Se ga hočete rešiti? Potem delajte teh 7 stvari…

0

Pri Redditu so vprašali moške bralce, da navedejo tista najbolj iritirajoča obnašanja ženskega spola, ki jih dvignejo lase na glavi in uplahnejo njihovo premoženje… Priporočljivo “za uporabo” tako za vezane kot nevezane ženske!

1. Tipkanje po mobitelu v njegovi družbi
Moški si v takšnih trenutkih mislijo: ali je Facebook ali Instagram res pomembnejši od mene???
2. Laganje
Če v vezi ni iskrenosti, je vse zaman. Tega se – skoraj čudežno – zavedajo tudi moški!
3. Igranje Miss Nedosegljive
Če si mu všeč, se bo zagotovo trudil nekaj časa, vsekakor pa ne dolge mesece, ko vi igrate “Miss Nedosegljivo” oz. “ledeno kraljico”.
4. Domišljavost
Ženska samozavest je v pravi meri celo seksi, ne pa tudi domišljavost. Če ga boste lahko prepričali, da ste domišljava koklja, ki misli, da je boljša od vseh, ga bo to zagotovo odbilo.
5. Podžiganje ljubosumja
Če nam je ženska zelo všeč, bomo vedno vsaj malo ljubosumni na druge tekmece, ko bodo ti v njeni bližini. Če se s svojim obnašanjem dodatno podžigate to ljubosumnost, bo to vašega oboževalca slej kot prej odgnalo.
6. Laganje o tem, da ne veš kaj si želiš
Moškim načeloma gredo na živce ženske, ki ne vedo, kaj si v življenju želijo. Torej igrajte takšno “tupiko” – in kmalu bo odšel.
7. Dramatiziranje
Če vas kaj moti, to recite jasno in glasno. Če vas moti on, pa to storite še z dodatnim dramatiziranjem in to ponovite večkrat na dan. Dvomimo da bo zdržal ob vas do konca tedna.
zenska mobitel3tipka
Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen