Hostelling International išče 16 avanturističnih blogerjev

0

Hostelling International je bil navdušen nad ocenami lanskega natečaja, ko je poslal 16 blogerjev iz vseh kotičkov sveta na pustolovščino, saj so med seboj zamenjali države, kulture in bloge za 10 dni, medtem pa so delili svoje izkušnje z ostalo blogersko skupnostjo, ki so na spletu spremljali njihovo pot. Letošnje tekmovanje se začenja danes.

Iščejo 16 strastnih avanturističnih blogerjev z vsega sveta. Na tekmovanje se je lani prijavilo 1173 blogerjev z različnimi interesi iz 72 držav, vsi z željo, da dobijo življenjsko priložnost, izbrali pa so jih 16.

Tudi letos iščejo 16 najboljših blogerjev, ki bodo medsebojno zamenjali bloge, okolje in življenje. Blogerji se lahko prijavijo od danes dalje na spletni strani www.bigblogexchange.org, zmagovalci pa bodo znani 16. septembra.

Projekt je postal poznan po vsem svetu, dobil pa je tudi tri prestižne popotniške nagrade, vključno z nagrado Svetovne turistične organizacije za odličnost in inovativnost v turizmu.

Hostelling International je nevladna, neprofitna organizacija, ki predstavlja 69 članskih združenj in štiri partnerska združenja po vsem svetu. Lansko tekmovanje za avanturistične blogerje je poželo tako velik uspeh, da ga letos ponovno razpisujejo. (sta)

Ljubljana grad

Ljubljana

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen