Boste pomagali prispevati za pogreb male Arine? Tukaj je račun njenega očeta Senada…

10

Po Sloveniji še vedno zelo močno odmeva tragična smrt dveletne Arine Kardašević, ki sta jo mati in očim zlorabljala tako hudo, da je včeraj podlegla poškodbam v Ljubljanskem kliničnem centru. Ob valu ogorčenja je stekla tudi dobrodelna akcija za kritje stroškov pogreba nesrečnega otroka.

Oče male Arine, ki je umrla zaradi nasilja lastne matere Sande Alibabič in njenega partnerja Mirzana Jakupija, ima še tri otroke; ena punčka je hudo bolna in preživi večino časa na zdravljenju v Soči. Da bi bilo še huje, pa je tudi oče hudo bolan in ima izjemno nizke dohodke. Ker pogrebnina ne zadostuje niti za kritje stroškov pogreba, dobri ljudje pomagajo zbirati denarna sredstva za spodoben in pietetni pogreb, kar bo morebiti ostalo, pa bo za pomoč ostalim otrokom žalujočega očeta.

Mateja Rupnik iz Jesenic, ki je v stiku z družino Kardašević, je prek Faceboka sporočila, da je oče pokojne Arine včeraj na Abanki odprl račun za vse dobre ljudi, ki mu želijo pomagati.
Podatki računa:

KARDAŠEVIĆ SENAD
Ulica Bratov Rupar 8
4270 JESENICE
SI56 0510 0703 9754 021
SWIFT:ABANSI2XXXX
ZADEVA: ZA ARINO IN DRUŽINO KARDAŠEVIĆ

svece2

Št. komentarjev: 10
 1. metka pravi

  Prispevam! Obvezno!

 2. Ana pravi

  Še zdaj ne morem verjeti, da se je to zgodilo… Poljub malemu angelčku…

 3. oki pravi

  Ubogo malo bitje in prokleta stvora! Naj crkneta v velikih mukah!

 4. Anastasia pravi

  Seveda bom pomagala, srce se mi trga…….. Ubogi otrok! In tidve zveri si zaslužita dosmrtni zapor v strogo varovani ječi!! Morica!!

 5. Anastasia pravi

  … in, ko gledam sliko, jočem………..

 6. pele pravi

  Hujše od govna sta ta dva jeseniška morilca. Marš v pekel za vedno!

 7. bruh pravi

  napovedana tragedija..uboga, res uboga
  rip

 8. boris pravi

  Bil na banki, plačal. Naj ima vsaj lep pogreb revica mala.

 9. državljan pravi

  Do veliko zločinov verjetno privede tudi naša premila zakonodaja. Za takšne pošasti bi morali znova uvesti dosmrtni zapor, smrtna kazen je namreč premila.
  Kaj ni zločin že dejstvo, da otroke neodgovorno rodiš, nato pa jih oddaš – zapustiš?
  Poznam kar nekaj takšnih primerov. Kako lahko takšen človeški izmeček sploh še živi, hodi po svetu in gleda ljudem v oči? Da ne govorimo o tem manjbolj grozljivem primeru.

 10. Lani pravi

  Srce malo zlato, angelček mali, počivaj v miru. Naj ti bo tam lepše. Zagotovo ti bo. Ne morem nehati misliti nate. Ljubica mala.
  Noben otrok ne bi smel trpeti. In nihče v naši državi ne more ničesar narediti dokler se ne zgodi? Žalost, žalost, žalost… kdo preverja duševno zdravje staršev, skrbnikov, novih partnerjev?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen