega vina: Bitka za teran je izgubljena! Več TUKAJ.[/su_box]

Spomnimo še na hrvaško zgodbo glede terana: zavrnitve delegiranega akta za dodelitev izjeme Hrvaški pri uporabi imena teran pri označevanju vina Hrvatska Istra ni pričakovati, zato je slovenska bitka za teran v tej fazi izgubljena! To je dejstvo in Židan naj slovenskim vinarjem končno natoči čistega vina! P.S. Pošlje naj jim tudi zgoraj posredovano povezavo na italijanskega vinarja…

Št. komentarjev: 8
 1. Renato pravi

  Židana ni težko naplahtati, ker je neumen po naravi. Kaj šele v političnem smislu.

 2. Matej pravi

  Najslabši kmetijski minister ever! Še dobro da so volitve čez eno leto, drugače se lahko poslovimo še od ducata slovenskih avtohtonih proizvodov.

 3. konrad pravi

  Sramotaaaaaaaaaaaaaaaa! Židan takoj odstopi, ker si izdajalec slovenskih vinarjev in naroda! Sram naj te bo v to pokvarjeno rdečo dušo!!!

 4. denis pravi

  Pa kako je lahko ta moron tako nesposoben??? aja, politično je bil nastavljen, rezultati jasno porazni.

 5. Miha pravi

  Židan kot židani komunist – samo da je miza polna dobrot in da je njemu lepo. Sicer pa se mu j*be za rajo in državo.

 6. hlod pravi

  Matej! Kakšne volitve!? Se že pripravlja Jankovića. In BO “izvoljen”! Kar spomni se, kako je bilo z Jankovićem prvič, potem z Bratškovo in nazadnje s Cerarjem. Vnaprej so nam sugerirali kdo naj bo predsednik vlade in tik pred volitvami so jim še stranke ustanovili.
  Volitve so popolnoma nepotrebne. Nimamo demokracije, temveč diktaturo.

 7. Marko pravi

  Prekmurski škodljivec, ki je enakovreden lubadarju v gozdu.

 8. Jože pravi

  Kdaj je bil še kak komunist pameten.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen