Zemljevid neklasičnih užitkov tvojega in njegovega telesa

0

Vsaj enkrat na mesec se posvetite izključno ‘crkljanju’, to bo še bolj poglobilo intimo med vama. Lizanje, božanje in lahno srkanje področja okoli njegovega trebuha, lahko zelo razvname vašega žrebca in obratno.

Seksologinja Baty Clark pravi: “Naša telesa so kot skrivnostni zemljevidi, ki samo čakajo, da se jih izuči. Dajte si čas in skupaj potonita v eksplozijo čistega užitka.

Te tipke na vas in na njemu komaj čakajo, da jih pritisnete.
Cartanje. Večina se nas niti ne želi crkljati, če to potem ne pripelje do seksa. A tudi s tem bi se morali ukvarjati. Seksologinja dr. Charley Ferrer svojim klientom priporoča, da se najmanj enkrat na mesec samo crkljajo, ker to povečuje čustveno intimo med partnerjema. Medtem, ko bosta partnerja ignorirala glavne erogene cone, bosta s tem izšla iz rutine. Ob tem poskusite z različnimi poljubi na različnih delih telesa in doživeli boste fantastično posteljno osvežitev.
Ušesa. Živci na ušesih delajo ta del vašega telesa za zelo občutljivega. Zato se naslednjič posvetite malo njegovim/njenim ušesom – najprej nežno poližite robove ušesa, nato počasi pihnite v njih ali pa zelo nežno grizljajte njegove ušene mečice. Ali pa mu v uho, ko čuti vaš topli dah, povejte kaj “umazanega”.
Trebuh. Lizanje in gnetenje okoli področja trebuha je za oba odlična predigra. Ne pozabiti tudi na popek, ki je verjeli ali ne, sestavljen iz istega tkiva kot ženski ščegetavček. Popek in njen klitoris sta celo povezana z živčevjem. Kombinacija njegovega jezika v vašem popku in vaši prsti na področju njegovega trebuha zna biti zelo eksplozivna kombinacija.
Bradavice. Velja za oba. Moški so tako po defaultu nori na ženske bradavice, a tudi moške bradavice niso imune na nežnosti. Ravno obratno! Tako ženske kot moške bradavice so premrežene z živci, ki povezujejo možgane z genitalijami.  Štipajte, ližite in nežno grizljajte tudi njegove bradavice in verjemite, vrnil vam bo z obrestmi.
Spodnji del hrbta. Vedite: ni samo vaša ritke erogena cona. V neposredni bližini je še en erogeni vulkan, ki čaka da izbruhne. To velja za oba spola. Zlasti, ker imata ves čas v glavi, da je nižje od tega področja tisto, kar združuje. Vzajemno si gladite ta del telesa, ga ljubkujte in sami od sebe se boste začeli premikati vse nižje in nižje.
Pazduha. Na videz pazduhe res niso seksi, zlasti če niso obrite, a vsekakor imajo seksualni potencial. Področje pazduh je prav tako zelo živčno občutljivo in val lahko nudi dosti zadovoljstva. Poljub na tem področju dela čuda. Poskusite!
Vrat. Je že skoraj klasični del užitkov na njenem telesu. A tudi on ni imun na ta del telesa, ko pride do ljubkovanja. Jasno, vrat je občutljiv zahvaljujoč izstopajoči arteriji. Pihanje po vratu, lizanje ali pa samo božanje bo zagotovo pripeljalo še do kakšnega izstopanja in napenjanja tudi drugih delov telesa. Pri obeh ljubimcih.
moski zenska poljub hrbet
Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen