Karba z novimi podtikanji: Janša in Kangler naj bi preko Odbora 2015 želela organizirati (traktorske) nemire!?

56

Na dan, ko bi morala zadeva Patria zastarati vsaj za Janeza Janšo, in dan potem, ko se je rodil Odbor 2015, ter nekaj dni za tem, ko je Janšev sin Črtomir praznoval svoj 4. rojstni dan, se je oglasil famozni Delov novinar Dejan Karba in v današnjem Delu (v soavtorstvu z mariborskim dopisnikom Robertom Galunom) zapisal: “Kangler in Janša sta sogovorniku (Karba pravi, da je identiteta tega fantomskega sogovornika znana uredništvu Dela, op.a.) predstavila idejo o ustanovitvi odbora, katerega glavni namen bi bil poleg opozarjanja ma slovenske pravosodne zlorabe – kar počne že Odbor 2014 – tudi povzročanje nemirov. To naj bi Odbor 2015 dosegel s protestnimi vožnjami traktorjev v času shoda odbornikov.”

No, Karba je tole svoje novo podtikanje začinil še s tem, da se je Janša o “vzniku nemirov” v Sloveniji, pogovarjal tudi s svojimi politični evropskimi zavezniki!?

Jasno je, da je režimske pisune, predvsem pa režima samega strah dejstvo, da bo Odbor 2014 že v začetku septembra nadaljeval s svojim delom v javnosti (in s shodi pred “Masleševo” vrhovno palačo sramote), prav tako pa jih je strah novonastalega Odbora 2015, ki se mu je že v samem štartu pridružilo nekaj znanih slovenskih pravnikov, med njimi je denimo tudi celjski župan Bojan Šrot

Še to: nemire lahko kvečjemu povzroča živa človeška sila, ne pa mehanizirani stroji kot so traktorji. Ti kvečjemu lahko povzročajo samo zastoje na cestah…

Povezani članki: Po Odboru 2014, še Odbor 2015. Prva akcija: zahtevajo odstop Nussdorferjeve.

Karba najbolj umazano doslej: Črtomir Janša umrl zaradi uspaval???!!!
dejan-karba traktorji

Št. komentarjev: 56
 1. sanja pravi

  Karba je bedak, da večjega ni! Kakšni traktorji??? Ta agrarni novinar naj gre raje poročat o cenah solate na tržnici, bo vsaj neka korist od njega.

 2. kekec pravi

  Ta človek ne bo imel srečnega konca, to je že višek mesramnosti in pokvarjenosti.

 3. Rafaelus pravi

  Dragi tovariš Karba, toliko časa boš ISKAL, da boš kaj STAKNIL !!!

 4. fertik pravi

  …je to toti Karba, keri je moro plačat filuteki Rodeti celi haufn gnara zato, ker ga je po kriven optožo, da nea plačuje alimentof???

 5. raft pravi

  Tako kot se berejo njegovi umotvori, tako je tudi videti na tej sliki. Zbegan, tumast osladen z obliko glave, ki nikakor ne more biti glava Slovenca.
  Velika okrogla glava, mala usta, hudobne oči. Če ne bi imel hudobnih oči bi ga postavil med bušmane.

 6. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  Veliko srečo ima slovenski narod, da ga od 1945 vodi daljnovidna stranka
  “naših”, ki je že dolgo nazaj predvidevala prihod muslimanskih plemen v Evropo. Komunistični intelektualci namenoma niso hoteli napraviti iz Slovenije malo Švico in zato jim mora biti ljudstvo neizmerno hvaležno.
  Si predstavljajte agonijo malega naroda, če bi ga preplavili maloazijski
  begunci. Tako pa bomo za te begunce le tranzicijska država, ker si bodo begunci na vse kriplje prizadevali za prodor na sever in zahod Evrope, kjer so gnili kapitalisti svojim ljudem ustvarili previsok življenjski standard in to se jim bo sedaj krepko maščevalo. Danes grem k maši, prižgal veliko svečo in molil za zdravje naših rdečih daljnovidnih mislecev.

 7. Trg pravi

  Karba ni agrarni novinar, ampak udbovski družbenopolitični delavec. Dela za korist komunistične Jugoslavije in vedno bo.

 8. marko pravi

  Še ena podlost k*rbinega sina in udbaškega podplačanca iz Dela…

 9. borec pravi

  …….meni se zdi,da ne bo dolgo,ko bo moral menjat sliko na os. izkaznici.

 10. antikomunist pravi

  Karba je majhen tepček, ki ga nihče ne jemlje resno. Pri takem “novinarju” se ne splača izgubljati besed.

 11. demokrat1953 pravi

  T Ka(u) rba je pa pravi barabin. Morali biga že davno obsoditi in zapreti za vse laži, ki jih je izreel in napisal !

 12. pubec pravi

  Pa ravno sedaj, ko je imela Janšev sin rojstni dan. Katastrofa!

 13. ufff pravi

  ufff……nič več in nič manj kot tipična kučanova smrdeča kur ba iz bande 571 …le nekoliko bolj bebava in neumna…..ufff…..in le če si tipičen balkanski opranoglavi in nestrpni smrdeči pra sec (le še nekoliko bolj bebav in neumen) tej smrdeči kučanovi kur bi tudi verjameš in ji nasedaš….uffff

 14. ufff pravi

  dokler ne boste razumeli, da čisto vsak od teh kučanovih ku rb iz bande 571 je le navaden mafijsko zvesti lizun in pi zdun in da so vsi, čisto vsi divje nestrpni do vseh drugače mislečih in vseh , ki ne spadajo v njihovo jugo-balkansko smrdečo čredo, ne boste razumeli zakaj so tam…..uffff…….njihov cilj je vedno eden in isti, kot pri bauconovem/kučanoven sodstvu …tolči po drugeče mislečih in ščiti posrane zverinske komunajzerske jugo-balkanske smrdeče pra sce in svi nje….ufff….taki so…… ampak nimajo več moči kot so jo imeli in kot bi jo radi imeli….še eu se je pred dnevi lepo pos rala na kučanov/bauconovo sodstvo…in DOKAZALA, to kar pišemo……in sicer, ni ga kučovega/bauconovega tožilca/sodnika, ki ne bi bi mafijsko a legalno pokoren post-komunistični nomenklaturi….ki ga je tja nastavila seveda…..uffff

 15. ufff pravi

  edino sodstvo v evropi, ki lahko tekmuje pri kršitvah osnovnih človekovih pravic niso niti ostala jugo-balkanska ali turško ali rusko ali ukrajinsko…..te so manj ideloško/mafijsko pokorna,…….ampak le lukašenkovo…….
  in kot sem jaz neštetokrat napisal, da je kučanovo sodstvo enako beloruskemu pa so se naši rdeči balkanoidi zgražali in divje pljuvali……vam sedaj povem tole, da je lošmšekov mafijsko zaprt, nihče se ne bo postavil za njim…..škoda…sožalje …..in to le zato, ker je poizvedal o naši mafijskih pasjejebcih……isto velja za kanglo…….uff….in še veliko drugih…….

 16. ufff pravi

  da smo si jasni…..kurčani, drugorazredni turčini pa mafijnkovići pa ribićići pa lahko v miru spijo….ufff……kako čudno, mar ne?…uffff

 17. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  Če je Karba novinar potem je tudi kura ptič.

 18. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  Samo en jezdec Apokalipse prihaja v Evropo in bo dovolj da jo uniči.
  Zapomnite si, čez mesec ali dva bo na obalah Mediterana na stotisoče
  aziatov in afričanov. Samo z brutalnostjo jih bo mogoče ustaviti.

 19. bard pravi

  Karba laže kot pes teče. Takšni novinarsko-režimski pisuni so možni samo v Sloveniji in S. Koreji.

 20. Vlado pravi

  Kaj še dela v novinarstvu tip ,ki se je blamiral s čisto lažjo glede glede Rodeta in še kup natolcevanj. Vsak urednik bi take nagnal.Vendar nekaterim je prav , da ostane. Kljub temu , da prodaja DELA pada. Zanimivo pa je da imata skupaj s Markeš- om versko šolo. Nista marksista , zato pa še bolj napadalna. Mar- keš se je obrnil 180 % . Karba pa je napisal že cel kup podtikanj in provokacij brez enega samega dokaza. Spomnimo se njegove zgodbe o smrti Črtomirja. Res ne vem če obstaja resen medij v EU ,ki bi takega “novinarja” še držal v službi.

 21. Pepi pravi

  Pri Karbinem skot-nju so matičari napravili veliko napako ko
  so zamenjali črko “u”z črko “a”!!!

 22. Minovak pravi

  Ka(u)rba je podkupljen (z našim denarjem, saj ga rdeči fašisti do sedaj še niso zaslužili), kar sam dokazuje s svojimi idiotizmi, ki jih je dobil napisane iz Murgelj. Ko se bo narod zavedel, kakšni debili so jih vlekli za nos vsa desetletja, bo v Sloveniji zmanjkalo vrvi…le, da ne bo prepozno.

 23. Minovak pravi

  Karba je podkupljen (z našim denarjem, saj ga rdeči do sedaj še niso zaslužili), kar sam dokazuje s svojimi idiotizmi, ki jih je brez dvoma, dobil napisane iz Murgelj. Ko se bo narod končno zavedel, kakšni debili so jih vlekli za nos vsa desetletja na cestah ne bodo samo karbovi traktorji…le, da ne bo prepozno.

 24. rene pravi

  Navaden okroglobučni bedak, ki bi ga morali že zdavnaj zbrcati iz novinarskih vrst!

 25. MoroStar pravi

  Jao…same grožnje so vas! Saj imate dosti svojih pokvarjencev.

 26. JOJ pravi

  Tale pisec je navaden rekla- kazala “novinar”, nima smisla ukvarjati s z njim in njegovimi pisunskimi umotvori, sicer pa menim, da ima prisluhe iz katerih občasno črpa svoje prispevke, človek vendar mora nekako upravičiti svoj honorar pri velepomembnem rumenem dnevniku! Kdaj boste končno dojeli njegovo kruhoborstvo?!

 27. drugačen pravi

  Kaj pa, če je kaj res, kar je napisal? Meni se ne zdi tako nemogoče!

 28. linke pravi

  take novinarje poslat v Sirijo za kanon futer.

 29. No name pravi

  Dejstvo je ,da se Sloveniji obetajo nemiri,tisti,ki imamo malo spomina se nam v glave hitro prikrade slika iz 1988,89,90 nekako isto stanje.
  Ker levaki vedo ,da se stanje nezadržno slabša in napetosti rasejo in bodo spontano prerasle v nemire.
  Seveda ker je Patrija pogorela povsod,je neaktualna,zato levaki iščejo nekaj s čimer bi ga spravili v zapor in netenje nemirov v spregi z zunanjim sovražnikom EU enako kot so ga že enkrat v Jugi.Skratka JJ se ponavlja zgodovina in nam tudi,no morda pa je to priložnost,da tokrat naredimo prav tisto ,kar nismo 91.

 30. kekec pravi

  Ker tovariš tako rad podtika, ima vso možnost da dobi kaj podtaknjenega.

 31. MoroStar pravi

  Če Patria zastara, bodo JJ kršene pravice dokazati nedolžnost. Neobsojenost zaradi zastaranja je slaba tolažba.

 32. pubec pravi

  Res bi rad spoznal levake, ki cenzurirajo tekste na portalu.

 33. MeaCulpa pravi

  Panika v socialističnem bloku iz kart! Razdre ga že najmanjša sapica. Najbolj pa je nevarna RESNICA.

  Dragi Karba – zamujaš – danes nas nič več ne IGNORIRAJO, nič več nas ne SMEŠIJO, največji zamudniki nas še malo NAPADAJO ….. vendar danes ZMAGUJEMO.

  Dragi Karba – zahtevamo človekove pravice in danes vsi vemo da nam pravosodje masovno krši človekove pravice.

  Trije PODATKI in MATEMATIKA

  1. do konca leta 2014 prejelo več kot 8400 tožb iz Slovenije, razsodilo pa je v 323 primerih in v 304 ugotovilo vsaj eno kršitev

  2. Slovenija, je izgubila v kar 94 odstotkih vseh primerov,

  3. na čakalni listi je danes še 8000 tožb iz Slovenije

  MATEMATIKA
  Koliko je 94 % od 8000?
  Odgovor je KATASTROFA – 7520. kar je katastrofa

  Ali je sploh kateri sodnik v Sloveniji, ki ni nikoli kršil kakšne človekove pravice? Koliko kršitev človekovih pravic je na posameznega sodnika?

  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  http://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenija-na-vrhu-po-krsitvah-clovekovih-pravic-glede-na-stevilo-prebivalcev.html

 34. MoroStar pravi

  @No name, poznamo še nekoga, ki se v izrednih razmerah znajde bolje od levakov.

 35. drugačen pravi

  Se pa Janša ni preveč trudil, da bi dokazal nedolžnost pri preprodaji orožja! Le on sam ve, zakaj.

 36. demokrat1953 pravi

  Bedniki so ugotovili, da je s političnim procesom Patrija konec in si izmišljajo nekaj drugega, me prav zanima, kaj si bodo še izmislili !!!!

 37. AHIM pravi

  drugačen- ga je kdo obtožil in kasneja obsodil?

 38. No name pravi

  Za leve nadobudne pravniške kometatorje pa tole;
  Levih prividov,pravljic,laži,podtikanj in nategov ne moreš spraviti ,čez nobeno normalno sodnijo vključno čez US in ESČP.
  In tožilstvo mora NESPORNO dokazati svoje navedbe-KANI USPELO nižja instanca ,pa je te kršitve potrjevala in kršila pravilo do poštenega sojenja.
  Leve pravljice so vse bolj milni mehurčki.
  Ponovno sojenje pa je za levake pogreb,sploh ,če bi zadeva šla pred ESČP.Skratka Patrija je OUT po vseh sodnijah .

 39. ufff pravi

  ufff…le za naše balkanske divje nestrpne komunajzersko vzgojene smrdeče pra sce mora drugače misleči dokazati nedolžnost kučanovim mafijskim kadrom…… drugače misleči mora dokazati nedolžnost, naši zverinski komunajzerski ribićići pa ne glede na vse dokaze pa sodno in medijsko zaščiteni….ufffff

 40. iz medijev za medije pravi

  Kako to, da pomladniki v vseh teh letih ne dosežete večjega preboja, če ste takšni poštenjakarji? Imate tistih 15-20 procentov in to je to.

 41. hlod pravi

  Vsa “čast” takemu “novinarju” kot je Karba.
  Malo pred njegovim poniglavim izbruhom proti kardinalu Rodetu, sem kot dolgoletni naročnik Dela, ta časopis odpovedal. Hvala Bogu!
  Karbo pa čaka zaslužena kazen. Na tem svetu se vse plača!

 42. pubec pravi

  Ufff, kaj ti moraš res povsod “krasiti” svoje komentarje z raznimi pra sci, smrdečimi, in kdovekakšnimi še? Ti vsak dan napišejo na listek iste izraze ali pa je to vse kar poznaš od slovenščine, da nabijaš vedno eno in isto?

 43. MoroStar pravi

  Kakorkoli obračaš – levaki z dejstvi, desnaki z nestrpnimi psovkami.

 44. lot pravi

  Ufffff…ti si ena navadna ovčka. In popolnoma nič drugega.
  Mogoče se sam sebi zdiš imeniten. ….ampak to je samo lažna refleksija samega sebe. Pač si ena navadna ovcka. …povrh vsega pa se zelo slabo izobražena ovcka.

 45. MefiSSto pravi

  Koliko je pet krat pet?
  Mali mož na prste stopi, pet krat pet je tlideset!

 46. ufff pravi

  ufff….če naše svetovno znane podivjane zverinske pos rane ideološko opranoglave mafijsko pokorne enoumno komunjzersko vzgojene in partijsko urbanizirane balkanske smrdeče pra sce poimenuješ in prikažeš take kot so v resnici ….popenijo….ufff….če ste pač taki ni moja krivda, če pa se sploh ne sprejmete take kot ste pa še toliko manj …..ufff…..vi ste vzgojeni pač tako , da si želite enoumnega čredništva, vaše največje sanje so vedno ene in iste…..ufff….vaša legalizirana smrdeča (jugo-balkanska ali sovjetska) sodno in medijsko zaščitena mafijska nomenklatura vedno na oblasti (na tak ali drugačen način), preganjanje drugače mislečih in vsakodnevno sovraštvo do vsega kar ne spada v vašo pos rano mafijsko smrdečo čredo…….ufff….
  vi ne boste nikoli razumeli evrope, zahoda, pluralne pravne države, vi boste vedno za zverinskost, morilskost, enoumje, čredništvo in legalno državno mafijo…pa naj bo to minsk, moskva, beogradić, podgorica ali mafijakovićgrad…ufff—-uffff

 47. ufff pravi

  da o demokraciji sploh ne govorimo….kar se tiče kulture demokracije.vi ste na nivoju ddr…….nemške demokratične republike…. ….. in na nivoju lukašenkove belorusije kar zadeva pravno plurano državo in civilizacije na sploh ……vi živite od divjega nagonskega sovraštva do vsega kar ni smrdeče jugo-balkansko ali sovjetsko….ufff….taki ste ufff….ž
  civilizacijsko pač spadate veliko bolj na vzhod karm v kakšen azijske stepe ….uffff…ste pač le navadni sovjetski smrdeči iztrebki v evropi….nestrpni in zverinsko sovražni,,,tako je pač….jaz to le obelodanim….uffff…da smo si jasni …..vi mislite , da ste v večini, ker imate medije in legalizirano državno mafijo….niste pa v večini, ne glede, da imate večino vaših kučanovh kadrov na površju….ufff…konec koncev krvavordeče juge ni več , tu pa je eu in nato…….ne glede na vaše zverinsko združeno komunzersko sra nje….uffff

 48. ufff pravi

  tako da, glavno je, da je jasno kdo v ukrajini kolje in si nasilno osvaja tuje ozemlje, da je jasno, da se dolgove plača, da je jasno, da je mafija nezaželena, da je jasno, da sta mafijaković in kurćan na prostosti le zaradi bauconovega sodstva, da je jasno , da je evropa prespekiva bolj so sovjetistan…..itd. itd. itd……vi pa cvilite in krulite……..vi osvobajate le s divjim klanjem in vaše oblasti so vedno mafijske……ufff taki ste pač……izredno smrdeči jugo-balkanski kot sovjetski partijsko urbanizorani “nadbrihtneži”….kii se lahko go nijo le med sabo, ker jih nihče pač ne povoha……

  ampak vedno le eno vprašane: zakaj ste vedno tako nestrpni in sovražni? zakaj se nikoli ne zavedate , da so vaši pi sunčki in banda 571 vedno lažnivi in mafijsko pokorni? zakaj imate vedno to želijo po totalitani mafijsko legalni obalsti? zakaj so vam všeč dokazano morilski diktatorčki? zakaj ste vedno tako predvidljivi ? itd itd. itd

 49. No name pravi

  Hi,hi,hi morostar@ levaki z dejstvi ……………..
  No ,če ste levaki z dejstvi zakaj vas šrotajo na US in ESČP?
  Samo takole iz radovednosti.
  Prosim ne zopet o JJ ni v službi na sodišču.

 50. Pepi pravi

  drugačen!!
  G.J.J. je dokazal da ni bil v pleten v orožarsko afero v Mariboru na letališču,
  ampak murgeljski palček,ter cvikel ropov toni in pavček ter drugi današnji
  TAJKUNI !!! in cela leva BANDA!!!!!!

 51. MoroStar pravi

  Ha, ha, ha @No name, zakaj spet opletaš z ESČP. To je bila samo brezzoba grožnja brezmadežno spočetega politika, a je že vedel, zakaj ne bi tam…

 52. Muri pravi

  Se je kdo vprašal, kaj bi lahko takle subjekt, ki sliši na ime Karba počel recimo pri FAZ, ali Der Spiegel, ali NT, ali podobno? Morda, bi lahko portirju zanašal jajca na ovinkih?

 53. MoroStar pravi

  @No name, sem ti sicer odgovoril, samo nisem prepričan, da bo šlo skozi cenzuro. Drugače me pa ne prištevaj med levake. Pred mnogimi leti sem se jim vljudno zahvalil za povabilo. Vprašanje, če imajo tako izkušnjo vsi, ki danes pljuvajo po ‘ta rdečih’. Kaj pa ti? In ne se mi izgovarjati, da so bili takrat drugačni časi.

 54. No name pravi

  Sicer je pravljičarjenje levih več kot zanimivo.
  Zakaj ni US Pravljico o Patriji torej ,če gre za brezzobo grožnjo poslalo v presojo ESČP?
  V ptašaj Moro Boštjana M Zupančiča-kaj je glede Patrije razložil Kučanu in sodnikom na tajnem sestanku-mogoče ti pa potegne.

 55. MoroStar pravi

  Tajni sestanek – in vsi vse vedo.

 56. Demi Zen pravi

  oduren je ta pedi in pasjejebko

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen