Sami so povedali: 5 seks trikov, ki jih delajo nore!

1

Moški se radi gledajo medtem ko seksajo, oziroma želijo videti vso akcijo – Ena izmed stvari, ki dela skoraj vse moške nore, je gledanje, ko se ona samozadovoljuje

Lista vročih posteljnih akcij, ki ji med seksom delajo nore. V pozitivnem smislu, seveda.

1. Pogled od zadaj
Ni posebna skrivnost, da imajo moški radi doggy stajl pozo. Lepo vidijo žensko zadnjico, ob tem jo lahko držijo za boke, katere smatrajo za enega najbolj seksi delov na ženskem telesu. No, zadnji seksološki izsledki kažejo tudi, da imajo moški vedno bolj radi, da je ženska “zgoraj” in to tako, da sama izrazi pobudo. “Pride v sobo, me vrže na posteljo in me zajaha,” pravijo moški v nedavni raziskavi.
2. Striptiz
Moški naravnost obožujejo počasne in senzualne ženske gibe, to jim je hkrati odlična predigra. Še zlasti, če se ne smejo dotikati.
P.S. Oni vedo, da niste profesionalne plesalke, zato morebitni sram pustite pred vrati spalnice.
3. Stisk
Ja, govora je o stisku vaginalnih mišic pred njegovim orgazmom. Orgazem bo še močnejši, če se tovrstni ženski stisk izkoristi v pravem trenutku.
4. Ogledalo
Kot že rečeno; moški se želijo gledati pri seksu, oziroma videti kaj se dogaja med posteljno akcijo. Ob tem še posebej želijo videti obraz ženske v pozi “odzadaj”, da vidijo njene ekspresije na obrazu.
5. Naredi sama
Zadnja, a po navadi prva na tovrstnih seznamih moških želja, je gledanje partnerke, ko se samozadovoljuje. To hrani njihove voajersko plat in je nočejo nikoli potisniti na stran.
zenska mastrubira
Število komentarjev: 1
  1. miran pravi

    Kaj pa da mi ona dela rokodelski krožek? A tega ni med top željami vsakega pohotneža?????

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen