Gremo vsi na morje: v soseski Nokturno v mesecu dni prodanih še 25 stanovanj

0

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je prvem mesecu druge faze prodaje stanovanj v koprski soseski Nokturno podpisala 25 novih kupoprodajnih pogodb. V prihajajočih spomladanskih in poletnih mesecih, ki so najbolj primerni za prodajo stanovanj na Obali, pričakuje še večji interes.

Kot so danes v sporočilu za javnost zapisali v DUTB, podpis pogodb za 25 stanovanj v prejšnjem mesecu potrjuje, da je nakup stanovanja v naselju Nokturno “dobra odločitev”.

DUTB je prodajo preostalih 166 stanovanj začela 11. februarja, cene stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti pa so tokrat določene vnaprej in niso predmet pogajanj. Lastnik stanovanja postane kupec, ki prvi sklene prodajno pogodbo za posamezno stanovanje in izpolni vse pogodbene obveznosti.

Cene stanovanj so objavljene na spletni strani www.nokturno.eu v rubriki Stanovanja. Morebitni kupci se morajo za ogled predhodno najaviti.

Iz preglednice na omenjeni spletni strani izhaja, da je bilo na dan 13. marec skupno prodanih 63 stanovanj, še dodatnih 29 pa je bilo rezerviranih. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen