Kako dobro se je končala moja večerja ali hudo seksi zgodbica

2

Tako kot dogovorjeno je prišel po mene. Šla sva na hitro večerjo, ki pa se je zavlekla v ure dobrega in zanimivega pogovora. Ni ga bolj privlačnega od moškega, ki ima dober in fleksibilen ”mind”. Ki ima v sebi vse dimenzije, ki ustrezajo ženski. Ni ga boljšega, kot je miselno preigravanje z moškim, ki razume hudomušnost. Spila sva nekaj kozarcev vina in ob dobri glasbi je začela teči neverbalna komunikacija, ki je nobena še tako briljantna pamet tega sveta ne more ustaviti. Zaželela sem si ga. Ko sem ga opazovala, sem si predstavljala, kako me dvigne in si me posadi nase. Kako poišče moje ustnice in s svojim zahtevnim jezikom poišče mojega. Kako odločno raziskuje moje telo in mi grobo potegne dol majico ter se približa mojim joškicam, ki jih le na pol spravi iz modrčka. Potem posesa moje bradavičke in jih dobro obdela z jezikom in rokami. Nisem vedela, kako naj izpeljem zadevo, da ne bi bila preveč očitna, a po dolgem času sem si ga želela globoko v sebi. Ko sva končala z večerjo, sva v njegovem avtu debatirala še dve uri, in vmes me je začela boleti muca. Tako zelo sem si ga želela. Ko me je odpeljal domov, sem bila že na pol vdana v usodo, in ko sem ga objela, je končno vprašal, če ga bom povabila v stanovanje.

Vrgel me je na posteljo, mi dvignil majico, odmaknil modrček, tako, da so moje prsi postale še bolj napete in vabljive. Najprej si jih je ogledoval, potem se jih je začel dotikati. Prosila sem ga, naj mi jih posesa. Takoj je uslišal mojo koprnečo prošnjo. Mešalo se mi je, ko me je z jezikom lizal po njih, mi jih sesal in gnetel z rokami. Uživala sem, ko sem videla, kako tudi on uživa. Slišala sem njegovo vedno glasnejše dihanje in stokanje. Hotela sem ga celega takoj v sebi, a sem se zadrževala. Obrnil me je na trebuh in mi počasi snemal kavbojke, a le do kolen. Nato se je lotil hlačk. Medtem ko jih je nežno vlekel, me je lizal in poljubljal po ritki, s prsti pa mi je počasi razpiral mednožje. Stokala sem od užitkov. Zajemal me je val take strasti, da nisem bila prepričana, če bom preživela. Njegovi zahtevni prsti in jezik vsepovsod. Potem mi je razprl noge in jezik porinil globoke vame. Čutila sem njegov trdi ud pri svojih nogah. Ponosna, da bo z njim zelo kmalu prodrl vame in me pofukal, kot je treba. Stokala sem, ker se nisem mogla zadržati. In ko sem slišala še njegove vzdihe, sem se komaj zadrževala, da se ne razpočim. Tako hudo sem si ga želela, da nisem mogla več zdržati. Obrnil me je okoli, naenkrat in nepričakovano. Pogledal me je globoko v oči, v tistem hipu pa se je zaril vame tako močno, da sem skoraj zakričala. Začel me je nabijati, jaz pa sem ga zagrabila in ga še bolj zabijala vase. Imel je tako trdega, da se mi je mešalo. Stene moje muce so komaj zadržale njegovo širino, čutila sem ga na vsakem delu. Najin ritem je postal še bolj divji, izgubila sem nadzor. Lizal me je po vratu, po joškicah, sesal je moje bradavičke, vzdihoval, se zabijal do onemoglosti. To, sem si mislila. To je tisto, kar hočem. Želela sem, da me še od zadaj. Rekla sem mu, nežno me je obrnil, rekel, naj dvignem ritko, me polizal, z jezikom prodiral v mojo muco tako, da sem mislila, da mi bo prišlo, a sem se zadržala. Ne, ne. Še sem hotela uživati. Hotela sem ga začutiti na polno v sebi. Njegov trdi in široki ud. In potem mi ga je spet zabil nepričakovano. Takrat se nisem mogla več zadrževat. Začelo me je odnašat, začetek eksplozije se je začel, in ni bilo poti nazaj. Prvi valovi so me zajeli, in on me je s svojim udom in s prsti na mojem ščegetavčku popeljal v dolg in intenziven orgazem. Ko je videl, da mi prihaja, je popustil še sam. Čutila sem, da mu je začelo prihajati, najina orgazma sta se ujela. To so nebesa, sem si mislila. In hočem, da me fukaš tako še in še….

par postelja3

Št. komentarjev: 2
  1. ana pravi

    THANK YOU!!! It’s so wonderful to find a site that I can so completely agree with – I love my husband and like you all – I love being intimate with him as often as possible. I’ve truly been enjoying reading your blogs and have shared them with my husband often. Thanks again and keep up the great work.

  2. sonč pravi

    Ufffffffffffff….vroče…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen