Nova akcija Šefica: Mariborčanom bi rad podtaknil še 20 mladoletnih migrantov brez spremstva!?

19

Pred dnevi smo na Politikis.si poročali, da v Mariboru spet vre, saj je neodgovorna država (beri: vlada Mira Cerarja) v stanovanjski blok v samem centru Maribora na Smetanovi ulici 34 namestila tri Eritrejce, ki so zaprosili za mednarodno zaščito oziroma azil. Šele po našem članku so iz MNZ Mestni občini Maribor obelodanili te nove nastanitve, natančneje – to so storili 6.1.2017.

[su_box title=”PREBERITE ŠE TO”]Mariborčani v šoku: Cerarjeva vlada v neposredni bližini vrtca Ivana Glinška naselila Eritrejce!? Več TUKAJ.[/su_box]

Sedaj pa Cerarjeva vlada za Mariborčana pripravlja nov šok. Državni sekretar na MNZ Boštjan Šefic v dopisu (z dne 6.1.2017) Mestni občini Maribor sporoča, da MNZ ne bo obveščalo lokalnih skupnosti o takšnih namestitvah, saj da za to ni zakonske obveze!?

mnz-drzavna-sekretarja2

To pa še ni vse: Mariborčanom bi Cerarjevi uradniki sedaj radi podtaknili še 20 mladoletnih migrantov brez spremstva in to – pazite: v dijaški dom in na srednjo prometno šolo!

Opozicijsko mestno politiko pa je ob tem močno razjezil tudi šef Cerarjeve stranke v Mariboru Andrej Špenga, sicer drugi državni sekretar na MNZ, saj je namreč Mariborčanom javno obljubil, da jih bo ažurno obveščal o vseh novih azilantih v Mariboru, tega pa v tem, pa še v kakšnem drugem primeru ni storil! Špengo bodo zaradi takšnega ravnanja že na naslednji seji mariborski občinski svetniki pozvali za pojasnila in seznanitev o novih vladnih aktivnostih z nastanitvijo beguncev v Mariboru.

migranti-maribor3dijaski(klik na foto za povečavo)

Št. komentarjev: 19
 1. denis pravi

  Maribor leta 2030 bo s takim tempom naseljevanje črnih postal največja slovenska cigansko-arabska cona.

 2. linke pravi

  golazen levičarska ! o vse bodo plačali banda pasja . kot stekle pse jih bomo.

 3. linke pravi

  cmerar ,šefic banda levičarska iz fdv -ja. vzemita jih k sebi te opice arabske pa jih imejta doma .

 4. borec pravi

  Kje so vstajniki???????

 5. NOSTRADAMUS pravi

  linke
  tvoj firer je fdv-jevec.
  pa še pol poslancev sekte.. 😉

 6. bruh pravi

  ajd…to je šele začetek….ne skrbte novih mafijsko/volino zvestih in pokornih hinavskih bedakov si smrdeča partija ne bo spustila iz rok……kupovanje rdečih volivcev s skupnim davkoplačevalskim denarjem je nekaj povsem stara praksa rdečuhov…..ajd…

 7. tone pravi

  Mariborčani do kdaj vas bodo še j**** v glavo? No do kdaj?

 8. Matej pravi

  Ja saj ta dva sta iz Stranke Migrantskega Centra, a ne?

 9. bruh pravi

  spomnite se, da je v belgiji 60% levih, rdečih volivcev muslićev …med rdečimi funkcionarji pa je muslićev trenutno okoli 30%…..in so v porastu… rdeče partije so le trojanski konji muslićev za vstop v evropo….ajd…..na koncu ne bo več domorodnih rdečuhov (razen kao skrajno nestrpnih “intelektualcev” mafijsko a legalnom prisesanih na davkoplačevalski denar……)….spomnite se tega, da ne boste pravili, nismo vedeli…..ajd…

 10. Jožef pravi

  ODLOČNO SEM PROTI MIGRANTOM, DOKLER SI BO SLOVENIJA
  IZPOSOJALA DENAR, DA LAHKO SPLOH ZA SILO ŽIVIMO. pOSKRBITE PREJ ZA NAŠE REVEŽE IN BREZPOSELNE, ŠELE TAKRAT RAZMIŠLJAJTE O MOŽNOSTIH SPREJETJA KAKEGA MIGRANTA.

 11. Adolfo pravi

  a pa ja sm migrant, pa zakaj ne? nism za rdeč ampak zelen. Jožeff ti sa silo živiš, a lahk daš za eno pivo meni?

 12. NOSTRADAMUS pravi

  linke
  replika?

 13. franjo pravi

  Z eno besedo: katastrofa! Saj ta dva sta podšefa migrantske stranke in jima je specialno naročena, da v vsako večje slovensko mesto nafilata migrante. Volitve se namreč bližajo.

 14. Killary pravi

  Zakaj imamo v Mariboru po novem na vsakem vogalu HD varnostne kamere?

 15. hipotenuza pravi

  Dobesedno nam jih na skrivaj vsiljujejo. Dejstvo pa je, da je za nazaj teško spreminjati dejstva. In tako bodo ostali tu za vekomaj. Vendar le do takrat ko bodo kakega mariborčana pospravili ili katero posilili. Pa še takrat bodo levaki našli oz. si izmislili neke olajševalne okoliščine. Psi lajajo karavana gre naprej.

 16. borec pravi

  A ni več nobenega vstajnika v Mariboru.

 17. raft pravi

  denis pravi:

  Maribor leta 2030 bo s takim tempom naseljevanje črnih postal največja slovenska cigansko-arabska cona.
  ———————-
  Se bojim, da bo takšna cona kar celotna Slovenija. Me zelo zanima, kaj so tem slovenskim kur-binim sinovom obljubili za to veleizdajo

 18. dulesavić pravi

  Tako ministrica kot njen državni sekretar sta mariborčana. Očitno želita svojim meščanom poriniti prst v …

 19. Nata46 pravi

  Vstajniki ? Hitro kocke v roke…..tiste, granitne !!
  Saj ste jih verjetno spravili, da bodo pri roki…….za koga že ?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen