LJUDMILA NOVAK: Od vladne političarke do Mladinine klovnese

243

Včerajšnji intervju Ljudmile Novak za Mladino je bil tako rekoč zadnji žebelj v krsto na kateri piše NSi. Zadnje javnomnenjske ankete NSi postavljajo pred parlamentarni prag, za potop njene stranke pa bo v glavnini najbolj zaslužna ravno Novakova. Kontaktna oddaja na TV SLO 3 je na to vprašanje jasno odgovorila, saj so ljudje večinsko glasovali, da Ljudmila Novak ni pravi naslov za vodenje NSi.

Pri Mladini so orgazmirali že v samem uvodu intervjuja: “Ljudmila Novak ni molčala, v intervjuju za Mladino je Janšo razglasila za manipulanta, destruktivnega politika, za človeka, ki ni prihodnost slovenske politične desnice.”

Novakova, ki jo pri Mladini sicer imenujejo tudi Luda Mila (Nora Mila) pa se je od nekdanje vladne političarke spustila povsem na nivo Mladinine klovnese. Na tem mestu smo zbrali nekaj njenih najbolj norčavih, pa tudi nedemokratičnih in hudobnih ter žaljivih izjav, katerih tarča je seveda vodja slovenske opozicije Janez Janša in njegova SDS. Novakova je v tem intervjuju dokončno prestopila rdeči rubikon.

“Tisti, ki govorijo, da podpiramo Udbo, sami uporabljajo udbovske prijeme.”

“Vojskovodja potrebuje vojno, da spravi vojščake na bojišče, ker računa, da bo ta referendum v času evropskih volitve.”

“Zdaj je čas pred volitvami. Za dosego ciljev nekateri ne izbirajo sredstev. Ranjena žival pa grize na vse strani.”

“Moti me agresiven, destruktiven, ideološki način vodenja politike, motijo me diskreditacije vseh po vrsti, moti me to, da nekateri ne držijo besede.”

“Tudi jaz se sprašujem, kako je lahko takšna oseba porok za resnico o arhivski zakonodaji.” (Novakova je takoj izkoristila novinarsko vprašanja, ki je spomnilo na Janševa “hudodelstva” via politično motivirana obsodba v zadevi Patria in nezakonito poročilo, ki ga je spisala Klemenčičeva KPK).

“Žal fašistične metode obstajajo tudi na desni.”

“Vojščaki uporabljajo vojaške prijeme, pri tem pa ne izbirajo sredstev.”

“Naj bom čisto odkrita, z destruktivnimi osebami na čelu desnica nima nikakršne možnosti, da bi ponovno vodila Slovenijo.”

In članstvo NSi? Dolgoletni član NSi Tone Strahan včeraj na FB: “Pred nekaj dnevi sem postal član stranke SDS in s tem dokončno izstopil iz NSi, ki sem bil več kot 20 letni volilni član.Pa od kar je predsednica Ljudmila Novak, ki se mi ni zdela primerna, ampak sem nekako dajal glasove za to stranko, sedaj se je dokončno odprla in pokazala, za koga ji njeno levo srce bije, zato sem jim dal v slovo.Danes sem že dal prvi glas za mojo novo Janševo stranko SDS, ko sem dal referendumski glas da se arhivi ne zapro in da ostanejo odprti, zato da se zločinci in morilce ne ščiti na tak način in se jih ne skriva, da pridejo na dan vsa njihova grozodejstva, ki morajo priti v javnost.”

Janez Janša je po včerajšnjem intervjuju Novakove za Mladino z njo opravil na kratko – kot se pač počne s prodanimi dušami – na Twitterju jo je primerjal s Spomenko Hribar

foto matic stojsFoto: arhiv Demokracije

Št. komentarjev: 243
 1. Ernest Janošik pravi

  Ubogi Tonin.

 2. Pero pravi

  Uboga razčupana farška kura.

 3. Benko pravi

  Hehehe, Ljudmila je končno prišla k pameti. Prepričan sem, da bosta s Toninom popeljala NSi na pot nove slave in volilnih uspehov.

  Čas se izteka grosupeljskemu neonaciju Majerju; kmalu bo v čuzici hehehe

 4. miska pravi

  Prvič je pokazala, da je neinteligentna, kar smo nekateri slutili že pred tem. Npr. takrat koje tekla na Magistrat na razgovore z Jankovićem. Potem se je samo nabiralo, podpora Kučanovi pokojnini, nesodelovanje v podporo vlade, ki so jo (sedaj tudi butlom evidentno) rušili dirigirani anarhokomunisti, udbovski arhivi in srd na (le koga drugega?) JJ! Zame je ona “mrtvo meso”.

 5. Lenko pravi

  @Benko, namaži si benko špuro na danko in marš v barićevićevo garažo. Tam vedno dogaja takim kot si ti.

 6. Franc pravi

  NSi se mora rešiti Ljudmile Tonina Mikoliča ……. šele po tem so lahko krščanski demokrati zdaj so le rdeči

 7. Ernest Janošik pravi

  Dopolnjujem prejšnji komentar, “…, uboga NSi”.

  NSi, ki je stranka poštenih ljudi, si zasluži modrejše vodstvo (npr. Mojca Kucler Dolinar, Matej Tonin, …).

  Sicer pa ima Luda Mila prav glede destruktivnosti SDS.
  Država je v ku…, SDS-ovci pa razmišljajo o referendumu.
  Saj imamo denar! (ha, ha, ha, …)

  Pa še kaj bi se našlo, ljubi, domoljubni, nacionalno zavedni ( I feel Sloveni(j)a!!!) SDS-ovci.

 8. Ernest Janošik pravi

  Aha, še to, Ljudmilina izjava o Ivanu ga “pihne”.
  Zadela je “glavico na žebljico”.

  Kolosalno, Ljuda Mila!!!

 9. MEFISTO pravi

  Ljudmila Novak je sponesrečenim intervjujm dokočno pripeljala v okrilje nove Dolomitke izjave “2014.in priznala legitimnost levice pri upropaščanju Slovenije.

  Dolomitsko izjavo, ki je bila po nekaterih virih podpisana 28. februarja 1943, po drugih virih pa prvega marca, je Osvobodilna fronta (OF) postajala vse bolj transmisija Komunistične partije Slovenije. To se je odražalo tudi kot komunističen monopol v partizanski vojski, varnostno – obveščevalni službi (VOS) in propagandi (agitprop). Drugi dve temeljni skupini, katoliška in sokolska, sta se prostovoljno (?) odrekli snovanju lastnih organizacij. Snovalca in podpisnika Dolomitske izjave za KPS sta bila Edvard Kardel in Boris Kidrič (tudi Franc Leskošek), za slovensko sokolstvo sta izjavo podpisala Jože Rus in Franjo Lubej, za katoliško skupino pa Edvard Kocbek, Tone Fajfar in Marijan Brecelj. V OF je s podpisom te izjave zmagalo leninistično enostransko načelo. Izjava je posredno napovedala prihodnji slovenski politični razvoj, ki se bo zgledoval po sovjetskem. S tem je bila »uzakonjena« 50 letna komunistična vladavina v Sloveniji!

  Z novo Dlomitsko izjavo je dala Novakova neokomunistični levici pooblastilo, da še naslednjih 50 let uničuje Slovenijo.

 10. Krucefiks pravi

  Novakova je se je s tem intervjujem odrekl lastni subjektiviteti stranke krščanskih demokratov in jo pripeljala v naročje neokomunistične plenilske levice.

  Le kaj bodo rekli kristjani v tej stranki, ki so po zaslugi Peterleta in njegovega kroga ter Novakove in njenega kroga spet postali drugorazredni državljani.

  Niti toliko Novakova ni rzumna, da bi se vprašala, kaj je narobe s stranko, če jo hvalijo tranzicijska levica ion njeni režimski mediji.

  Ker je dala intervjui zloglasni Mladini, je problem še toliko večji.

  Ko je spremenila frizuro in še bolj odkrila obraz, ki ni več mlad, je bilo pričakovati, bo spremenila tudi svoj politični imidž.

  In ga je, na najslabši možni način.

 11. vsi strpni pravi

  Torej tudi g .Novakova prihaja do spoznanja da je stranka sds v totalnem MORALNEM razsulu.

 12. MEFISTO pravi

  Mefisto arhentina vabi.Tam bo tvoj topli dom.hahahahahaha

 13. radovan pravi

  Ko od strani gledam te politične igrice čezdalje bolj vidim, kako perfidno ta levi vodijo desnico, ne da bi oni sploh slutili. Mogoče se nekaterim že svetlika, da so jim tonina in ljudmilo nastavili in da je bil to dolgoročen projekt. Sedaj pred volitvami v EU parlament in za potrebe zakona o arhivskem gradivu so žensko aktivirali. Menim pa da podcenjujejo tisočletja, ki so jih farški preživeli v vseh okoljih in bodo verjetno ukrepali, drugače jih v slovenskem političnem prostoru ne bo več. Ta pojem “poturice” je znan iz zgodovine in nič novega. Je pa zanimivo, kako so se dali klerikalci natetgniti haha.

 14. Luki pravi

  Nora Mila ja in to tudi je je bila že davno Kučanova vohunka in mešala je drek rdeči.Hvala bogu,da so jo živci izdali.Še ena kura brez možganov se je prodala rdečim fašistom.Bravo LUDA MILA Mladina se je delala norca iz nje ona pa k njim ,da pove kako je zmešana,koza pobarvaj se rdeče in v garačo koli že čakajo hahahaha Mila jera HHAHAHA

 15. srečko pravi

  ne razumem dobro, v čem je pravzaprav problem za tukajšnje sdsjevce? A,ko NSI obvladuje JJ je vse v redu,v trenutku pa,ko se stranka otrese tega tlačanjenja in poskuša najti svoj prostor,je pa nenadoma vse narobe.
  Kolikokrat smo Novakovo videli v trdih strankarskih trobilih reporter in demokracija? Ni kaj,tedaj je bilo vse v najlepšem redu?
  A ne vidite lastne neobjektivne kratkovidnosti?

 16. MEFISTO pravi

  Da je z Ljudmilo Novak nekaj hudo narobe, dokazuje tudi Srečko, ki jo je začel hvaliti pod raznimi nicki, čeprav dolgo ni imel zanjo spodobnejšega imena kot Luda Mila.

  Pa je imel prav, nekoč in ne danes.

 17. Manca pravi

  srećko, ti res nič ne razumeš dobro, zato je boljše, da si tiho in se ne oglašaš.

 18. Kristjan pravi

  Bravo Ljudmila, povedati je treba, da je vsaka stranka samostojna. Eh, saj verjamem, da je hudo po več kot 20 letih manipuliranja zapuščati sceno. Kdo bo naslednji samooklicani “prvak opozicije”? Očitno Janši ne gre tole privatiziranje članov drugih strank.

 19. Jelka pravi

  Ljudmila je že na odpadu politične zgodovine, samo one še pač ne vonja smrada iz te deponije.

 20. Manca pravi

  Očitno je, da vSloveniji obstaja samo ena “desna” politična stranka. Po letu 1991 so udbaši nastavili podtaknjence v vse stranke in jih sistematsko uničevale
  SDS se je teh smrduhov po večini rešila in je zato tudi najprimernejša stranka, da zmaga na naslednjih volitvah in reši Slovenijo iz rdečih hudičevih krempljev.
  Ljudje, ne preostane vam drugo kot da greste na volitve in obkrožite stranko, ki vam hoče dobro.
  Naslednje priložnosti ne bo več.
  Nato pa LUSTRACIJA!!!!
  SMO TO NAS REŠI

 21. grey pravi

  Kaj si lahko mislmo o človeku, ki ti zahrbtno porine nož v hrbet? Ravno to je storila ta novakova ljudmila. Zakaj sem tako zapisal? Ker je s tem neizbrisno osrmotila sebe in svojo družino. Če mu je že morala to povedat naj se odpravi do njega in mu reče v obraz, kaj jo teži. Tako, kot je ravnala ona ravnajo ljudje najslabše vrste, fuj. Ampak je vredna slovenskih levakov. Pričakujem iztop poštenih ljudi iz te stranke. Drugače so isti, kot ona.

 22. www pravi

  ŠKODA
  bil sem lata in leta podporni član te stranke
  (tudi za čas puckota in petrleta in nekako preživel vse to)
  tokrat pa bo res preveč
  .
  SRAM JO NAJ BO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 23. Kristjan pravi

  Grey, SDS vsakega popljuva, okriminalizira, degradira, stigmatizira, če ne tuli z njimi v isti rog, kot se reče. Ne rabiš biti politik, da ne vidiš tega. Ko zmanjka argumentov, je sporno, če se nekdo sreča z nekom, ki SDS ni po volji, zagoto je bil pa njegov pra pra ded ali babica komunist.

  Na koncu bodo odoločali volilci.

 24. grey pravi

  In koga je SDS popljuvala?

 25. MEFISTO pravi

  Včeraj je premierka povedala cel kup neumnosti, med njimi tudi to, da je Slovenija v boljši kondiciji kot pred enim letom.

  Pravzaprav ji je treba verjeti:

  – v enem letu je zadolžila Slovenijo za pribižno 10 milijard in obljublja še letos nove zadolžitve,

  – brezposelnost se je v enem letu povečala za 10.000 isklacev zaposlitev,

  – podjetja sopropadala in še propadajo kot po tekočem traku,

  – v slabo banko je potonilo 5 milijard , da lahko po vrstnem redu pomembnosti pripadnosti levici in ideološki pravovernopst rešujejo osebno premoženje in osebne finance rdečih tajkunov,

  – v državnih bankah je za 3 milijarde neizterljivih terjatev podjetij, ki so šla v stečaj in so likvidirana,

  – za dokapitalizacijo bank je bilo proč vrežno kar nekaj milijard, pa krdeitni krč ni nič manjši,

  – popolnoma uničene so cele panoge gospodarstva kot naprimer tekstilna in lesarska industrija ter gradbeništvo, kovinska industrija pa se je močno skrčila in diha na škrge,

  – siromaštvo delsavoljni ljudi strmo raste,

  – in tako dalje in tako naprej.

  Premierka se hvali, da je slovenski državni dolg pri povprečju držav EU, zataji pa, da je slovensko gospodarstvo globoko pod povprečjem EU in da v resnici sploh ne ve, kdo in kako bo odplačal vse te silne kredite, ki so vsi šli v sprotno porabo.

  Slovenska država se je od leta 2008 ko je Janša izpregel, z dobrih 7 milijard zadolžila do danes na dobri 27 milijard in še se napovedujejo nove zadolžitve.

  In s takimi partnerji je Ljudmila Novak v imenu slovenskih kristjanov pristopila k novvi hučevi Dolomitski izjavi 2014.

  Bog se nas usmili.

 26. JOJ pravi

  Najbrž so ji podtaknili nore gobe…

 27. igor pravi

  MANCA: pojma nimaš kaj je lustracija. To ni enostranska zadeva. Janša in ostala falanga iz SDSa so bili tudi komunisti. Dokazujes svojo neumnost in ozkogledno opranost.

  MEFISTO: vidim da znaš plavati samo se v letu 45. Danes je 15.2.2014.
  Domobrančki ne bodo nikoli zmagali 2. Sv.vojne.

  Počasi se bliža konec. Janez to ve.
  Mobilizacija mu ne uspeva.

  Tudi znotraj SDSa mu potiho obračajo hrbet…
  Zapuščajo ga na desnici…očitno vedo kakšna bo sodba in se ograjujejo od njega. V politiki žrtve vedno pustijo za sabo ne da bi se kdo uzrl nazaj.

  The end

  P.s. Bomo sedaj gledali naprej? In ne več nazaj? Upam.

 28. luda mila pravi

  Baba je še največ povedala o sebi, torej, da je patološka izprijenka. Sem vrgla uroka nanjo, pa se tudi prijelo ni. očitno bo letelo na potomce.

 29. igor pravi

  Mefisto

  A Janez ima pa čarobno palico?????
  Spusti se na realna tla…..

 30. grey pravi

  Igor, satanizem, kar komunizem je v osnovi, ne more funkcionirat brez “sovražnikov” Sedaj je bi Janez njihov sovražnik, v naslednjem štadiju bomo navadni ljudje sovražiniki, saj to smo bili ves čas. Poglej, kaj je delal babuška Saljin. Če ti sedaj za tvoje pisanje plačujejo 1500€ na leto, ti bodo zaradi njihove vladavine vzeli vsaj 15000, tudi tebi.

 31. MEFISTO pravi

  igor mislim da si se uštel.Da jj ima čarobno PALICO,te si mefonja zelo želi.kaj moremo tudi taki morajo živeti.

 32. igor pravi

  Grey:

  Janez se na koncu vedno sam ustreli v koleno ;))))

 33. erwin pravi

  Ne vem kaj je z L. : ali je pod vplivom mamil, ali pa jo za nekaj držijo, za jajca ne, ker jih nima……

 34. Kristjan pravi

  Grey, daj malo beri tale portal (Poitikis), Demokracijo, Reporter…Ali pa glej seje odbora za peticije na TV3, izredne seje, pa kakšno preiskovalno komisijo…..

  Verjetno tak način mnogim paše, vendar takih hvala bogu ni dovolj, da bi na volitvah dobili večino.

  Žal je tu preveč sovraštva in maščevanja. Nismo vsi slovenci krivi, ker Janša ni postal predsednik ZSMS in ga je zaprla SDV. In to je ves keč te predstave o ” demkoraciji v Sloveniji”. Lahko je manipulirati neizobražene in zafrustrirane ljudi (hudo je, da je takih skoraj četrtina v SLO), intelektualci se izogibajo temu.

 35. grey pravi

  To v osnovi ne spremeni nič. Sistem tako deluje in v tem je problem.
  Demokracija je, ko se dva volkova in jagnje dogovarjajo kaj bo za večerjo. Svobada pa je, ko ta volkova ne moreta pojest jagnje.

 36. Miha pravi

  LJUDMILA NOVAK: od Ivančetovega zombija do samostojne političarke

 37. Maister pravi

  Rdeči klovni na pamet in zato ker so jih tako naučili v Murgljah blatijo Janeza Janšo z pridevniki kot je neonacist, ko pa jih pozoveš naj navedejo kakšen dokaz ali dejanje za te trditve pa obnemijo. Pokveke komunistične.

 38. Kristjan pravi

  Administrator, česa te je strah, da ne objaviš mojega komentarja? Resnice?

 39. Kristjan pravi

  Administrator, daj objavi no, saj itak večina ne bi razumela.

 40. bozicek pravi

  Povedala je tudi, da so memorandum EPP usklajevali v Sloveniji. Sramota! Vsi razen par ektremisticnih idiotov se ooddaljuje od destruktivnega psihopata. Sami, vedno bolj sami!

 41. feliks pravi

  Kristjan, zamenjaj nick..

 42. MEFISTO pravi

  @maister ki to ni.Zombiji, levi fašisti,opankarji ,trenirkarji, klovnesa…….Poden od podna ,je razmišljanje teh nizkokategornikov.

 43. feliks pravi

  Ljudmila je povedala tako kot je.
  Revčki SdS ste vedno bolj osamljeni.
  Barka se potaplja..
  Podgane, rešite se, da ne pocrkate. 😉

 44. Krščen pravi

  Greyu sem odgovarjal,da je bistvo demokracije en glas več, je pa razlika med strankami, kako pridejo do njega. ALi z blatenjem ali z zgledom. Pri nas je bolj prvo. Manipulirajo pa vsi – omejiti mandat in urediti odpoklic, da ne bodo nekateri v vrhu strank večni.

 45. ba pravi

  Tonin si že mane prste in si jih oblizuje.
  Kdaj bodo volilci vrgli Milo s rpestola, je le še vprašanje časa.
  Potem bo sedel na veliki tron sam veliki Tonin!
  matr!

 46. grey pravi

  Statu, posamezne stranke je stvar stranke. Kje bi sicer potem bila svoboda?
  Odpoklic s podpisi volivcev poslanca v parlamentu, bi bila zaželena rešitev.

 47. Star partizan pravi

  Kar sanja naj o uspehu na volitvah. Sama si je skopala politični grob kamor bo šla skupaj z svojo stranko.To je tudi želja murgeljstana, proračun si ji je pa verjetno izdatno opomogel.

 48. Krščen pravi

  Govorim o “državnih jaslih”. Na javno funkcijo samo 2x. Še predsednik republike ima samo dva mandata, eni so se pa v Državnem zboru že naselili.

 49. Priredba pravi

  Slovensko demokracijo lahko razumejo le tisti, ki so bili v partiji in so zamenjali vsaj tri stranke, nde.

 50. feliks pravi

  Ba
  Luda je s to potezo kvečjemu kaj pridobila.. 😉
  Konkurenca na desni, pa to.
  Raje se sekiraj kje so poceni sveče.
  19ega jih boste množično prižigali.
  Pred sodiščem..

 51. grey pravi

  Inventarne številke pa so svojevrsten problem, levaki jih štejejo že 70 let.

 52. cornus mas pravi

  Če SRAČKO podpira Milko,potem pa smo do amena v d.eku.

 53. jaz pravi

  KALOH TI SI PA KLOVN. MEFISTO PA TVOJ DVORNI NORČEK.

 54. Slovenija pravi

  Udbovska bolezen je načela Ljudmilo. Najprej je napadlo Tonina. Rojen v totalitarizmu, naučen v posttotalitarnih šolah si revček ni mogel pomagati. Moral je poslušati ukaze Kučana in mu finančno pomagati. Tonin finančno vzdržuje totalitarizem oz. njegove ostanke.

 55. Krščen pravi

  Grey,tokrat se ne strinjam. Karte so se premešale in ponovno razdelile 1990 na volitvah. Vendar – kdor zna, njemu dva.

 56. srečko pravi

  Mefistu,

  Težava tvoje »analize« je v tem,da je vse skupaj opisano tako »cca čez palec«. Slovenija se je v letu dni zadolžila za 5Mrd€ . DUTB bo s pametnim in gospodarnim upravljanjem s prevzetimi terjatvami,nepremičninami in ostalimi zaseženimi zavarovanji in hipotekami,ob predpostavki,da se bo konjuktura počasi vrnila – povrnila večino denarja nazaj v proračun.Ti pa govoriš kot,da je ta denar izgubljen,kar je daleč od resnice. Dokapitalizacijski denar v bankah je v trezorjih – res pa je,da te nimajo komu posojati ta denar. Podjetja,ki so dobra ga ne potrebujejo – slabim pa ja ne bomo ponovno »posojali« – nastali bi namreč nova luknja v bančnih aktivah. Panoge,ki so kolapsirale pa nimajo prav nobene zveze s sedanjo vlado – gradbeništvo je denimo sesula vlada JJ medtem,ko je tekstilna in lesarska industrija crkovala več kot desetletja že mnogo prej….

 57. miha pravi

  Res zalostno in sramotno kako hitro se je Novakova izdala in pokazala pravi obraz, pa resnicno izredne potenciale je imela ta stranka,,,,,,zdaj pa se vse sesuva v prah
  SRAM NAJ TE BO LJUDMILA, kako nizkotno in laznivo si se zacela spravlati na desne stranke !!!! FUJ!

 58. Manca pravi

  Halo Slovenija!
  Tonin je Kućanu pomagal z NAŠIM denarjem. NAŠIM !!!!! NE s svojim.
  Nima pravice sedeti v parlamentu.

 59. Bobi pravi

  Tako kot Ciril Pucko, bo v zavesti Slovencev ožigosana kot ????. Ko bo končala kar trenutno počne, bo ostala prazna lupina, z imenom Ljudmila Novak.
  Mene ni nikoli prepričala, in sem jo imel vedno v istem žaklju s Spomenko Hribar in podobnimi bleferji.

 60. grey pravi

  Kaj ima tu opraviti znanje, če so ti mediji “poslušni”?
  Kdo je že rekel: “Konja lahko postavim…”?

 61. SDS Gustl pravi

  Na bučela blogu vidim, da sta bila oče Ljudmile Novak in oče Janeza Ivana Janše, velika prijatelja. To me malo moti.

 62. !!! pravi

  Dise Frau Ljudmila Novak ist eine Polit-Komissarin ala Milka Planinc, Sie ist nicht normal und die Partei die sie fuehrt geht zum Teufel mit diese “hoechst primitive frau Novak”, arme ehrilche Slovenen, warum habt ihr so viel Pech mit diesen Udbo-Komunisten, dass sind VERBRECHER und Moerder und die Frau L.NOvak unterstuetz sie. Blamage fuer die NSI-KD, frage ist nur ob das ehrliche KD ist, nach meiner meinung hat das nichts aber gar nichts zu tunn mit Kristlichkeit.

 63. SDS Gustl pravi

  Dise ist in der nordischen Mythologie weibliche mythische Wesen

 64. Tonka pravi

  Ljudmila je pametna ženska; s Toninom bosta NSi pripeljala do lepih zmag. Paranoidni, kradljivi, lažnivi in plagiatorski psihopat Majer pa ostaja vse bolj sam. Ko ga bodo končno odpeljali na zasluženo robijo, bo starega plešastega Šiptarja zapustila še Urška …

 65. gost pravi

  Če vemo, da Tonin izhaja iz partizanske družine in , da so njegovi predniki nosilci partizanskih spomenic, se nam zadeva prikaže iz povsem drugega zornega kota.Že kot študenta so ga levičarji vabili v svoje vrste in bili”kakor” zelo presenečeni, ko se je odločil za Nsi.

 66. darko n. pravi

  Uf…Janez strelja iz vseh topov. Vsi ga zapuščajo, očitno vedo kaj bo reklo 2. stopenjsko sodišče.

  Mobilizacija in preštevanje ivanovcev na državne stroške se ne bo izšlo.

  Pazite Janševiki…neprijatelj vanjski i unutrasnji vreba. He he
  Totalitarni prijemi Janeza se izkazujejo za napačne.
  Neki vernikov se ostaja..a številka je iz dneva v dan manjša.
  Hišica iz kart se podira.

 67. robi pravi

  Še dobro da obstaja twiter,kjer eni lahko pljuvajo po vsem kaj jim ne paše….

 68. SDS Gustl pravi

  Kako poteka zbiranje podpisov? Prosim za ažurno poročilo! Javno se bom fental, če pogrnemo!

 69. Toni(kuča)n pravi

  Ljudmila se je pridružila udbovski vojski pod vodstvom Kučana. To je storila že takrat, ko je njen Tonin financiarl Kučana. Jasno je, da kokoš ne razume zločinov proti človečnosti.

 70. ROMARKA pravi

  Katera mati vam je, da objavljate tak priskutni članek! Ajde, janševiki, seda je skrajni čas, da vzamete knjigo pisatelja Ottmarja Katza z naslovom Hitlerjev osebni zdravnik! Že na začetku branja sem ugotovila, da sta imata pokojni Hitler in Janša veliko skupnega in spoštovana Milka Novakova ima prav. Žal ji je, ker slovensko desnico sramoti in maže s svojim črnimi načeli samo Ivan Janez Janša oziroma njegova SDS stranka. Po domače rečeno stranka SDS je samo Ivan Janez Janška, kot v času Hitlerjeve Nemčije! Tu ni več demokracije ampak solo oblast samo na enega človeka z imenom IJJ! SDS je samo reklama! On je absolutist, on je Slovenija, kot je nekoč rekel Hitler, da je slednji Nemčija!
  Tu pa je že pravi fašizem in totalitarizem v sedanjem, času! Milka Novakova je pravilno postopala. Nima greha, v smislu političnega in sem prepričana, da tudi doma nima greha, ker ljubi in spoštuje Jezusove nauke in na tem gradi naprej! To pa pomeni, razumevanje, odpuščanje grehov, pomoč ljudem in tudi prisluhne ljudstvu levemu polu ter se z njimi sproščeno pogovarja brez zadržkov. Tudi levi imajo neke pozitivne silnice za prihodnost in Milka Novakova tudi to spoštuje. Ona gradi mir, složnost, spravo in medsebojno pomoč in razumevanje!

  Kaj pa Janša? Kaj ta počne? SDS stranka , kam gre? Po monopolni fašistični poti gre!

  Zato bo Milka Novakova prišla na vrh desnice! Pravi slovenski kristjani bomo sledili njej in tudi rehabilitiran cerkev bo sledila njej! Pravi kristjan je krotek, ponižen in razumevajoč ter gradi na resnici!

  Zato Milka Novakova oziroma Mila gospa ni na začetku takoj podpirala Janšo, ko je moral odstopiti, celo ponudbo slednjega ministrskega stolčka
  za finance je dobila!

  Da res je, SDS ni več! Razkraja se, in ima hude težave z bolnikom Janšo!
  No kje sta vidna člana, ki ju ni videti na pisti SDS, Černač in Grims? Ti dva pa res pogrešam, ker se spraševala, kako to, da sta ta dva v SDS stranki?
  Ni ju več videti in slišati že celo leto! Zver sedaj nič več ne čivka, Zverova žena precej zadržana!

  Očitno se je SDS stranka spremenila v SDS sveto trojico! To so Ivan Janez Janša, Eva Irgl in Vinko Gorenak!

  Spoštovani gospe Milki Novakovi veliko sreče in uspeha za blagor Slovencev !

 71. Atos Posiljen pravi

  Izbral sem si naslednjo tarčo za svoje ostre čekane: to bo BELOLASI PUJS IZ FORUMA 21. 3:) 😉 😀

 72. Atos Posiljen pravi

  “Romarka” je nezakonita hči PUJSASTEGA BJELOLASCA, ki vara svojo PIJANO ŽENO ŠTEFKO že odkar ga je HITLERJUNGE STANČI DOLANC nastavil za Ljubljenega vodjo vseh slovenskih rdečeglavih vernikov in svinj leta 1989… ahahhahahahahahahaha

 73. srečko pravi

  romarki,

  pa tako čeden je videti miličnik Gorenak,s titovko in rdečo zvezdo na glavi v družbi z Majerjem,ki je mu z isto petokrako dela družbo….v zadnji Mladini.

 74. Atos Posiljen pravi

  Srečko uršiĆ, tudi tebi se bom posvetil, ko končam s tvojim KIM IL KUĆKOTOM, obljubim 😉

 75. Bobi pravi

  Vi Romarka ste priromali v Slovenijo iz Vojvodine. Mislim da sem vas iz posta prepoznal. Ste čisto v redu ženska, samo ne morete iz rdeče kože. Ne razumem vas priseljencev, kaj za vraga se tako bojite Janše?
  Ne pozam ene njegove poteze, ki bi bila naperjena proti vam. Kriva je rdeča propaganda in ne vi. Ko boste sami videli ta nateg vas bo precej v vrstah SDS.

 76. drago pravi

  Do zdaj sem vedno volil NSI, to pa kar sedaj delaNovakova in Tonin pa višek nesramnosti tako prodati dušo , naredite nekaj v stranki in ju oba naženite drugače ste aut,

 77. ROMARKA pravi

  Grei, idiot, Janša je prvi Novakovi porinil nož v hrbet, ona pa mu vrača! Mater, vzemi si še očala in slušni aparat, ker vidim, da si slep in gluh!

 78. darko n. pravi

  Janševiki, ki jih je hvala bogu vsak dan manj, so slepi in gluhi.

  Nič se sekirat…pač morajo lajat. Ni pa slišati kakšnega pametnega argumenta. Nikoli.

 79. grey pravi

  @romarka, in kaj je naredil Janša novakovi, kot prvi?

 80. cincamarinca pravi

  Najhuje je poslušati žensko,ki nima dovolj duha,da bi dobro govorila,niti dovolj pameti,da bi molčala.

 81. tigrca pravi

  Toliko, kot je ga. Ljudmila klovnesa, je Leljak publicist, zgodovinar in raziskovalec.
  Za valjat od smeha!
  Ljudmila je povedala samo resnico, sicer nepopolno, saj ve še veliko
  več, a se je modro odločila, da bo (zaenkrat ) raje tiho.

  Obstaja tudi možnost, v katero ne želim verjeti in se jo trudim razumeti le kot rezultat špekulacij, ne pa kot, morebiti resnično, politično
  preigravanje (vemo, kaj je politika…)
  in sicer nekakšen tih, zavezniški sporazum med Janšem in Novakovo,
  ki bi na račun Nsi, najbrž tudi SLS, enostavno povzročil prehajanje
  večine članov obeh strank k SDS…

  Spoštovana @ROMARKA 13:45

  z vašim mnenjem v celoti soglašam in vas lepo pozdravljam!

 82. Protikomunist pravi

  srečko, bebec, na osnovi česa sklepaš, da se bo konjuktura vrnila, ko državi vlada genocidna in primitivna komunistična nomenklatura, ki koruptivno, v zameno za volilne glasove, nudi sinekure predimenzioniranemu in disfunkcionalnemu javnemu sektorju, ko se državljane in podjetnike duši z novimi davki in birokratskimi ovirami, ko je poslovno okolje zaradi tega vedno bolj nevzdržno, ko slovenske firme bežijo iz države in ko država ne proda izgubarskih firm, ki jih rešujejo davkoplačevalci? Kaj pa je ta kriminalna komunistična srbska “vlada” naredila na odhodkovni strani proračuna?

  Slovence lahko reši le NIČELNA TOLERANCA do komunistov in drugih teroristov, ki zažirajo človekovo individualistićno hotenje, da bi kaj ustvaril sam, v potu svojega obraza.

  Smrt socializmu, svoboda produktivnemu individuumu!

 83. Protikomunist pravi

  tigrica, poberi se v matično domovino, preden ti kdo pomaga.

 84. cincamarinca pravi

  Politike iz koalicije,iz NSI in iz SLS ter plenice je treba menjavati zaradi istega vzroka.

 85. Protikomunist pravi

  Romarka, najresneje vas opominjam, da tole ni Republika Srpska krajina, temveč Slovenija, domovina Slovencev.

 86. Narim pravi

  cincamarinca pravi:
  15. 02. 2014 at 15:42
  Politike iz koalicije,iz NSI in iz SLS ter plenice je treba menjavati zaradi istega vzroka.

  —–
  Eni spuščajo v hlače, vi pa kar na forum. 🙁

 87. Narim pravi

  Protikomunist pravi:
  15. 02. 2014 at 15:47
  Romarka, najresneje vas opominjam, da tole ni Republika Srpska krajina, temveč Slovenija, domovina Slovencev.

  ——–
  No, zagotovo smo v Sloveniji in radi se imamo, od kod pa zagovednež vaše sorte, ostaja pa uganka.
  🙁

 88. gams pravi

  Protikomunist pravi: 15. 02. 2014 at 15:37
  tigrica, poberi se v matično domovino……
  *************************************************
  Ti tudi namreč v P-M

 89. Protikomunist pravi

  Gams, imas besedo Slovenca, da si ti tisti, ki se boš pobral, ali pa vsaj utihnil v anonimnosti. Slovenci bomo počistili s srbokomunizmom, sredstev ne bomo izbirali.

 90. robi pravi

  @romarka
  Zelo dobro napisano,res!

 91. Manca pravi

  Oh mirči, toliko si že znorel, da svoj nick pišeš nazaj, kot Arabci.
  Zanimivo je, da ti pišeš zadnjo črko imena z veliko začetnico. Na svetu ne poznam človeke, ki bi sam sebe toliko podcenjeval.
  Mora biti pa res hudo. Potrebno bo v neko ustanovo po pomoč, če že nisi tam in tu pa tam slučajno prideš do tipkovnice.
  Komiji ste res izvirni. Dol padeš.

 92. Protikomunist pravi

  Romarka, menda šteješ za prave kristjane kocbekovske kolaborante s komunizmom in titoizmom. Vas kocbekovske kolaborante tipa gospe Novak čaka deveti krog pekla in nič drugega.

 93. robi pravi

  manca,danes pa nisi dobila ane????

 94. Protikomunist pravi

  Tiho, Robi, da ne boš prav grdo izsleden.

 95. robi pravi

  In zakaj bi bil izsleden????Sem koga zmerjal z fašisti,zombiji,opankarji,sem komu grozil?????Spelji se nekam….Mal počakaj,ena zate:)

 96. Bobi pravi

  romarka, tigrca, Tonka , vsekani Feliks in pokvarjeni Srečko
  Zaradi takšnih kot ste vi, si velja zapomniti stari Slovenski pregovor:
  Modra ušesa se ne zmenijo za neumne besede.

 97. srečko pravi

  protikomunistu,

  glej ga. Funkcioniraš v leru – nimaš več “raisona d’etre” – komunizem kar ga je bilo “si e sfogato”. Razen morda,če te veseli nekrofilija…..?Ne bi me začudilo.Seveda se bo konjuktura vrnila – vsi kazalci se obračajo navzgor in ob eventualni rasti 2%,tudi nezaposleni in javni sektor ne bosta več problem.Tega se pravzaprav desnosučneži najbolj bojite,da bi tej vladi uspelo. No,seveda ji bo uspelo,pa čeprav se iz petnih žil “domoljubno” trudite,da bi to kar se da preprečili.Nagrajeni Muster je lepo sestavil : “…ne bo vam uspelo,to je Jelovica…”

 98. Protikomunist pravi

  Robi, dejstvo je, da je yugokomunistična indoktrinacija in ustrahovanje Slovence spremenila v leve fašiste in zombije. Preberi svoje komentarje, pa boš v njih našel prav ta kontraproduktivni socialajzarski svetovni nazor. Morda ni vljudno, če (levemu) fašistu rečeš (levi) fašist, ni pa niti malo neresnično. Ko boš, socialist, žrl travo v med ljudi pravično razdeljeni bedi, boš morda razumel tudi kaj drugega, kot partijske floskule tvojih zločinskih srbokomunističnih gospodarjev.

 99. robi pravi

  idiot

 100. VSI STRPNI pravi

  hahahhahaha….prav zanimivo opazovati kako danes naše opranoglave balkanske rdeče sv in je zagovarjajo do včeraj zasovraženo ludo milo…..hahahahahahahahahah

 101. Protikomunist pravi

  Srečko, ti si terminalno brain dead. Ali z besedami velikega socialista B. Mussolinija: “il corporativismo è la pietra angolare dello Stato fascista, anzi lo Stato fascista o è corporativo o non è fascista.” Štekam tudi, da ne vidiš paralele med to izjavo in med aktualno (zadnjih 70 let) srbokomunistično mošapijadevsko politiko.

 102. VSI STRPNI pravi

  osebno smatram,da je prav, da je na desnici tale polemika, kajti vsi konzervativciskupaj imajo v slovenistanu približno 37-42% glasov (seveda ne bodo nikoli realno v večini na našem enoumno rdeče svinjskem balkanistanu), in le ti bodo odločali kdo JIH lahko predstavlja in kdo je bolj primeren ,da se zoperstavi našim podivjanim post- komunističnim mafijskim rdečim pr as cem….to je to. vse ostalo je sprenevedanje, kajti čisto vsaka opranoglava rdeča sv in ja , ki se tu javlja ne bo NIKOLI zapustila čredo balkanskih smrdečih pr as cev in sv in j……hahahahahahahhahhah

 103. robi pravi

  2014

 104. robi pravi

  ne 1945,bolniki….

 105. barbara.m. pravi

  Ljudmila Novak je s tem dobila moj glas na naslednjih volitvah. Končno je en politik jasno in glasno povedal Janši, kar mu gre. Smo ljudje, ki bi volili desnico, ampak je zaradi Janše ne moremo, ker enostavno nočemo dati glasu fanatičnemu kriminalcu. In do zdaj je bil glas za NSI glas za Janšo. Očitno temu ni več tako, Bogu hvala.

 106. barbara.m. pravi

  Srhljivo je, kar tukaj berem. Kako se lahko tako spravljate na žensko? Zakaj, ker se je Janša nanjo spravil? Kaj ima on stranski NSI odrejati, kako naj glasuje in kaj naj podpira? In kakšen gnev, ko se je stranka odločila, da ne bo več njegova podružnica?

  Prepričana sem, da bo NSI s tem pridobila veliko novih volivcev, ljudi, ki so desni po prepričanju, ampak jim na kraj pameti ni padlo, da bi jih podprli, ker so vedeli, da oni v vsem podpirajo Janšo.

  Vedenje, ki ga uprizarja Janša in tisti, ki mu brez premisleka sledijo, je že zelo psihopatsko. Žalostno je samo to, da mu nekateri še vedno sledijo.

  Če nisi z Janšo, si takoj komunist, a ne? Je Novakova kdaj bila komunistka? Nikoli. Janša pa je bil. Janša je bil komunist in pol stranke SDS ima komunistično preteklost.

 107. robi pravi

  @ barbara.m. pravi:
  Se podpišem!

 108. alfa pravi

  To ti je slovenski RKC. Za vsakega krščanskega “demokrata” se prej ali slej izkaže, da je maskirani udbovec. Peterle, Tovšakova, Pucko, Podobnika, Novakova, Tonin itd. Sumim, da je cela slovenska RKC pod vplivom komunističnih satanistov, ki so pokradli več kot eno milijardo. Čaka jih deveti krog pekla.

 109. robi pravi

  @alfa
  ne pozabi tableto vzet zvečer:)

 110. DEBELA BERTA pravi

  Toliko komentarjev o njeni žaljivi izjavi je težko pričakovati, kajti povedala je še največ o SEBI. Ni vredno komentarja. Naj s seboj med zgodovinske IZMEČKE odpelje še JJ.

 111. MEFISTO pravi

  Dobra polovica komentarjev je prišla s tipkovnice šefa bande stoterih nickoI Iin večnega komunista, jugonostalgika, smrtnega sovražnika katolikov, nečaka tranzicijskega parazita, zapriseženega sovražnika vsega napredka in Janše, ki pravi, da je dovolj, če od Slovencev le trije pfeživijo krizo, da so le komunisti.

 112. robi pravi

  MEFISTO pravi:
  15. 02. 2014 at 17:22

  Dobra polovica komentarjev je prišla s tipkovnice šefa bande stoterih nickoI Iin večnega komunista, jugonostalgika, smrtnega sovražnika katolikov, nečaka tranzicijskega parazita, zapriseženega sovražnika vsega napredka in Janše, ki pravi, da je dovolj, če od Slovencev le trije pfeživijo krizo, da so le komunisti.

  Zate isto!Ne pozabi na tableto zvečer!

 113. MEFISTO pravi

  Robi in ON, ki se skriva za teboj, ne pričakuj, da imajo tudi drugi ljudje težave s psihičnim zdravjem kot ti.

 114. MEFISTO pravi

  Sirotek, ki je nakracal dobro polovico vseh kopmentarjev se je tudi na Požarju popolnoma izven konteksta proslavil s sledčim komentarjem:

  Luda a vseeno Mila 15.02.2014 10:23:47

  Z destruktivno osebo J.J. na čelu desnica nima nikakršne možnosti, da bi ponovno vodila Slovenijo.Kristjani v Sloveniji se bodo morali odločiti, ali bodo za vsako ceno podpirali kvazidesnico z Črnim princem na čelu(ŠTUHEC-RODE-STRES)ali bodo podpirali resnico in blaginjo Slovenije. Žal fašistične metode obstajajo tudi na desni.SDS začenja kulturni in ideološki boj,z vsemi sredstvi.Vojskovodja potrebuje vojno, da spravi vojščake vernike princa teme na bojišče.Povem vam NSi bo okrepila sodelovanje s SLS in desnim volivcem bomo ponudili alternativo…

  Če bo naš sirotek zanikal avtorstvo, mu bomo hitro dokazali da nihče drug ne dela enakih slovničnih napak.

 115. MEFISTO pravi

  Najbolj hecno je brati, ko tigrica nagovori noro romarko, torej samo sebe, s spoštovana romarka.

  Tigrica ima vendarle vsaj enega samega spoštovalca in sicer samo sebe.

 116. tigrca pravi

  @barbara.m.

  dober komentar, soglašam z vami.

 117. tigrca pravi

  @Protikomunist

  kdo ste vi, da si me drznete pošiljati v mojo matično Sibirijo?
  O tem, kje bom živela, odločam samo jaz, vam pa obljubim, da
  se bom, v primeru morebitne selitve drugam, zagotovo prišla od vas
  posloviti osebno, da vas pred odhodom krepko objamemmmmmmm…

 118. VSI STRPNI pravi

  barbara.m. pravi: 15. 02. 2014 at 16:57

  Ljudmila Novak je s tem dobila moj glas na naslednjih volitvah

  haHAHAHAHAHAHhahah..saj si jo lahko tudi do sedaj volila, mar ne? pa jo nisi, KOT JO NE BOŠ , ker tvoj post je tipična balkanska hinavskost…hahahahahha. sedaj ko je luda mila poljubila rdečega mafijskega smrdečag botra pa je postala sprejemljiva? torej dovolj rdeče svinjska balkanska in torej sprejemljiva? ker so tako rekli kučanove OMLADINSKE ku rbe?…hahahahahahahahhaha…hahahahHAHAHAhah..kot v bosni in črni gori , kjer protestirajo proti post-komunistični rdeči mafijski oblasti, ker si želijo še bolj komunistične skrajno rdeče še bolj mafijske oblasti…..balkan pač….hahahahHAHAHAHAHAHAHHA.

 119. VSI STRPNI pravi

  tako, da luda mila, lahko računa le na tiste, ki bi zapustili SDS in šli k NSi; na to seveda, ampak nobena, ponavljam NOBENA balkanska opranoglava rdeča sv in ja ne bo zapustila svoje smrdeče črede…..o tem ne sme biti nobenega dvoma: vsi komentatorji, ki prepičujejo drugačno so hinavski balkanski rdečuhi – seveda obstaja 1 do največ 2% rdečih volivcev, ki bi potencialno volili konservativce, ampak le v primeru, da si ti stavijo kurčanovega ku rc a v usta in v r it….hahahahahaHHAHAHAHahahahahahahahahahaha

 120. VSI STRPNI pravi

  po tolikem času sem se vrnil pogledat kaj pravijo kučanove OMLADINSKE kur be , in to zaradi lude: pa sem opazil, kot prvo kolumno, piSRANJE repolška…..hahahahaha..ta tip, je v celi kolumbi lizal in lizal nove pozitvne rdeče svinjske mini stričke……tako globoko je segel v te stare smrdeče kosmate ri ti, da mu je na koncu jeziček popolnoma POSRAL……hahahahahah..seveda so temu ponižnemu in globokemu lizanju naše opranoglave balkanske rdeče sv in je pridno ploskale….hahahahahHAHAHAHAHAHhahahahahaha

 121. mudo moreno pravi

  Zadnje čase sem opazil, da politikis ne registrira vsaj polovico mojih komentarjev. Enostavno izginejo. Ima še kdo ta problem. Morda ve kdo v čem je finta.

 122. Bobi pravi

  Tako kot v Sloveniji še ni bilo prave nacionalne stranke, ni bilo tudi prave stranke krščanskih demokratov. Vredno razmisleka.

 123. MEFISTO pravi

  Bobi pravi:
  15. 02. 2014 at 16:28

  romarka, tigrca, Tonka , vsekani Feliks in pokvarjeni Srečko
  Zaradi takšnih kot ste vi, si velja zapomniti stari Slovenski pregovor:
  Modra ušesa se ne zmenijo za neumne besede.
  ——————————————————————–

  Bobi, pa menda ja ne misliš, da gre za pet bedakov?

  En sam bebo, ki zaleže za pet psihičev, si je nadel pet različnih nickov.

  Morda si nov, pa še ne poznaš tukajšnjih razmer in tepca, ki pod različnimi nicki napiše več kot polovico veh komentarjev, ki jih blagovoli pobjaviti Politikis.

 124. darko n. pravi

  Kakšne neumnosti letijo od Janševikov. Ubogi.

  Še vedno jim Janez ni dal koledarja iz leta 2014. Še vedno leto 45 in nek kulturni in ideološki boj. Bebcki.
  Zaradi tega neprestanega oranja po preteklosti vsi zapuščajo Kaplarja.

  Nikoli ampak res nikoli nisem od Janševikov slišal niti enega pametnega argumenta ali argumenta ki drži vodo.

  Zanimivo pa je, da janševiki kljub temu da je Janez ničkolikokrat ujet na laži se vedno lajajo. Vse njegove laži so preverljive. Tako kot recimo laže o arhivih. A ko je bil Kaplar na oblasti je del arhivov ravno on zaprl do leta 2044. Preverjeno. Danes se potemtakem zgraža nad sabo.

  Ko so ga ulovili na laži o Velikovcu je kr zacepetal. Dokazano lagal in ustvaril laž s ponarejanjem.

  Ko je za video o Sloveniji trdil da so ga naredili v tujin so ga spet ujeli na laži. Od Irglce fukac je dal glas napovedovalca. Spet je Janez lagal.

  Ko Janez pravi da ne priznava slovenskega sodišča, na tem istem sodišču nonstop vlaga tožbe. Verodostojnost enaka ničli.

  Ovčke….res ste navadne ovčke.

 125. Zaza pravi

  Že Napoleon je rekel: Ljubim izdajstvo, sovražim izdajalce.

 126. grey pravi

  @mudo finta je v google chrome, kolikor sem opazil. Vstopaj preko Explorerja, preveri.
  L.P.

 127. mudo moreno pravi

  Hvala, Grey!

 128. Bog in Janša pravi

  NsI je mrtva stranka.

 129. Bog in Janša pravi

  NSi se lahko poslovi od parlamenta, saj nihče na desnici ne bo več voli za to naciudbovsko stranko.

 130. VSI STRPNI pravi

  darkić, ajde, ne skrbi slovenistanci bodo kot vsi ostali balkanistanci še napej slepo zaupali le tvojim balkanskim mafijskim rdečim pr as cem in sv in jam….hahahaha..tako , da brez skrbi, rdečuhi boste še neprej na oblasti , sedaj zasovraženi ĐĐ ali prej ostali moteči drugače misleči pa v glavnem v opoziciji……hahahahhahah..tako, da ne jezi se, krvavo rdeči in mafijski balkan je vaš.
  vem, da te blazno moti, da obstaja kdo , ki si upa tvoji balkanskim mafijskim in morilskim rdečim pr as cem povedati tudi kaj drugačnega od obveznega ideološkega enoumja..ampak tako je pač, od kar ni več na oblasti enopartijskega komunističnega sistema , je treba sprejeti,da lahko govorijo tudi drugače misleči , in to zelo različni med seboj…….moteče vem, za opranoglavo bakansko rdečo sv in jo, ampak življenje je pač tako……hahahahHAHAHAHahahah

 131. Ur pravi

  Tale Tone Strahan, čigar komentar so objavili, pa ni ravno dobra reklama za SDS, slovenski pravopis mu dela hude probleme…

 132. Valvasor pravi

  Uboga Ljudmila! Sej ne ve kaj govori. Uporablja točno tak besednjak, kot ga uporablja naša t.i. tranzicijska levica! Janša vojščak, Janša kriminalec, Janša to in to… blal, bla…Pa kdo vam sploh še kej verjame? Jaz osebno ne zaupam nobenemu slovenskemu politiku, mi je pa Janša vsekakor med daleč nakbolj zaupljivimi. Ne trosi rožic, ne govori všečno, ampak pove naravnost in brez olepšav. Pošten politik skratka.

 133. MEFISTO pravi

  Tako kje, Valvasor!

  Petrovc bo preko množice nickov podal ločeno mnenje.

 134. Petrovc pravi

  Mefisto, Petrovc ma te rad!

 135. MEFISTO pravi

  Uzalud je sve,
  to dragi znaš,
  i ljubav!

 136. darko n. pravi

  Valvasor????? Ti si bebec.

 137. MEFISTO pravi

  Zakaj pa?

  Utemelji to svojo norost!

 138. darko n. pravi

  Mefisto in Valvasor….janeza so prevečkrat ujeli ba laži da bi ga uvrstili med poštene ljudi.

 139. mudo moreno pravi

  Ljudmila bo naredila vse, da stranka izpade iz DZ.
  Kučan bo zadovoljen.

 140. MEFISTO pravi

  grey pravi:
  15. 02. 2014 at 19:10

  @mudo finta je v google chrome, kolikor sem opazil. Vstopaj preko Explorerja, preveri.
  L.P.
  —————————————–

  Modri Mefisto ima enake težave kot cenjeni Mudo Moreno in je poskušal tudi preko Explorerja, pa ni šlo.

  Te težave so zelo pogoste.

  Opažam tudi, da komentarja ni mogoče objavitit, če so v tekstu omenjene določene osebe. Murgelskega možica sem večkrat naprimer omenil z imnom in priimkov, pa besedilo v nobeni kombinaciji ni bilo objavljeno.Ko sem ime ipriimek zamenjal z murgeljčanom , pa je bil komentar sprejet.

  Imam premalo znanja, da bi to lahko razumel. Je morda vedno budna udba namestila Politikisu kak filter in ali je to tehnično sploh možno?

 141. lepenka pravi

  ja ja MEFISTO sovraznik je vedno na preži 🙂

  o poštenosti pa še jaz :

  Janez recimo laže o arhivih. A ko je bil Kaplar na oblasti je del arhivov ravno on zaprl do leta 2044. Preverjeno. Danes se potemtakem zgraža nad sabo.

  Ko so ga ulovili na laži o Velikovcu je kr zacepetal. Dokazano lagal in ustvaril laž s ponarejanjem.

  Ko je za video o Sloveniji trdil da so ga naredili v tujin so ga spet ujeli na laži. Od Irglce fukac je dal glas napovedovalca. Spet je Janez lagal.

  Ko Janez pravi da ne priznava slovenskega sodišča, na tem istem sodišču nonstop vlaga tožbe. Verodostojnost enaka ničli.

  pa če bi brskala bi teh laži bilo ohohoho….kako lahko stopiš v bran notornemu lažnivcu kot je Janez. ne razumem.

 142. mudo moreno pravi

  Lepenka, postani najprej vsaj papir, na katerem ne bom zlomil svinčnika, potem pa ti povem.

 143. robi pravi

  Mudonja, tebe sem prijavil na policiji. Fašist nesramni, vsi po vrsti, zatožil vas bom vse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 144. Valvasor pravi

  Darko N. če ne maraš JJ še ne pomeni da je on vojščak in kriminalec, ati je to sploh jasno? Če bi bil, ga večina Slovencev že zdavnaj ne bi več volila. Ker pa vsi vemo kako boleč trn v peti komunistov je, ga pa podpiramo in ga bomo še naprej. Vse do končne zmage!

 145. darko n. pravi

  Se enkrat vprašam….če človeka dobiš ničkolikokrat na laži..mu se lahko zaupas?

 146. Janko rašl pravi

  Luda Gnila je res gnila

 147. Janko rašl pravi

  robi tožibaba

 148. Protikomunist pravi

  @tigrasta

  Kdo, da sem jaz, vprasujes? Jaz sem protikomunist in sem tvoja najhujsa nocna mora. Jaz sem tisti, ki bo komunisticni meme z vsemi sredstvi izgnal iz vasih defektnih kriminalnih glav.

 149. Protikomunist pravi

  @tigrasta

  Boj se me, mali clovecek, ki hoces podrhaliti druzbo s svojo umazano skupnoskledno kolektivisticno idejo. Bojte se me vsi, ki s prozornimi floskulami cloveku jemljete svobodo, kajti jaz sem hladen kot mec, ki mora hudobno srce prebosti. Tresi se, tigrasta.

 150. Protikomunist pravi

  @ darko n.

  Paziti na jezik, se glasi moj nasvet. Skrbno, najskrbneje paziti.

 151. darko n. pravi

  Protikomunist:

  Hraber pa si hraber ;)))) iza tipkovnice…
  Prestrašeni Janševik….vidim imaš težave 😉
  Najverjetneje te je strah lastne sencke ;))) bindek

 152. tigrca pravi

  @darko n.

  podpišem vse vaše poste. Vključno z @Lepenko 🙂

 153. Protikomunist pravi

  @ robi

  Ljudi bi ovajal ljudski milici, ki ze deset let neuspesno in postojnsko preiskuje rabote srbskega kriminalca? Velja, ni problem – zabelezeno.

 154. Protikomunist pravi

  @tigrasta

  Moja naloga, ki mi jo narekuje vest, ne tvoj commie boss, je ta, da ti izbrisem porogljiv nasmesek z boljseviskega gesichta. Za to sem v nasprotju s teboj, insignifikantni clovecek, pripravljen scati kri. Ti, clovecek, pa se tresi, ker je koncni obracun blizu. Veste, fascio komiji, produktivni Slovenci vas imamo dovolj do te mere, da ni vec varno kar v tri krasne cesnati around. Preprosto nevarno je – ce ste razumeli.

 155. tigrca pravi

  @Protikomunist

  ne le, da si me drznete izganjat iz države, vi mi celo grozite!!??
  Kdo je potemtakem tu podrhaljen, hmm??

  Res se tresem in to od smeha, zraven se tudi valjam, uf, liz-liiiiz,
  spet mam umazan kožuh…

  Nasploh pa opažam, da so najbolj ortodoksni protikomunisti v svojem
  jedru prepojeni ravno z najbolj orto stalinističnimi idejami, no,
  naj razume, kdor more, hehehe, liz-liiiz.
  Ne bom razlagala, je ga. Ljudmila že vse povedala, no, ob fašizmu je
  pozabila omenit še stalinizem, a nič narobe.

 156. Protikomunist pravi

  @ darko n.

  Slovenci poznamo besedo “izza”, za “iza” pa niti SSKJ se ni slisal. Ne, prav nic nisem hraber, ker hajdustvo ni moja ambicija – moja ambicija je generiranje dodane vrednosti na free marketu. Vseeno pa verjemi, da me noces srecati, ker do boljsevistva ne premorem niti grama tolerance in ker se moja maksima glasi takole: le mrtev komunist (socialist) je dober komunist (socialist). V tem smislu je tako celo ribicic postal dober komunist.

 157. Protikomunist pravi

  @ tigrasta

  Tvoje tipicno boljsevisko “primite tatu” sprenevedanje me ne gane. Pazi nase, kajti jaz ne bom nate.

 158. Protikomunist pravi

  @ tigrasta alenka

  Ne bo drzalo, jaz nadvse cenim (ekonomsko) svobodo posameznika. Drzi pa, da sem se pripravljen posluziti najokrutnejsih stalinisticnih metod, da jo ubranim pred titoisti, skupnoskledarji in ostalimi deviantnimi socialisti – od komunistov do nacijev, ki si delite skupno kriminalno ideolosko jedro. Nicelna toleranca do vseh inkarnacij (nacional)socializma je med temeljnimi dolocili, ki cloveka delajo cloveskega.

 159. mudo moreno pravi

  Me zanima kam bo šla Ljudmila potem. V prosveto?
  In politolog Tonin?
  Politologija, kaj je to? Preučevanje sončnih peg morda?

 160. Protikomunist pravi

  Ljudmila je politicno truplo. Od trupla do trupla se vije pot do svobode, pot castnih in produktivnih ljudi, ki znajo skrbeti sami zase, brez socialisticne drzave, katera za njih pri ne-njenem plebsu ropa zlatnike.

  Ljudmila, dead as Dillinger. Ljudmila, kri Slovencev nad tvojo boljsevisko glavo – se zemlja te bo izpljunila!

 161. Protikomunist pravi

  @ mudo moreno

  Ljudmila bo sla skupaj s kucanistom toninom v pozabo, njun zarod pa se ju bo sramoval in ju bo tajil. To je usoda vseh nasilnikov nad clovekovo svobodo in dostojanstvom.

 162. Protikomunist pravi

  @ tigrasta alenka

  Svetujem, da kar se da intenzivno vrtis glavo naokoli in si cujeca. Precej zelo zayebano vztrajnih protikomunistov te opazuje Mossad style. Hope you got my drift.

 163. Protikomunist pravi

  @lepenka

  Skupaj z velikovskim teroristom Danülom te bo pricakala obsodba demokraticne Avstrije. Komunisti in drugi destruktorji druzbe boste naposled utisani za vselej, srbskemu pankrtu Milovanu pa bomo dali garsonjero v Stepanjcu, upkojenske copate in 117 EUR penzije – ako bo v Haagu dovolj kooperativen, seveda.

 164. žebelj v krsto pravi

  Žebelj v krsto? Jaz sem sedaj bolj kot kdajkoli prej odločen, da bom volil NSi in ne SDS!
  Še posebej ob ugotovitvi, da nekateri SDSu podrejeni mediji, brišejo vse komentarje v podporo NSi in Ljudmili Novak!
  Borili smo de za DEMOKRACIJO in SVOBODO IZRAŽANJA ne za dosmrtnega predsednika Janeza Janšo!!!!

  Za svobodno in krščansko Slovenijo!

 165. darko n. pravi

  Protikomunist: najino srečanje če bi se zgodilo, bi ogledalo nekako takole.
  Pohlevno bi buljil in izdavil s cmokom v grlu ” oprostite”

  Zelo lepo bi bilo pa oz. celo pričakoval bi vljudnost z onikanjem.
  Verjetno bi si sam želel tega.

 166. mudo moreno pravi

  Darko, najino srečanje se za enega od naju ne bo dobro končalo. Uporabljam vaše principe in prav nič me ne zadržuje, da napadam iz zasede. Zatorej, Darkiću, pazi leđa!!!!

 167. tigrca pravi

  @Protikomunist at 23:27

  pohvalno, vidim, da znate komunicirati tudi na dokaj strpen način,
  predvsem me preseneča, da se glede najvitalnejših prepričanj z vami
  celo popolnoma strinjam, edino, kar vam oporekam je, da dajete prednost okrutnim
  stalinističnim metodam kot manj nevarnim od titoizma. Hm??

  O kakršni koli deviantnosti nima smisla razpredat, saj je vseprisotna
  v vseh oblikah tako družbene ureditve, kot prepričanju posameznika,
  kar je seveda zelo žalostno, deloma lahko soglašam tudi glede
  skupnega ideološkega jedra nacijev in komunistov, klub temu pa je treba
  priznat, da je dober odgovor dala ww2, če se ne motim?

  Preprosto je agresor potegnil krajšo pred zavezniki, enostavno.
  Problem nastane kvečjemu pri kolaborantih, ki bi bili radi “naši”, dobri
  in edino pravi, pa jih nihče ne upošteva, razen sami sebe, kot še
  dandanes. Vsaj pri nas.

  S socializmom-kot-takim ni nič narobe, je, ali naj bi bil, na strani človeka.
  Nacionalsocializem pa je tisto, do katerega, tako kot vi, če sem vas prav razumela, enako gojim ničelno toleranco.

  Še posebej, moram podčrtati!!!, pa gojim absolutno ničelno toleranco
  do nasilja, naj se nanaša na ljudi, živali ali naravo.

  Vaš post at 23:51 bom preskočila, se mi ne zdi pomemben,
  sploh ker sem čuječa že po naravi in se ničesar in nikogar ne bojim.
  Pa tudi Alenka nisem. Tigra sem.

 168. darko n. pravi

  Mudo moreno aka protikomunist:

  A si pri srečanju ( čeprav dvomim o dogodku) uporabil nekaj v smislu kot da se bo zgodil? Hi hi
  Res močno dvomim, vendar kot že rečeno, pričakujem onikanje in opravičilo. Se spodobi.

 169. akutni janšizem pravi

  vera ban o ljudmili novak:

  “Ljudmila Novak Janšo razglasila za manipulanta, destruktivnega politika, za človeka, ki ni prihodnost slovenske politične stranke,« naj v zagovor Janše vendarle povem, da predsednik SDS, kljub vsem žaljivkam in natolcevanjem ter neresničnim obtožbam, nikoli ne bi bil in ni bil zmožen takih osebnih žalitev.#

  tudi dimitrijević rupel je o vodji povedal enako. 🙂

 170. Protikomunist pravi

  @ tigrica

  Ne, popolnoma narobe ste me razumeli, kar je bilo glede na pojmovno zmedo, ki zaradi indoktrinacije vlada slovenckim glavam od kar so zaceli “zmagovalci” vojne v njih zabijati krampe.

  Torej, socializem je prisilna kolektivisticna druzbena ureditev, v kateri se dobro pocuti le drhal, castivreden posameznik, ki more in hoce sam skrbeti zase, pa ga obcuti kot jeco in nasilje. Nasilje nad zasebno lastnino, nasilje nad vsakrsno svobodo in nenazadnje nasilje nad pametjo.

  Komunizem, nacizem in fasizem so vsi zgolj socializem gone crazy. Zato se svobodoljuben clovek, sploh po izkusnji s temi totalitarizmi 20. stol., z vsemi mocmi trudi, da bi bil socializem, ta nastavek vseh fasizmov, dokoncno iztrebljen s planeta.

  Ekonomsko pa je zadeva taka:

  The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.

  – M. Thatcher

 171. Protikomunist pravi

  @ darko n.

  Tiho, pezdè.

 172. MEFISTO pravi

  tigrca pravi:
  15. 02. 2014 at 23:02

  @darko n.
  podpišem vse vaše poste. Vključno z @Lepenko 🙂
  ———————————————–

  Toliko te je pa menda ja še v hlačah, da boš podpisal vse, kar si sam napisal.

  Seveda, če ti ni ves pogum ušel v posrane komunistične hlače..

 173. Franc Mihič pravi

  Dajte no, koliko sprevrženih in spreobrnjenih, in to dejansko(?!), pa je ravno v SDS!? Kaj pa SDS, premierka Alenka Bratušek in vladajoča koalicija v novi koalicijski pogodbi obljublja doseči najbolj aktualen cilj (op.:vsake) vlade: »Z ustvarjanjem novih delovnih mest, tudi s pomočjo državnih investicij, želimo doseči do 60.000 novih delovnih mest ter 3-odstotno letno gospodarsko rast.«
  Kaj o tem meni opozicija? Kateri in kakšen pa je najbolj aktualen cilj opozicije?

 174. darko n. pravi

  Protikomunist: Persen pomirja..pa kr dva vzam.

  MEFISTO: to kar napišem, napišem…ne skrivam se se za drugimi nicki…se mi ne da teh igric it.

  Ej bimboti ste že od maše? Jutranje tedensko pranje.

 175. Protikomunist pravi

  @ darko n.

  V Sloveniji velja svoboda veroizpovedi, zato se cudim tvoji potrebi po tem, da zalis kristjane in njihovo versko intimo, ki se tebe pac ne tice.

  (Tudi) zato ti povsem resno sporocam, da bos izsleden in procesuiran. Pa ne s strani ljudske milice, niti s strani kucosodja. Nasli te bomo, pomni!

 176. Protikomunist pravi

  @ Franc Mihić

  Cilj opozicije je, da se brez izbire sredstev zrusi marionentno srbokucanisticno vlado malomarnice. To je clovekoljuben in svobodoljuben cilj.

  Nova delovna mesta? V zadnjem letu plagiatorkine vlade se je brezposelnost povecala za 25.000 in je tako rekordna od sredine devetdesetih.

  3% gospodarska rast? Od kod? S krepitvijo javnega sektorja, ki je steber vsake zdrave ekonomije? Nemara s povecevanjem ovir za poslovanje in odganjanje tujih investitorjev? Ali kar z najnovejso, Lenin-NEP style genialno idejami, kot so zadruznistvo, kolhoznistvo in socialno “podjetnistvo”? Ali pa se bo gospodarska rast morda dosegla kar s pufanjem, yugovina style, ker pac kardeljevske petletke niso bile ravno bistra ekonomska zamisel? Vsak Slovenec je po komunistih neprostovoljno zadolzen za 12.000 EUR, partizanarsko-hostarski bebec Mihiću.

  Mihiću, komunisticni bandit, kaj ko bi nehal Slovencem srati po glavah, dokler imas se cas?

 177. oznovc pravi

  @protikomunist! Imamo še vse niti v rokah. Aplikacija s katero ti sledim –
  provide information about particular frames. SNMP frames na UDP portu. Pazi, odkod dostopaš.

 178. Narim pravi

  mudo moreno pravi:
  15. 02. 2014 at 18:50
  Zadnje čase sem opazil, da politikis ne registrira vsaj polovico mojih komentarjev. Enostavno izginejo. Ima še kdo ta problem. Morda ve kdo v čem je finta.

  ——
  Že to da ste opazili, je uspeh, če so pa ostale plenice suhe, je pa že novica dneva. 🙂

 179. darko n. pravi

  Protikomunist: javni sektor je najbolj okrepil ravno tvoj Janezek.

  a lahko ti naštejem ogromno laži ki jih vsakič natrese tvoj Fuhrer.
  Ne morem verjet kako hraber si…noro ;)))

  Se pa o veri izjasnim s takšno lahkoto. Neumnost pač nima meja.
  Rdeča Kapica je tudi resnični lik pa palček Smuk tudi.

 180. VSI STRPNI pravi

  dragi drugače misleči, poglejte kako so podivjale naše opranoglave balkanske rdeče sv in je…..hahahhahaha..sovraštvo in nestrpnost do drugače mislečih v vsakem komentarju, želijo si le balkanskega rdeče svinjskega enoumja…tako je in tako bo ostalo….in konec debate….obrnite se proč in ne zapletajte se z njimi, nima smisla…….ne boste spremenili ene same vejce…….oni so nedotakljivi na našem enomno rdečem in udbaškem balkanu…oni lahko zakolejo sredi belega dne na glavnem trgu nebogljenega otroka pa jih ne bodo tožoli, toliko manj sodili, kvečjemu nagradili….tako je bilo, je in bo ostalo.

  in spomnite se, bolj di podivjana , bolj si nestrpna in sovražna balkanska rdeča sv in ja, bolj te kučanom mafijski klan prisesa , da davkoplačevalski denar…….najbolj skrajni pa postanejo kao red balkan osama novinarji na nacionalki…..hahahahahahahahahaahahHAHAHAHAHahahahahaha

 181. akutni janšizem pravi

  Kaj si pil včeraj? Košutnik?

 182. VSI STRPNI pravi

  in spomnite se, bolj si podivjana , bolj si nestrpna in sovražna balkanska rdeča sv in ja, bolj te kučanov mafijski klan prisesa , da davkoplačevalski denar…….najbolj skrajni pa postanejo kao red balkan osama novinarji na nacionalki…..hahahahahahahahahaahahHAHAHAHAHahahahahaha

  tako, da drugače misleči, ne ozirajte se na to kaj pravijo naši “nadbrihtni” nestrpni in sovražni balkanski rdečuhi, taki so in – ponavljam – ni nobenega upanja, da bi se kaj spremenili…….a si predstavljate, da bi balkan postal najbolj razvit, napreden, bogat, strpen predel evrope?….a vi mislite, da je možno, da bosna in črna gora izdelajo boljše avtomobile kot recimo francozi ali nemci……no way….tako je in tako bo ostalo…..to se ne bo spremenilo…..trenutno, edina kolikor toliko normalna država v bivši jugi počasi, zares počasi postaja srbija…..čudno, ampak zgleda, da je tako…celo levičarski ekonomist je opazil na to…….. če je kak srb na tem forumu (NE opranoglav ljubljanković – ampak pravi srb) , naj mi prosim pove, zakaj iz tujine take informacije…..HVALA.

 183. akutni janšizem pravi

  Absint?

 184. Protikomunist pravi

  @ oznovc

  Tišina, Srbine.

  @ darko n.

  Tišina, javnosektaški sinekurec.

 185. Protikomunist pravi

  Takole so se skupnoskledni mošepijadovski javnofinančni teroristi spravili nad realno gospodarstvo v začetku recesije in pri tem početju, kot vidimo, vztrajajo do danes:

  http://www.vlada.si/teme_in_projekti/arhiv_projektov/varcevanje/primerjave/

  Privilegirana je le srpska pingvničad in člani Saveza Murgelskih Komunista, kjer se po koruptivnih in nipotističnih zvezah delijo aPsolutno nepotrebne službice, kjer si zaposleni (kdo ve, s čim) bašejo žepe z denarjem, ki ga še generira zdesetkana zasebna iniciativa.

  Marš komunisti, prisesani na delavčev žep, z vami, tako kot s teroristi, ni pogajanj.

 186. darko n. pravi

  Protikomunist:
  Kje si hrabri mišek? Jutranja centrifuga vidim te je ožela.

  Komaj čakam 19. Marec….boš šel na sendvič in Pingo sok?
  Kekec

 187. ozno.vc pravi

  – panika? 😀 😀

 188. ozno.vc pravi

  è, ü, brez šumnikov – potlej pa se pojavi – š 😀 😀

  če že aPsolutno, potlej – nipotističnih?? nEpotističnih 😀

 189. Protikomunist pravi

  @ oznovc

  Panika? Nikakor, “network wizz”.

 190. Narim pravi

  ozno.vc pravi:
  16. 02. 2014 at 13:16
  è, ü, brez šumnikov – potlej pa se pojavi – š 😀 😀
  če že aPsolutno, potlej – nipotističnih?? nEpotističnih 😀

  ___
  A ste hotl kej povedat ?

  Na zdravje, hik.
  🙂

 191. Rafaelus pravi

  Prvo se je zaćelo s Toninom, sadaj še z Novakovo, očitno se dogaja s stranko nekaj čudnega in če ŠPEKULIRAM.
  .
  1. Stranka je pozabila na je krščanska STRANKA.
  2. Stranka je trojanski konj levice in se je sedaj RAZKRILA.
  3. Vse skupaj je taktična poteza DESNICE.
  .
  p.p. Upam da je ta 3. variaanta tista, drugače tega ne RAZUMEM !!!
  .

 192. darko n. pravi

  Kaj pa ima komunistek Janez s krščanstvom???? Razen tega da je omogočil 1.5 milijarde pufa kleropedofilom?

  Pridete na slovo 19. Marca?????

 193. Protikomunist pravi

  @ Rafaelus

  Ce je to taktična poteza, potem strateg najbrž biva v Vojniku, na varovanem oddelku.

  Sam se, glede na perfidno tradicijo krščanskih socialistov, od brkatega mroža, do kocbeka, prej nagibam k razlagi, da so krščanski socialisti komiji, našemljeni v kristjane. Kot taki so mnogo bolj zavrženi od deklariranih komijev, ki genocidnih aspiracij do lastnega naroda vsaj niso nikdar skrivali, temveč so nevarne nasprotnike režima, sploh ženske in otroke, klali kot prašiče.

  Krščanarske komije čaka deveti krog.

 194. ozno.vc pravi

  @Narim, zah ebancija. Politikomi šteka.

 195. ozno.vc pravi

  Politikomi, zato se meni izpiše več naslovov. Te bomo že dobil 😀

 196. ozno.vc pravi

  0 1
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 5
  +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
  | Destination |
  +- -+
  | Ethernet |
  +- -+
  | Address |
  +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
  | Source |
  +- -+
  | Ethernet |
  +- -+
  | Address |
  +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
  |1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 0|
  +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
  | SNMP |
  +- -+
  / message … /
  +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

 197. darko n. pravi

  Protikomunist:

  Vrzi koledar iz leta 45…. Pridi v leto 2014. Bindek

 198. Protikomunist pravi

  @ oznovc

  Pubertetnik, spelji se nazaj v kevder svoje mamice. Pa IP Port Spyja ne pozabi shraniti na disketo, preden se odpraviš dol.

 199. Karolina pravi

  Ne vem, zakaj so potrebne vse te žaljivke. Smo v svobodni državi, kjer naj bi vsi lahko imeli lastno mnenje. Vam pač ni všeč mnjenje drugih, pa kaj potem? Če je po vaše gospa zabila zadnji žebelj v krsto Nsi, kaj se potem tako razburjate, samo dostojanstveno in tiho počakajte na pogreb.

 200. Protikomunist pravi

  @ darko n.

  Nič skrbeti zame, sem trdno v letu 2014. Vendar to ne pomeni, da bomo mižali pred komunističnim genocidom, imenovanom “NOB”. Če nič drugega, pa bo demokratična Avstrija za vrat zagrabila vsaj še živeče udbovske morilce. Tako bodo imeli umori iz sedemdesetih direkten impakt na sedanjo levico, to je katastrofalen. Kot vidiš, v resnici ne gre za leto 45 ali 75, temveč predvsem za leto 2014, 2015,… in tako naprej. Ne gre za preteklost, temveč za prihodnost, ki raste v preteklosti in sedanjosti.

  Protikomunisti ne bomo mirovali, dokler ne bo zadnji udbovski likvidator za zapahi in dokler se ne dokončno razgradi zakulisne partijsko-mafijske strukture.

 201. Protikomunist pravi

  @ Karolina

  Če vas moti razburjanje, vam ga ni treba brati, še pa manj deliti napotke, koliko se sme kdo razburjati. Jasno?

 202. Narim pravi

  Če nič drugega, pa bo demokratična Avstrija za vrat zagrabila

  —–

  Eden ta boljših štosev zadnje čase.
  🙂 🙂

  Imajo Avstrijci dost sranja za pr seb popucat, da ne rabijo pri nas čas zgubljat.

  Poleg Italijanov lahko za začetek izvedej vsaj približno denacifikacijo kot so jo Nemci.

  Potem se šele lahko naprej pogovarjamo.

 203. Protikomunist pravi

  Narime, ćobane, misliš, da se Avstrija ozira na mnenja balkanoidnih kromanjoncev? Avstrijski pravosodni stroj bo, če se bo tako odločil, zmlel tvoje udbovce kot tank, s tvojim Milovanom na čelu – pa če ti iz protesta do jutri plešeš užičko kolo.

 204. oz.novc pravi

  politikomi, whatever

  enim tuki dela prpa kter pojma nimajo in le to šteje. 😀

 205. Protikomunist pravi

  Narim še ne razume, da komunistični eksekutorji v EU nimajo nobene teže, razen te, da ga bodo skupaj z ostalimi podporniki morilcev s seboj potegnili na moralni poden (če je seveda možno sploh iti nižje).

 206. Protikomunist pravi

  @ oznovc

  Prosi mamico, da ti gatke opere sledov prpe, ko boš spet kaj pokukal iz njenega kevdra.

 207. Narim pravi

  Protikomunist pravi:
  16. 02. 2014 at 14:42
  Narim še ne razume, da komunistični eksekutorji v EU nimajo nobene teže, razen te, da ga bodo skupaj z ostalimi podporniki morilcev s seboj potegnili na moralni poden (če je seveda možno sploh iti nižje).

  ____

  Iz katere jame ste pa vi prilezel ?

  A ste bili v volčjem brlogu, kjer ste medsebojno z vami podobnimi masturbirali na krivično izgubo v II. sv. vojni ?

  Ja, še vedno prihajajo taki eksoti na površje.
  Njihov vodja jih je dobr imenoval za zombije.

  🙂

 208. darko n. pravi

  Sanjaj….bindek. Zastrupil so te

 209. oz.novc pravi

  😀 😀 politikomi. Ti šiziš. Men je kul

 210. Protikomunist pravi

  Narime,

  jaz nisem prilezel iz jame, so pa zato tvoji predniki prilezli iz hoste, zato imaš tudi ti tipično hostarsko miselnost.

  V tem smislu bo pomemben korak za Slovenijo, da se prepove “borčevsko” organizacijo in se jo spozna za slovenstvu nevarno teroristično združbo, ki žrtve še danes provocira (in tako uzurpira celotno družbo) s čaščenjem totalitarne genocidne ideologije in njenih simbolov.

 211. kulisa pravi

  Pri nas doma smo prebrali oba zakona. (Zakon in novlo). Trdimo, da Novakova nima prav. Volili smo to stranko, sedaj pa, fuj in fej,nikoli več!

 212. Protikomunist pravi

  @ kulisa

  Pravilno, iz slovenske družbe je treba eliminirati vse sledi kocbekovskega protinarodnega delovanja, imenovanega krščanski socializem. Sam bom, v pomanjkanju bolj ekonomsko liberalnih (ali pravih konzervativnih) alternativ kot vedno spet volil SDS.

 213. feliks pravi

  Kulisa, bivši eu babica pipi itd fuj fej te vedno izda…
  Kdor laže, tudi krade..;)

 214. darko n. pravi

  Oho…potem je za Janeza vse res. Ker je velikokrat ujet na laži se pravi tudi krade. Sem vedu da je vse res. Uf domobrančki….

 215. feliks pravi

  Ja, darko.
  Protikomunist je pa Mefi.

 216. darko n. pravi

  Mefisto ima baje sledilce…hi hi hi

 217. VSI STRPNI pravi

  osebno smatram,da je prav, da je na desnici tale polemika, kajti vsi konzervativciskupaj imajo v slovenistanu približno 37-42% glasov (seveda ne bodo nikoli realno v večini na našem enoumno rdeče svinjskem balkanistanu), in le ti bodo odločali kdo JIH lahko predstavlja in kdo je bolj primeren ,da se zoperstavi našim podivjanim post- komunističnim mafijskim rdečim pr as cem….to je to. vse ostalo je sprenevedanje, kajti čisto vsaka opranoglava rdeča sv in ja , ki se tu javlja ne bo NIKOLI zapustila čredo balkanskih smrdečih pr as cev in sv in j……hahahahahahahhahhah

 218. VSI STRPNI pravi

  tako, da zgornji podivjani in NESTRPNI rdečuhi, bodo itak volili take ali drugačne balkanske rdeče pr as ce ali sv in je…..in konec debate, tukaj lahko krulijo in cvilijo in nemoteno pljuvajo po drugače mislečih, kar je njihova glavna značilnost……..hahahahHAHAHAHAAHhaha

 219. maja pravi

  Resnično vprašanje, kaj se ji dogaja? Pravzaprav je sedaj ona namesto vlade zagovornica tega zakona… je že v vladi? Tam so sami takšni, je skupek izdajalcev!

 220. Lud Mila Novac pravi

  Bolje klovnesa
  kot pornesa.

 221. Priredba pravi

  maja, lahko ti “svojo” trditev nekoliko bolj poglobljeno in verodostojno utemeljiš?
  In malo pred ogledalo stopi, prosim.

 222. prepri43 pravi

  Čas je Mila da se spokaš!

 223. tigrca pravi

  @prepri43

  niti najmanjšega razloga nima Ljudmila, da bi se spokala, ravno obratno!
  Spoka naj se veliki vodja i.j.j., pa bo mir.

 224. mudo moreno pravi

  Razlog za spok bo prišel najkasneje jeseni 2015, morda pa že prej. Letos bosta 2 volitvi, rezultati pa bodo ključnim ljudem dali zamisel, da je čas za rošado v stranki.

 225. alternativa pravi

  Tipični Janšini manevri, vtikuje se v druge stranke, da odvrne pozornost od sebe in svoje problematične vloge v njegovi matični stranki.

  Manever mu ni uspel. NSi ne bo razpadla zaradi njegovih namišljenih obtožb, da se je prodala levici. To jo bo samo še bolj okrepilo.

  Vsakič, ko obelodani, kdo iz NSi se je pridružil SDS, pa lahko obelodani tudi koliko uglednih posameznikov je že zapustilo SDS odkar se gre tam velikega diktatrorja.

  Tudi jaz sem bil včasih na strani SDS. Na naslednjih volitvah volim NSi, še edino razumno in “čisto” stranko na slovenski desnici.

 226. maja pravi

  Priredba oz. ljudmila, ne najdem razlage (razumne) za takšno obnašanje NSi. Najhujše je bilo, ko smo morali “razlage” poslušati in gledati na Odmevih…. ljubi jezus, blamaža. Ko ni bilo več argumentov, ker je bil “sogovornik” močnejši, je sledil “plaz” – napad je najboljša obramba: sedaj se ukvarjamo z ujmo, ha, ha…. neglede na mnenje JJ, res je ta zadeva za NSI sramota!

 227. Priredba pravi

  Ponavljam – maja, lahko “svojo” trditev nekoliko bolj poglobljeno in verodostojno utemeljiš?

 228. Marta pravi

  Globoki podočnjaki izpričujejo, da gospa slabo spi.

 229. Prekucnik pravi

  Gospa Veinhandl poročena Novak ima to v družini, brat je bil član LDS in svetnik te stranke v občini Šentilj pri Mariboru.

 230. Urban-ia pravi

  Z brati so pogosto težave.
  Kaj hitro se najde kakšen “Franček”

 231. evica,evica pravi

  Na odmevih je bil sogovornik predvsem bolj aroganten in Novakove ni pustil do besede. Da bi po čem drugem izstopal, nisem opazil.

  Poleg tega se mi zdi nezaslišano,da zdaj največji kraval koli teh arhivov, zganjajo neki samooklicani raziskovalci, vsi po vrsti bivši partijci in aktivni člani levih strank v obdobju po osamosvojitvi.
  Je res najpomembnejše, da imajo prav oni neomejen dostop do arhivov?
  Ljudmila je v intervjuju lepo pojasnila kako je z dostopnostjo arhivov. Tudi osebni podatki bodo raziskovalcem, ki bodo za to zaprosili, na voljo.10 let po smrti neke osebe, bodo neomejeno na voljo vsi podatki.

  Ampak JJ in našim vrlim komunističnim raziskovalcem to ni dovolj! Oni se bodo rajši 10 let ne dva meseca še je…li okoli nekega novega zakona, ki ne bo na koncu nikoli sprejet. In ves ta čas bodo arhivi ostajali BOLJ ZAPRTI. Bodo pa imeli do takrat soj medijskih luči in večno brezplodno polemiziranje!

 232. evica,evica pravi

  @Prekucnik, upam,da veš koga vse imajo v družini, novinarji, ki Novakovo najbolj napadajo.

 233. srečko pravi

  Černač pač štuka svojo fizično in siceršnjo majhnost z aroganco,vsiljivostjo in nesramnostjo.

 234. iztok pravi

  hm kak intervju…hm…lepe besede..lepe…primitivne…nvredne…ja se vid da je intervju za mladino…zanimivo…

  ja od kdaj je pa ona v vladi…kje so bli iz vlade v odmevih…halllo…vlada hoce ta zakon met…torej je vlada zacela…in neverjetno ljudmila je v vladi….od kdaj

 235. Miran pravi

  Udbo goljufiva kača, je zapeljala še Ljudmilo i Bogovičija ? Že prej pa Rjavega in Previranta,da sta postala pohlevna Balkanjuškina hlapca ! Smo res največji tepci daleč naokrog,otok norcev na katerem edino še malikujemo barbaski zločinski komunizem ?? Beda od bede !

 236. Urban-ia pravi

  Za tihotapce je bolje, če kužki poginejo, a ne.-)

 237. pelin pravi

  NASLOV
  je odličen , oziroma primeren za to babuško.

 238. srečko pravi

  še v rajnki Yu,sem kot obrtnik živel in delal brez kakih pravih problemov,daleč od tega,da bi bil član partije. S Ferdom Kukovco,ki je bil v občini načelnik davkarije,ni bilo problemov. Tu in tam smo bili pozvani,da “doniramo” za uniforme pevskega zbora ali opremo gasilcev – celo mestni kandelaber,ki je bil postavljen pred mojimi delavnicami,sem “podaril” občini,ko je mesto obiskal predsednik Gierek……..sicer pa kakega pretiranega komunizma nisem opazil.Ko berem Mirana,se vprašam,kje za božjo voljo on uspe “videti barbarski zločinski komunizem” danes,če ga meni ni uspelo videti pred več kot trideset leti?????

 239. še n angel pravi

  ja celotna –sds–
  .
  stranka debilnih slovenceljnov
  .
  bi morala na patologijo.

 240. 240 pravi

  Bil je to še en interesanten interaktivni eksperiment.

 241. https://asiaticsourcing.com pravi

  get the greatest china outsourcing available

 242. Malgezot.co pravi

  I am genuinely thankful to the owner of this
  web page who has shared this fantastic post at at this place.

 243. Lutke-Cerar,Brglez,,,ITD pravi

  Lutka mafijskega omrežja.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen