Janet Jackson pri 50 letih prvič noseča – z deset let mlajšim katarskim poslovnežem

0

Ameriška pop zvezdnica Janet Jackson je pri skoraj 50 letih prvič noseča, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Jacksonova sicer še ni potrdila novice, je pa v sredo to posredno namignila, navaja AFP.

Da je mlajša sestra pokojnega kralja popa Michaela Jacksona noseča, se je začelo govoriti že prejšnji mesec, ko je presenetljivo prekinila turnejo in sporočila, da z možem Wissamom Al Mano “načrtujeta družino”.

Nekateri mediji, ki spremljajo življenje slavnih, so že tedaj poročali, da je noseča. Televizija E! News je ob sklicevanju na neimenovane vire poročala, da je že v drugem trimesečju in da se je zdravila zaradi težav z neplodnostjo. Nosečnost po naravni poti je pri ženskah v poznih 40. letih relativno redka, z umetno oploditvijo pa se možnosti za zanositev povečujejo.

Tiskovni predstavniki Jacksonove zaenkrat novice še niso komentirali. Je pa to v sredo posredno namignila sama. Na družabnem spletnem omrežju snippet je objavila posnetek svojega plesa z geslom #dammnBaby oz. “presneti otrok”, še navaja AFP.

Jacksonova, ki bo 50 let dopolnila 16. maja, je sicer precej diskretna glede svojega zasebnega življenja. Tudi poroke s katarskim poslovnežem Al Mano leta 2012 ni objavila ravno takoj, še poroča AFP. (sta)

janet jackson al mano

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen