Predsedniške volitve 2017: Borut Pahor je in bo predsednik države na nevidnih vrvicah Milana Kučana!

5

pavel-ferluga2Piše: Pavel Ferluga, publicist

Da me ne bodo označevali le kot trobilo t.i. »desnice«, ki v Sloveniji je enostavno postavljena kot nasprotje levici, kar je povsem zgrešeno, ker obe definiciji nimata prav nič skupnega, ker desnica je na podlagi čisto materialistične miselnosti egocentrizma človeške vrste, ustvarjanja kapitala (prav tistega, ki levica ne zna ustvarjati, ampak le izrabljati), v smislu blagostanja sebe (individualno) in bližnjih sorodnikov in potrebnih pomagačev v čisto materialnem-profitnem smislu (kjer imajo tudi oni določen standardni plus), medtem ko »levica«, čeprav deklarativno materialistična, je v bistvu mitološka utopična ideologija posploševanja človeka, kot bi ta bil le material za zidanje nevidnih nebotičnikov (proletariat brez vsakega znanja), torej v ideološkem eksperimentu možnosti, brez vsake konkretne podlage iz izkušenj, ampak le v prevratu obstoječega, za čisto neznanim efektom »revolucije«, to se pravi v »upanju« uspeha v »boljše«. Tega »boljšega«, po več kot sto letih socialističnih revoluciji, še vedno ni na obzorju, kljub nenehnemu obljubljanju in pobijanju »nevernih«. Popravite me, če napačno mislim s konkretnim dokazom socialističnega »boljšega« v primerjavi z efektivnim razvojnim kapitalizmom zahodnih civilizaciji, od katerega VSI socializmi in avantgardne blaznosti LEVICE živijo in se celo množijo.

To le kot efekt družbenega napredka v eksistencialnem smislu, odvisnega brez nobenih predpostavk, enostavno od materialnega blagostanja, ki ga nudi KAPITAL za vse, ki se za njim profitno nategujejo in pretegujejo, ker drugačnih enostavno ni. So le ostali poraženci (torej masa individualnih nesposobnežev), ki jim ni uspel »dolgi met«, zato povsem destruktivni, saj nimajo kaj izgubiti več (zato tudi revolucionarji v utopičnem cilju grabljenja dobrin, ki jih sposobnejši ustvarjajo).

Zato se danes ne bom ubadal s Sunčičevo iz »Reporterja«, ampak z »Demokracijo« v kateri tudi sam pišem in to prepričano, ker, kljub veliki medijski revščini na slovenskem medijskem trgu, je edini tednik, ki skuša biti demokratičen, pluralen v objavah, čeprav tudi ta ni imun na ustaljen dolgoletni agitprop, ki kraljuje v sivih celicah zasvojencev »tršic«, bolj ali manj markantno v podzavestni ideološki odvisnosti.

»Kdo vse se bo spopadel z Borutom Pahorjem?« se vpraša Uredništvo na naslovnici Demokracije z dne 5 januarja 2017. Ko bi vsaj (strateško) uporabili drugačno naslovno sliko, ne pa tako prepričljivo naklonjeno prav »asu« podtalnega psiho-agitpropa. Kučana je zanesljivo prijetno presenetila, saj predobro ve kako razmišlja »narod« oz. bolje rečeno njegova podzavest. Kot bi to ne zadostovalo je še podnaslov, ki ga štejem v naivno zaslepljenost navdušenega publicista, ki pa ne izstopa od miselnosti »naroda«. Citiram: »Jeseni bo potekel (prvi) petletni mandat predsednika republike Boruta Pahorja, ki je decembra namignil, da se bo potegoval še za en predsedniški mandat. Glede na svoje všečne poteze, ima zato veliko možnosti.«. Priznam, tu mi je zastal dih. Tak stavek, bi bila poslastica samega Milana Kučana, kdo si pa upa drugače misliti z možgani povojne izobrazbe ? Zelo redki, zato ne upoštevani! Razumem Reporterja z 100 najvplivnejšimi, kjer (logično po vseh svetnikih socializma) prevladujejo vidno všečni VPLIVNEŽI t.i. levice, da ne rečem vidnih partizanov naše zaostale demografije, ki slikovno markantno odsevajo »voljo ljudstva«. Celo Golobič ima zelo visoko mesto, čeprav ga malokdo omenja. Je pač razumljivo glede na ubrano smer še upoštevano »desnega« Reporterja, ne pa »Janševe reakcionarne Demokracije«, ki bi morala ubrati pot prikazanja vedno zakrinkane nesposobnosti tega »klowna«, ki so prikazovane le kot »zabavni« kotiček resne politike. Seveda »narodu« so všeč njemu primerne »dobre lastnosti« pomagača v raznih ročnih delih (Kako me spominja na rajnkega laškega Duce-ja) in prikladnega »somišljenika« počastitve »žrtev komunizma«, ki jih kot take ni nikoli označil, ampak je vedno dokazal zaljubljenost v rdečo zvezdo t.i. PIF-OF-NOB »pridobitev«, ki je žrtve uporabljala kot nagrado za t.i. zmago nad »nacifašizmom« s katerim so »taktično« vedno sodelovali rdeče-zvezdarski internacional-socialisti. »Bolje njega, kot kakega drugorazrednega« omenjajo naivni zanesenjaki »demokratičnega predznaka«, čeprav je v bistvu iz iste staje in z lahkoto, nemoralno in neetično, postavlja žrtve v ponovno vrsto zavrženih, v »prekopavanju« in primerjavi z drugimi žrtvami vojne in njenih posledic, celo kot tretjerazredne. On in skoraj cela vlada se celo udeležijo sv. maše  v ljubljanski stolnici, kar še pripomore k uspehu LEVICE na volitvah, saj očarajo s svojo prisotnostjo podzavest »naroda«, ki dobro začuti hinavsko realnost in prav zaradi nje, jim v zgodovinskem globoko skritem strahu, raje prikima kot obsodi. Večina se celo strinja, da je bolje »ne vznemirjati naroda« z vprašanji, ki nameravajo dati čast Domobranstvu in Domoljubju ter dostojno pokopati in poimensko (kar je mogoče) označiti žrtve komunizma z edino »krivdo«, da niso bili navdušeni nad zločinsko dokazano »diktaturo proletariata« Stalin-Titove kominterne. Floskule »kolaboracije« so izven razuma, nevredne upoštevanja, seveda za razumne ljudi, ne pa za »naš narod«.

Dragi Slovenci, nič manj nevaren ni za demokracijo prav tak surogat pravičnosti in legalnosti, kot je nič dobro prikriti verni sopotnik totalitarne miselnosti pretekle nesreče jugo diktatorskega režima Borut Pahor. Sladkorčke deli globoko zapeljani primitivni duši »naroda«, ki niti slučajno ne zazna »Semena razdora«, če parafraziram pok. Viktorja Blažiča, mojstrsko psihološko zasejanih v podzavest že mladih možganov generaciji, pod težo več kot 70 let trajajočega »izobraževanja vojakov revolucije«, ki upravičeno, v svoji destruktivnosti, še vedno vztraja, kot so njeni teoretiki prerokovali (n. pr. Dolanc & Co). Ta »semena« so resnični sovražnik demokratizacije in dekontaminacije »zločinskega uma« prevelikega števila »naših« državljanov, ki so ponosni na njih nično nacionalno zavest ter zvesti multi-kulti dogmatizmu sodobnega razvrednotenja evropske civilizacije. Odveč je dokazovati, da v podzavesti marsikateri demokrat je prikrajšan jasnovidnosti v sled destruktivne psihološko-ideološke dejavnosti medijske srenje, ki premore ustvarjati vtis na že zdresiran narod s pomočjo njegove podzavesti, da je LEVICA edina zveličavna opcija, kar potrjujejo prav porazne volitve. Borut Pahor je in bo predsednik Države na nevidnih vrvicah Milana Kučana. Saj imamo ogromno ljudi, ki intelektualno in znanstveno prekašajo v veliki meri marionetne politike kot je Cerar in podobni, a »narod« ne voli po pameti, ampak živalsko instinktivno po proletarski »opulentie vulgaris« in to dobro vedo’ apologeti Nečajeva. Osebno bi predlagal za predsednika države Branka Grimsa (zanesljivo bi nam izboljšal ugled države), če pa po preferenci žensko, bi nedvomno podprl Evo Irgl, ki nima dlak na jeziku in bi se bolje odrezala od hrvaške Kitarovičeve. Kar manjka Slovencem, je jasna vizija, da t.i. Levica socializmov je pogorela na vsej črti in vztrajati v tej smeri je samomor civilizacije nasploh.

Št. komentarjev: 5
 1. Narim pravi

  Ja, zaghvišnu je tku k rečete.

 2. bruh pravi

  v slovenistanu, edinstveno v evropi, ampak tipićno za komunistićne jugiće in sovjetiće, je lahko predsednik le rdeči post-komunjazerski smrdeči ideološko pravoveren, čredniško in enoumno vzgojeni iztrebek….ajd…tako je bilo in tako bo ostalo….ajd.
  enoumje in legalna mafijska pokornost in discipliniranost kot edini vrednoti….

 3. bruh pravi

  slovenistan: edinstveno v celi EUropi…niti moldavija, niti srbija, niti hrvaška…edino črna gora in belorusija sta še tako čredniško, mafijsko pokorna dominantni rdeči državni mafiji………
  prej komunisti, nato zadnjih komunist kućan tudi prvi kao “demokratično izvoljen”, nato seveda komunist drnovšek, nato seveda drugorazreni smrdeči komunist turk in nato seveda zadnji mladi komunist pahorček….tako je to…..uradno smrdečih komunistićih mafijskih pra sev ni več….ajd….slovenistan=kučanistan……kjer mafije NI, je le država..ajd,

 4. bruh pravi

  ampak, ker smo v EUropi lahko mi drugače misleči tem komunistićnim zločinskim, mafijskim, smrdeči pra scem povemo to kar jim gre….ajd…..in tako je prav….ajd……

 5. linke pravi

  bi bilo treba malega na vrvico, resda malo debelejšo a vidno.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen