CNN v Arhivu Slovenije: Oče Melanie Trump Viktor Knavs je bil komunist! Trump je to gladko zamolčal svojim volivcem!

46

Danes pozno zvečer je Roman Leljak na Twitterju razkril: “V sredo CNN v Arhivu Slovenije. Kopirali, da je bil oče Melanie Trump komunist. Ne kliči me, ko bo vroče…” Slednji stavek je veljal Bojanu Požarju, ki je pred časom skupaj z Igorjem Omerzo izdal neavtorizirano biografijo o Melanii Trump s pomenljivim podnaslovom ‘Iz slovenske komunistične vasi do Bele hiše’.

Požar je v svoji knjigi razkril (sicer ni bil prvi!), da je bil oče morebitne prve dame ZDA Viktor Knavs član komunistične partije. Da je CNN v sredo res bil v Arhivu RS nam je za naš portal potrdil tudi raziskovalec polpretekle zgodovine Roman Leljak, ki je dejal, da je Knavs najprej bil šofer direktorja jugoslovanske firme Moda Celje, kasneje pa je imel svoje manjše podjetje, ki se je ukvarjalo z izvozno-uvoznimi dejavnostmi na področju rezervnih delov za avtomobile.

Leljak je za Politikis.si še dodal, da je Viktor Kavs imel v svoji jugoslovanski kazenski evidenci zabeleženi 2 kaznivi dejanji (kraja in goljufija)…

Kako bo izpostavljena omemba Požarja in Omerze o Knavsu-komunistu ter potrditev tega s strani CNN vplivalo na Trumpovo predsedniško kampanjo, bo jasno že zelo kmalu. Povprečen Američan namreč zelo mrzi komuniste, ob tem, da je ta podatek Trump do sedaj nespametno skrival pred svojimi volivci, kakor tudi pred vso ameriško javnostjo

O Viktorju Knavsu in o njegovi partijski knjižici so sicer pisali že lani oktobra pri angleškem Metroju in Daily Mailu (kjer so objavili tudi nekatere zgodnje fotografije Melanie).

viktor knavsViktor in Amalija Knavs. Donald Trump je svojim volivcem in ameriški javnosti zamolčal, da je bil njegov tast polnopravni član komunistične partije Jugoslavije.

 

 

Št. komentarjev: 46
 1. Beno pravi

  Trump se bo samo zadrl: Požar you’re fired! 🙂

 2. OPOMIN pravi

  R. Leljak, je navaden kriminalec in raziskovalec.

 3. mirko pravi

  Bilo kuda Udba svuda. Celo do bele bajte…

 4. Sandi pravi

  Trump bo zatrumpetal sedaj zelo močno in se zelo razjezil na slovenske zgodovinarje, da mu kvarijo kampanjo 😉

 5. Senko pravi

  Melanie obljubi nam da nas boš rešila JJ ja

 6. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  Priimek Knavs zagotovo ni slovenski ampak nemški /Knauss/. Melanija ima
  prav, da se ne izreka za Slovenko, ker ljudje kot so Omerza, Požar in Ljeljak iščejo lahkega, velikega in umazanega zaslužka z izdajo knjige v ZDA. Če bi Melanija postala prvca dama ZDA Sloveniji gotovo ne bi škodovala tako pa….
  Sicer pa še eno vprašanje za večino vas; kako bi se šele spravili na Melanijo, če bi bil njen priimek na ić!!!!!!!! Ker je germanskega porekla je to za vas sprejemljivo, če bi bila s poreklom z juga bi bila pa kaj?
  Brata Dragić vsi smatrate za Slovanca, še celo s trdimč jih nekateri pišete, reveža na ić pa obkladate z zmerljivkami. Poglejte se v zrcalo, prej pa ga obrišite umazanije.

 7. raft pravi

  Od Ribičičevega Cirila foter je bil komunist in velik morilec, pa kljub temu hodi po Sloveniji in po svetu brez sramu, kot največji moralist in pravičnik. Med nami je ogromno hinavcev in ljudi, ki so za pest denarja sposobni uničiti rojaka. Žalosten smo mi narod, če sploh to še smo. Včasih se mi dozdeva, da smo eno skropucalo titovanja.

 8. Narim pravi

  raft pravi:
  06. 03. 2016 at 07:05
  Od Ribičičevega Cirila foter je bil komunist in velik morilec, pa kljub temu hodi po Sloveniji in po svetu brez sramu, kot največji moralist in pravičnik. Med nami je ogromno hinavcev in ljudi, ki so za pest denarja sposobni uničiti rojaka. Žalosten smo mi narod, če sploh to še smo. Včasih se mi dozdeva, da smo eno skropucalo titovanja.

  ___
  Ja to je res.
  Ko vas človek pogleda, si ne more drugega reči, kot da smo en sama žalost in obup.

 9. la pravi

  A pol bojo naši komiji in piškotek F571 pisuni še res začeli navijati za Trumpa? Če že komunist Sanders nima šans proti Clintonovi, bo tudi komunistov zet dober, press.

 10. raft pravi

  Narim

  Tudi ti si produkt titovanja. Sovražiš tako kot vsi jugomešančki Slovence. Niste sami krivi, je pa to vaše prekletsvo.

 11. pubec pravi

  Spet je “prišel na svetlo” eden največjih mešalcev dr.. ka, ki ne zna pomesti pred svojim pragom, še manj pa reševati svoje probleme(kakršnekoli).Da se “čoha tam kjer ga ne srbi”, to je javno znano. Desnica pa ga seveda hujska, ovčice pa beeee.(raft, la ).

 12. Mirko pravi

  Pa če ne bi bilo desnice bi bi Kramberger se ziv

 13. pubec pravi

  Enako seveda velja za Požarčka in Omerzo.Vsi skupaj se mi zdijo, kot neki “vohljajoči mrhovinarji”, ki pač za svoj obstoj nekaj nekje izbrskajo, če je to pomembno ali ne.

 14. Brezveze pravi

  A je bil Janez komunist?

 15. linke pravi

  to nima nobene zveze z Trumpom . moj oče in stric sta bila v partiji ,pa jih nisem zato nič manj spoštoval. Sam sem pa zagrizen antikomunist

 16. Narim pravi

  linke pravi:
  06. 03. 2016 at 09:29
  to nima nobene zveze z Trumpom . moj oče in stric sta bila v partiji ,pa jih nisem zato nič manj spoštoval. Sam sem pa zagrizen antikomunist

  ____
  Se pravi da ste rahlo zmedena oseba ?

  Pogoj da spoštujete komija, mora bit vsaj oče al pa stric.
  Kaj pa bratranc ?
  Je že mal premalo?

  😛

 17. jera pravi

  Ni poanta v komunizmu starega Knavsa. Poanta je v tem, da je Trump navaden polpismeni neotesanec in ni primeren za predsednika ZDA.

 18. Narim pravi

  Tito je bil tud komi pa so bli predstavniki USA na njegovem pogrebu.
  Najbrž od veselja?

 19. Narim pravi

  jera pravi:
  06. 03. 2016 at 09:40
  Ni poanta v komunizmu starega Knavsa. Poanta je v tem, da je Trump navaden polpismeni neotesanec in ni primeren za predsednika ZDA.

  ___
  To je zato, ker ni bil v komi šoli tko kot Leljak in Janša.

 20. linke pravi

  spoštoval sem jih zaradi srčnosti . ne zaradi funkcije .Ti veš kaj je bila tvoja mati ko si bil še majhen? Mogoče si bil spočet v hlevu? z kakim arabskim žrebcem? pa tu mislim na tistega štirinožnega.

 21. medlja pravi

  Je obojestranska. Trumpa lahko to pokoplje ali pa tudi ne. Odvisno kaj bo sedaj izjavila Melanja v svoji spankagleščini.

 22. linke pravi

  velja za narima ozoroma kako se bere nazaj

 23. Narim pravi

  Linke še vedno ste zmedena oseba. Kako veste, da razen vašega fotra in strica drugi komiji niso srčni ljudje ?

  Ste kot katoliban, ki točno ve kateri Bog je pravi.

 24. linke pravi

  še zmerom bolje bit katoliban kot zabluzeni metelkovci

 25. Miran pravi

  Narim pravi:
  06. 03. 2016 at 09:47
  Linke še vedno ste zmedena oseba. Kako veste, da razen vašega fotra in strica drugi komiji niso srčni ljudje ?
  ——————
  Narimće tuki si pa grdo kiksnu, komijem praviš srčni ljudje ?
  Ne me hebat, marsovc !

 26. raft pravi

  Narim pravi:

  06. 03. 2016 at 09:41

  Tito je bil tud komi pa so bli predstavniki USA na njegovem pogrebu.
  Najbrž od veselja?
  ——————–
  Jih je tolikokrat nas-ral, da so se v živo hoteli prepričati, če se je res stegnil.

 27. Miran pravi

  Amerkancev ni blo na pogrebu pedofila !, kolkor se spomnim so poslali eno staro babo .
  🙂

 28. opazovalec pravi

  @Miran

  Tvoj spomin ni vreden piškavega oreha, sicer pa tisti ki najmanj vedo najbolj vneto zastopajo svoja zmotna stališča. Na pogrebu je ZDA zastopal 42. podpredsednik W. Mondale. V delegaciji je bil tudi znani demokratski politik W.A. Harriman in še dva člana L.G. Carter (ženska ki ji praviš stara baba, zelo spoštljivo ni kaj, toda v maniri ”demokratske” stranke) in G. W. Miller. O obeh zadnjih mi sicer ni več znanega.

 29. haapy yack pravi

  hoj
  Kva se sekirate, saj ga bo dal tastar Bush fentati, kot je to pokzal v debati v repulkinski debati o kandidtaih za predsednika.
  Watch Mark Fidelman’s Vine “Do you think Bush was alluding to Trump? #GOPdebate”

 30. Ohhhh pravi

  Janez je bil in tudi ostaja komunist.

 31. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  Najbolj je za prijateljem Titom jokal Kim il Sung.

 32. Janez Kranjski pravi

  Kot v navadi slovenci vse zahebemo celo Trumpa.

 33. dejstvo pravi

  Tudi desnim ovcam je firer zamolčal, da je bil komunist..

 34. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  dejstvo, leve ovce pa so to vedele. Titej je blagoslovil prijateljstvo in zavezništvo med njegovima kompanjonoma Stalinom in Hitlerjem. Najbolj je bil vesel napada na Poljsko in napada na imperialiste, Belgijo, Holandijo in Francijo. Sploh pa je bil vzhičen ob napadu Nemčije na Anglijo. Amerika i Engleska biće zemlja proleterska ste levi banditi vpili po
  ulicah.

 35. MoroStar pravi

  Je pa Amalija bolj fejst od hčerke.

 36. MoroStar pravi

  Viktorja Knavsa za predsednika Slovenije!

 37. tony boy pravi

  Eden večji lik od drugega. Slovenija do Bele hiše.

 38. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  Ni postkomunistične države v Evropi v kateri bi demonstranti musliče vabili v svojo državo, samo pri nas je to možno. To je posledica tega, da imajo komunisti vse od osamosvojitve v svojih rokah državo/ugrabili so jo/ kapital in medije.
  Če bi demonstrantje nekaj podobnega storili na Poljskem bi se zbudili na urgentnem oddelku bolnšnice. Postkomunisti, anarhisti, liberali, anarholiberali Slovenije tako sovražijo krščanstvo da bi se spajdašili tudi s satanom.

 39. rosa pravi

  Vsak član KPJ je bil komunist. Vic stoletja!

 40. ufff pravi

  univ, ufff……ne jezi se, res nima smisla, dejstev ne boš spremenil…..ufff…raje uživaj in bodi vesel, da se nisi rodil tipičen podivjani smrdeći jugić….ufff

 41. Petrovc pravi

  POŽAR LAŽE, LAŽE!
  1. Komunistične vasice na Slovenskem NI BILO!
  2. SFRJ in CCCP sta si bili miljone svetlobnih let različni! To vemo, ki smo živeli in delali v obeh! Pa mu ne bi razlagal!

 42. Janez Pavel pravi

  Dr. Janša je pozabil, da je bil zelo gorečen komunist.

  Spomin je hitro pokvarljiv.

 43. haapy yack pravi

  hoj
  EU je dober posnetek bivše diktature politbiroja v Sovjetski Zvezi.
  Torej EU je nova Sovjetska Zveza in kot taki rabjo vsakega gorečega komunista.
  čaobao

 44. torpedo pravi

  Foter komunist,mama pa še zmeraj dobra milfica. Ni čudno,da jo je zet spuppy pohvalil.

 45. hlod pravi

  raft pravi:
  06. 03. 2016 at 07:05

  Od Ribičičevega Cirila foter je bil komunist in velik morilec, pa kljub temu hodi po Sloveniji in po svetu brez sramu, kot največji moralist in pravičnik.
  __________________________________________________-

  Kakšen čuden forum čudnih ljudi. Pogledam datum, če ni slučajno izpred let, preberem, kam sodi pisec in ugotovim, da kljub antikomunističnemu mišljenju (kar je izredno pohvalno), ne ve, da je tastar Ribičič (Mitja Ribičič) že umrl. Zadnje dneve novembra 2013. Torej, Ribič že vsaj od 27. novembra 2013 ne hodi več po Sloveniji, niti ne po svetu.

 46. […] Povezani članek: CNN v Arhivu Slovenije: Oče Melanie Trump Viktor Knavs je bil komunist! Trump je to gladko zamolča… […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen