Žvižgač s tožilstva z novimi informacijami: Po varianti tri hočejo Janšo spet strpati na Dob, direktiva je prišla iz Murgel!

33

Na nekaj naslovov v državi je ponovno prišlo pisanje t.i. “žvižgača s tožilstva”. Njegovo novo sporočilo na Politikis.si objavljamo v celoti.

“Po daljšem času sem se vrnil iz dežele onkraj luže in ne preveč presenečen sem ugotovil, da je še vse tako kot je bilo. Dogodke v Sloveniji sem vmes spremljal le od daleč in površno. Tudi če jih nebi, ničesar ne bi zamudil. Za nazaj sem nekaj dni prebiral časopisje in internet. Ugotovil sem, da so se vse napovedi, ki mi jih je podal znanec iz tožilstva, uresničile. Škrlec je še vedno nezakonito zaposlen na VDT, Fišer ga brani tudi za ceno svoje kože. Odredba o finančni preiskavi zoper prvaka opozicije Janšo se je izkazala za pristno, čeprav so jo najprej zanikali. Sodniki, o katerih se je govorilo na tožilstvu, da bodo na drugi stopnji in na vrhovnem sodišču sodili v procesu Patria, so bili res imenovani v senate. Vsi do zadnjega. Vloga nekdanje tožilke in novopečene odvetnice Hrastarjeve v zadevi Merkur je postala povsem jasna, ko je bil iz zapora na nenavaden način izpuščen Kordež. Njeni klientki Klemenčičevi pa se še vedno ni nič zgodilo. Nasprotno. Z velikim presenečenjem sem ugotovil, da je bil njen mož vmes imenovan kar za direktorja Sove.
Vmes me je ponovno dvakrat obiskal znanec s tožilstva. Dejal je, da je bila po objavi zadnje informacije na tožilstvu hajka, ki pa je bila omejena predvsem na vrhovno in celjsko enoto. Vmes se je dvakrat sestal z ljudmi iz Evrojusta, ki še ne vedo prav dobro, kako se lotiti zadeve v Sloveniji. Saj veste, članica EU, uradna poročila so b.p. ipd… Predvsem pa nimajo sistemskih podlag. Menda se nekaj pripravlja v smislu paketa šestih zakonov, ki jih hoče Evrokomisija spraviti skozi parlament v Strasbourgu, da bi se lahko nadzorovalo tudi sodstva in tožilstva držav članic Unije. Ostale zanimivosti, ki jih je opisal znanec, pa so naslednje:
1. GDT preveva kronična nervoza. Vsaka omemba Fišerja ali Škrleca v parlamentu povzroči mrzlično dopisovanje med akterji ter izdelava vrste osnutkov sporočil za javnost in odgovorov poslancem. Vse drugo delo takrat stoji. Fišer in Škrlec se parlamentarnih zasedanj izogibata zavsako ceno.
2. Fišer se najbolj boji internacionalizacije svojih ravnanj iz časov komunizma, ko je kršil človekove pravice. Če vidi kak zapis ali omembo njegovih obtožnic zoper duhovnike in mladoletnike zaradi verskega delovanja in svobodnega izražanja, dobi ošpice in aritmijo. V zaprtih krogih omenja možnost svojega takojšnjega odstopa, če bi se primer internacionaliziral.
3. Veliko zgražanjana tožilstvu je doživela poslanska zavrnitev sodnice iz Celja. Še posebej, ker so proti glasovali vsi poslanci. Na obrazih nekaterih, kjer vedno prevladuje aroganca, je bila vidna celo zaskrbljenost. Slišati je bilo, da so Cerarju (predsedniku vlade) stvari ušle iz rok in da bo treba opraviti resen pogovor. Ker se Cerar in Kučan, ki sta v Murglah skoraj soseda, ob večerih in preko vikenda večkrat medsebojno obiskujeta, prav tako soprogi, je bil verjetno mišljen pogovor te vrste.
4. Finančna preiskava zoper prvaka opozicije Janšo v roku enega leta ni dala pričakovanih rezultatov. Fišer in Škrlec sta bila zaradi tega vidno slabe volje. Ker morajo za obdobje desetih let prikazati najmanj za 50.000 evrov tako ali drugače sumljivega premoženja, ki naj bi domnevno izhajalo iz poslov s Patrio, kot piše v odredbi, da preiskavo sploh upravičijo za nazaj, so jo podaljšali. Bilo je več sestankov s predstavniki policije oziroma NPU. Škrlec se je pohvalil, da sta Majhenič in Fank po njih pokazala veliko zavzetost in sta menda obljubila, da nekaj bodo pač že izbrskali, pa če preštejejo vsako poleno, ki ga Janša vreže v peč. Policiste so nato poslali spraševat, kje prvak opozicije kupuje drva in ali jih sam žaga ter kje njegova žena kupuje rastline za vrt in kdo ji kosi travo. Kljub temu se po tožilstvu že širi govorica, da iz vsega skupaj ne bo nič, v najboljšem primeru le kaka trhla obtožnica in da se išče način, kako s kako novo afero zmanjšati javnomnenjsko škodo, ki bo nastala, ko bo to dejstvo postalo javno znano.
5. Znanec je komentiral tudi nedavno izjavo poslanca Gorenaka, ki je predstavil dokumentacijo o tem, kako se sodni spis mimo pravil lahko dodeli točno vnaprej izbranemu sodniku. Dejal je, da se to vendar počne že ves čas, tako na tožilstvih kot na sodiščih in da je edini, ki je verjel, da se to ne more dogajati, nekdanji pravosodni minister Šturm. Dejal je, da bi že preprosta statistična primerjava pokazala, da niti teoretično sodnica Marjutka Paškulin ne bi mogla dobiti samih političnih »case-ov «preiskavo in da prijateljica obrambnega ministra Vebra in tožlca Kozine sodnica Helena Vidic Bizjak po nobeni teoriji ne bi mogla dobiti kar treh primerov, v katerih je zadolžena za Janšo. Če bi se seveda spoštoval zakon in sodni red.
6. Znanec je med drugim omenil, da se je na tožilstvu ob pogovorih v času umora direktorja Kemičnega instituta Jamnika omenjala tudi Branka Zobec Hrastar in njen mož Zvonko. Ni mogel ugotoviti natančno, v kakšni zvezi. Ker pa že desetletja delam v stroki, ki je tesno povezana s kemijo, me čudi, kako da nihče po osamosvojitvi ni nikoli omenjal sodelovanja Kemičnega inštituta v Ljubljani pri izdelavi jugoslovanskih bojnih strupov in še posebej ne tovrstne aktivnosti v času, ko je jugoslovanska vojaška industrija s podaljški v civilnih inštitutih izdelovala in dobavljala Iraku sestavine za izdelavo kemičnega orožja. V kooperaciji s podjetji, kot je kočevski Melamin npr. Da Jamnika niso pospravili zato, ker bi o tem kaj preveč izvedel?
7. Znanec mi je povedal, da je zadnji del ustavne odločbe v primeru Patria, s katero so Janšo decembra začasno izpustili iz zapora, napisala ustavna sodnica Jadranka Sovdat. To je tisti del, ki ga časopisje vedno citira, češ da je šel začasno ven zato, ker je vodja opozicije. Na ta način je Sovdatovi uspelo pozornost vsaj delno preusmeriti iz dejanskih velikih krštev zakonitosti na politično in abstraktno temo.
8. Zgoraj opisano mi je postalo interesantno po drugem znančevem obisku, ko mi je povedal, s kakšnim navdušenjem je v neki družbi Škrlec opisoval Sovdatovo. Menda se osebno dobro poznata. »Ta baba jih bo vse dala v koš. Mozetič ji dobesedno je iz roke,« je razlagal.
9. Znanec je izvedel, da je bila v novembru lanskega leta, ko se je na vsakodnevnih zborovanjih pred sodiščem stopnjeval pritisk na sodstvo in ko se je odločalo vrnitvi janševega poslanskega mandata, sestavljena neka skupina pravnih strokovnjakov, ki je izdelala več variantnih predlogov, kako rešiti primer Patria. Nekateri med njimi naj bi se dobivali na več srečanjih, spet drugi so bili samo konzultirani za mnenje. V njej so bili poleg nekaterih, ki jih niso omenjali z imeni in priimki, in je znanec zgolj ugibal, za koga bi lahko šlo, zagotovo Bavcon, Šugmanova, Ude, Ribičič, Zalar, Jambrek, Bauk, Masleša, Fišer, Škrlec, Klemenčič, Kavčič, Pogorelec, Virant, Škrkova, Jenul, Kozinc, Sovdatova in Pogačarjeva. Kontaktirali naj bi tudi Zupančiča in Klemenčičevo snaho v Štrasburgu. Nekaterih priimkov znanec ni uspel razbrati, nekatere sem od pogovora mogoče pozabil. Verjetno sta bila omenjena tudi Grad in Ribarič ter eden od Čeferinov, domnevam da starejši. Presenetilo me je in znanca tudi, da je bil omenjen Jambrek. Potem pa sva oba ugotovila, da je to pravzaprav edini ustavni sodnik iz demosovih časov, ki se ni javno oglasil zoper konstrukt Patria. Vsi ostali, Šturm, Jerovšek, Testen, Čebulj in celo Krivic so se odločno opredelili zoper politično sodbo brez zakonitih znakov kaznivega dejanjain brez dokazov. Jambrek naj bi ustanavljal tudi novo stranko in s tem poskušal ponoviti diverzijo, ki mu je uspela z ustanovitvijo virantove Državljanske liste.
10. Fišer je novembra po GDT razlagal, da bodo sedaj začasno izpustili »nekaj pare iz lonca«, potem pa primer Patria zaključili kot se spodobi.
11. Med variantami, ki so jih strokovnjaki predlagali, naj bi bilo na koncu odločeno tako, da je bila izbrana varianta tri. Dolgo časa se je omenjalo samo to, torej tretjo varianto. Znanec je šele po določenem času zbral dovolj informacij o tem, kaj naj bi to v praksi pomenilo. Obstaja nepodpisan dokument z variantami, ki pa ga do zadnjega srečanja še ni uspel pridobiti oziroma preslikati. Nekaj dni sem čakal, da ga vključim v to informacijo, vendar sem sedaj presodil, da je bolj pomembno, da je javnost čim prej obveščena o tem, kaj se pripravlja. V tretji varianti na začetku piše, da se je treba za vsako ceno izogniti možnosti, da o sodbi v doglednem času presoja evropsko sodišče. Evropski sodnik Zupančič jim je dejal, da bo sodba tam ne samo padla, ampak da bo zaradi neizločitve Masleše zagotovo doživela prednostno obravnavo, ker je pristranskost iz pritožb vidna iz vesolja. Zaradi tega v tretji varianti predlagajo, naj ustavno sodišče razveljavi zgolj sodbo Vrhovnega sodišča zaradi neizločitve Masleše, češ da je bil kršen zgolj» zunanji videz «nepristranskosti, ostale zatrjevane kršitve pa naj odpravi površno ali jih sploh ignorira. Sodba bi tako ostala pravnomočna, obraz sodnega sistema bi bil rešen, Janša pa bi moral nazaj v zapor. Na Vrhovnem sodišču bi se Masleša sicer moral umakniti iz senata, primer pa bi dobila v roke ista poročevalka, torej Žalikova. Lahko pa tudi kdo drug, ki bi ga namesto Masleše izbrala Betetova. Zanesljivih kadrov na VS namreč ne manjka. S tem bi bila spet pod nadzorom »časovna komponenta«, so zapisali. V dokumentu tega ne piše, toda domnevam, da bi se takšna odločitev nanašala samo na Janšo, medtem ko bi ostalim obsojencem pritožbo zavrnili. Vrhovno sodišče bi nato v senatu brez okuženega Masleše sodbo ponovno potrdilo, pot Janši na evropsko sodišče pa bi bila še vedno zaprta, saj bi moral najprej spet na Ustavno sodišče in vse skupaj bi se zavleklo vsaj za toliko časa, da bi se kazen zanj že zdavnaj iztekla, preden bi evropsko sodišče postalo aktualno. Ker pa bi bil takrat, ko bi se tja pritožil, že zunaj zapora, evropsko sodišče njegove pritožbe ne bi več jemalo kot urgenten, zaporniški primer. Zato bi pretekla leta do razsodbe in takrat Patria ne bi nikogar več resno zanimala. Znanec je dodal še njegovo mnenje in sicer, da gre tudi za denar. Zdenko Pavček bi namreč v tem primeru od davkoplačevalcev izterjal milijonsko odškodnino, saj toži državo, ker je izgubil na razpisu za nakup oklepnikov.
12. Znanec pravi, da je prva predlagana varianta bila razveljavitev in ponovno sojenje, kjer bi zadevo na koncu pustili nedorečeno, torej zastarano. Druga pa zavlačevanje samega US do takrat, ko bi primer tudi po tej plati zastaral. V obeh primerih bi se tako v celoti izognili evropskemu sodišču. Kot rečeno, pa so se akterji po kontaktiranju Kučana odločili za prej opisano tretjo varianto.
13. Znanec mi je na tem drugem obisku pred dnevi precej zgrožen pripovedoval, kako je na GDT v začetku meseca februarja zavladalo splošno navdušenje nad tem, kako je na ustavnem sodišču Sovdatova dokončno» zjebala desničarje« in da sedaj ni nobene ovire več, da se tretja varianta ne bi izvedla kot je predvideno. Manever Sovdatove, ki je tožilce tako navdušil je izločitev ustavnega sodnika Jana Zobca iz odločanja o primeru Patria. Sodniki Petrič, Deisinger in Zobec, ki so junija napisali odklonilna ločena mnenja, so zaradi medijskih napadov predlagali svoje izločitve iz odločanja. V takšnih primerih je običajno, da njihovi kolegi takšne predloge zavrnejo in sodelavce tako zaščitijo pred očitki. V tem primeru pa so sodnice (Pogačar, Pensa, Korpič, – Klamfer je manjkala) pod vodstvom Sovdatove zavrnile samo izločitev sodnikov Petriča in Deisingerja, Zobčevo izločitev pa so potrdile. Sovdatova je po navodilu »naše stroke« ravnala premeteno. Če bi izločile vse, bi bil to očiten političen manever tudi navzven in rdeča cunja za evropsko sodišče. Ker pa so izločile le enega, manever ni tako očiten, dejanski rezultat pa glede na razmerje sil 5:4, ki se je vzpostavilo decembra, povsem enak. Pri morebitnem rezultatu 4:4 namreč ni mogoče sprejeti pritožbe. Fišer je tisti četrtek, ko se je vest razširila, zelo židane volje pripomnil, da tudi Mozetič ni bil videti ravno slabe volje zaradi rezultata, čeprav je sam formalno glasoval proti izločitvi kolega Zobca.
14. Znanec je še povedal, da so na GDT po takšnem razpletu dogodkov modrovali, da se US sedaj nič ne mudi z odločanjem, saj imajo položaj trdno v rokah. Počakati da je treba na najbolj primeren trenutek ter na to, da tistim »kričačem in klošarjem« pred vrhovnim sodiščem dokončno zmanjka sape.”

Več kot očitno je, da so pri POP TV novico, da bodo danes v zadevi Patria na US dokončno odločili glede ustavnih pritožb obsojenih, zanalašč plasirali v javnost, o čemer smo na Politikis.si že poročali. Očitno so potrebovali spin, ki je skoraj zagotovo bil naročen iz Murgel.

zvonko fiser maslesa skrlec

Št. komentarjev: 33
 1. Boske pravi

  Nazaj tja kamor spada. Ko bo odslužil svoje bo lahko naprej delal zgago v parlamentu, če ga ne čaka še kaj drugega.

 2. Pepino pravi

  Madona kakšni “GANGSTERJI” vladajo v jugosloveniji !!!!!!

  BANDA VSEH OBER-BAND in MAFIOZOV !!!!

 3. bibo pravi

  Tipična komunistična posla!

 4. zelje pravi

  grozno

 5. kulisa pravi

  Odprtih ust in brez besed ostane človek ob takem članku. Mar je mogoče, da to ubogo Slovenijo ljubimo samo poštenjaki i, ki smo dobili v zibko: “Bodi pošten in ponosen. Slovenec si!”. Kaj bi človek dal, da se znebimo kučanizma? Najmanj za mašo na Brezjah in dokončanje molitve:…in reši nas hudega….boljševzma, laži, virantovanja, Kučana in Golobiča, medijev in mafije”!

 6. Andrej pravi

  Banda komunajzarska. Slovenija potrebuje svojega Maximiliena Robesppierra.

 7. marko pravi

  Levaki spet na okopih. JJ še ni odstranjen iz politike, jasno.

 8. denis pravi

  Točno tako se bo tudi zgodilo. Niso šli delat afere Patria, da bi potem JJ prosto hodil naokoli. To je dejansko bil zelo skrbno zamišljen plan, ki je vključeval prav vse tri veje oblasti v naši/Kučanovi državi.

 9. Star partizan pravi

  Vsaka podgana enkrat naleti na dovolj močnega mačka in ji ni več pomoči, ker ji odgrizne glavo.

 10. dragomir pravi

  ni šel janša pobirat denarja od orožja in provizij, da bi zdaj pravnomočno obsojen ždel na Dobu. že to, da ne more več poslovati s prigoljufano gotovino, ker prežijo nanj financarji, je dovolj velika kazen zanj. zato je napel vse sile in gorenaka, miličniškega batinaša, na kopito, da razgrajajo. da rušijo institucije države, ker ima s stem več prostora. podobnosti z serijo o kartelih v Medellinu ni samo naključna, očitno je nekdaj verska televizija zelo ažurirala svoj teve program

 11. novipartisan pravi

  Točno tako kakor ste napisali borimo se na vseh frontah iz glavnega štaba V MURGLJAH v katerem so naši ljubljeni vodje z največjo gorečnostjo ,do naših voditeljev se podajamo v boj . BORBA JE SRDITA SE STOPNJUJE IN VELIKO JE ŽRTEV. NAŠI SOVRAŽNIKI NAM NEPRESTANO ZADAJAJO TEŠKE ŽRTVE VENDAR MI SE NE BOMO UMAKNILI NITI ZA KORAK NAZAJ Z VSO SILO BOMO BRANILI SLOVENSKI NAROD IN NAŠE VODSTVO . PRIHAJA DAN KATERI BO POMENIL ZMAGO NAD TEMAČNIMI SILAMI KI SE ZBIRAJO TAM NEKJE V NJIHOVIH POSTOJANKAH KJER JIH NJIHOV VODJA J.J.PRIPRAVLJA NA ODLOČILEN BOJ PRSA OB PRSA . IZ ŠTABA NAŠIH VODITELJEV SMO IZVEDELI NAPAD MRAČNIH SIL KI SE BO ZGODIL NA TOREK OB 8 H URI ZJUTRAJ . ZATO DRAGI SLOVENCI PRIDRUŽITE SE BOJU KI BO ZA VEKOMAJ IZBRISAL IZDAJALCE SLOVENSKEGA NARODA IN NAS POPELJAL V ZMAGO IN BLAGINJO NAŠIH DRŽAVLJANOV IN DRŽAVLJANK
  VODJA : PUST

 12. Kr en pravi

  Ha ha ha, pa kaj res nasedete vsaki anonimki vsakega ti žvižgača? Pa sajni navedel čisto nič pametnega,

 13. Hotimirko pravi

  Odprtih ust sem se zavedel tudi sam, ko sem prebral to pisanje človeka z “onkraj luže”, kjer splet še ni na dlani vsakomur, kakor dandanes pri nas.

 14. viking pravi

  Katastrofa. Kot vse kaže,nas čaka nova DV.Sodeč po nekaterih komentarjih.
  zakaj sem se rodil v Sloveniji?

 15. Nikki pravi

  Tudi moja malenkost je ostala odprtih ust ob prebiranju “novic” žvižgača iz sodišča. Pa, kje vi živite? To je za vas verodostojno poročanje?To je zame en navaden propagandni pavflet zafrustriranih kriminalcev.

 16. ufff pravi

  ampak taka so vsa post-komunistična jugo-balkanska kot sovjetska sodišča , kjer ni prišlo vsaj do minimalne lustracije starih najbolj okuženih, mafijskih, enoumno rdečih komunajzerski kadrov………

 17. ufff pravi

  zakaj pa mislite, da so vse rdeče (udbaške ali kgb-jevske) mafijske nomenklature na jugo-balkanu ali med sovjeti tako sodno in medijsko zaščitene?…….ufff…spomnite se, ni ga tožilca ali sodnika v belorusiji, ki bi si upal nad mafijača in rdečega diktatorja lukašenka (čisto vsak pa bi takoj udaril po drugače mislečih…divje , kruto, zverinsko, mafijsko), prav tako ni ga tožilca ali sodnika v kgb-nistanu , ki bi si upal nad putina (tekmovali pa bodo kdo bo zaprl več drugače mislečih) ……in vi ste prepičani, da v kučanovem mafijankovićstanu, da je kaj drugačno?

  spomnite se, čisto vsak jugo-balkanski kot sovjetski rdečuh si želi tega enoumnja, te legalne državne mafijskosti itd. itd……oni so taki, vsi čisto vsi……
  in dokler ne bo večina jasno spoznala, da je večina “uglednih” kulturnikov, vsa banda 571 in vsi kučanovi rdeči državni kadri le NAVADNI LEGALIZIRANI MAFIJAĆI ne bo napredka, ne razvoja, ne pravne države, ne pluralne in demokratične družbe, ampak vedno isto morilsko, mafijsko smrdeče sr anje…od donetska, do banje luke od minska do mafijankovićgrada…….ufffff
  poglejte v ukraijino……vse to klanje, le zato, ker se uprli, sovjetski dražavni rdeči MAFIJSKI sodno in medijsko nedotakljivo NOMENKLATURI……in kdo je bežal skupaj z mafijačem janukovićem?

 18. iztok pravi

  hmmm….jst sploh ne vem zakaj se je ustavni sodnik zobec odlocil da ne bo sodeloval..pac ma svojo mnenje…v prid jj…medtem k majo drugi al druge sodnice pac tut svojo mnenje…zobec je bolj papeski od papeza….

 19. ultimax pravi

  Imate imena,ki se ne bodo pozabila!

 20. ultimax pravi

  Vodijo nas osebe,ki so mentalno motene!

 21. polito olje pravi

  ultimax
  a govoriš v imenu članov sekte sds??

  se popolnoma strinjam. 😀

 22. hors pravi

  vse skupaj je ena velika godlja!!

 23. vbistvu pravi

  …lahko razmišljamo tudi takole: ali ima nekdo zelo bujno domišljijo in ogromno časa na voljo za izmišljanje takšnih scenarijev za javnost, ali gre novinarjem že tako zelo za nohte, da s takimi članki zbujajo pozornost, ali pa…. kaj, če je vse res, ker gre za nohte komu drugemu?

 24. iztok pravi

  sekta sds…men se bolj zdi sekt stranka mira cerarja…ima ime po osebi…horsburger a ni tku

 25. alfa pravi

  Tej državi, ki jo vodijo kriminalci ni rešitve.

 26. dragomir pravi

  tudi državi, kjer se objavljajo v medijih anonimke, ki jih ponavadi spišejo kar naslovniki, v tem primeru Gorenak, ni rešitve. Leljak je na sodišču zaradi žalitve SIM, zaradi Hanzija, Gorenakovi so morali podati demanti, da je Boštjan M Zupančič rekel, da bi na ESČP sodba o Patriah padla. voda jim teče v grlo in fekalija mezi iz njega, vendar je propagandni oddelek z Irgl Riefestahlovo v polnem pogonu

 27. Dušan.ljubljana pravi

  Dragomir .si južnak. Kaj lajaš?Če ti SLOVENCI NISMO POVŠEĆI LAHKO ODPEKETAŠ v svojo rodno …otađbino… VERJEMI NAM ,NE BOMO NIČ JOKALI ZA VAMI.!! Kaj bo potem veselica. In ,to čisto prava SLOVENSKA!

 28. Dušan.ljubljana pravi

  PREMALO poznate SLOVENCE .??? Banda sodnijska ,ZAPOMNITE SI …DVAKRAT STE ZAPRLI SPOŠTOVANEGA J.JANŠA. V TRETJE BOSTE VI NA KOLENIH PROSILI IN Z JEZIKI OPRALI VSO TITOVO CESTO .!!! A VAM JE KAJ BOLJ JASNO .KAJ ALI ŠE ZMERAJ MISLITE DA SMO NEUMNA RAJA?????

 29. iztok pravi

  kako pa ves da zupancic tega ni rekel…jst verjamem da je to rekel…tut ce zanika…jst vem kaj je on mislil in rekel…tako kot pri jj…dokazov ni…vemo pa kaj je mislil

 30. dragomir pravi

  iztok, glej tudi : Reporter, BM Zuipančič, Zahteva za preklic navedbe Gorenaka o izjavi o usodi sodbe v primeru, da pride na ESČP.
  za hrvaški posel s Patriami je bila ravno danes ugotovljena krivda finskega podjeta, dolga je roka Škrata Murglja!!

 31. Nikki pravi

  Zanimivo, zanimivo. Ob 16,15 si je nekdo “sposodil” moj nick in napisal natanko tako, kot bi napisala sama, kar kaže na to, da jastrebi zelo podrobno proučujejo vsak komentar, ki jim ni po godu in celo provocirajo, da bi nezaželene dobili inflagranti in mu skočili za vrat. A ne bo jim uspelo. Še veliko žgancev bo treba pojesti!

 32. Nikki pravi

  Zadnje dni samo poslušam in opazujem te zgubljene desničarske figure in se mi že v dno duše smilijo. Počasi bodo začeli zaudarjati!

 33. Nikki pravi

  Ej, Politikis in Kaloh, mora vam iti pa res že skrajno slabo, da lepite neke stare komentarje in provocirate poštene državljane. Ma, dajte ga malo manj s.r.a.t.i, no!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen