Anton in Krista Trobec iz Jesenic: SDS dejansko pomaga malemu človeku!

80

Točno pred mesecem dni smo na Politikis.si pisali, da so člani socialnih demokratov vedno polni ust o socialni pravičnosti in zavzemanju za socialno šibke, a da je to očitno zgolj pravljica za naivne državljane. Navedli smo namreč primer jeseniških upokojencev 73-letnega Antona in 57-letne Krista Trobec, ki ju je jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger pred zimo metal na cesto iz občinskega stanovanja.

No, točno dan po našem prvem članku je župan Mencinger ravnal modro, predvsem pa človeško in ekspresno umaknil predmetno izvršbo za deložacijo in jo prestavil za pol leta, o tem smo poročali – TUKAJ.

Ne glede na to, da so prav vse slovenske politične stranke vedele za njuno veliko stisko, se je odzvala le SDS. Jeseniški občinski odbor SDS pod vodstvom Žige Jereba, je namreč takoj odšel v akcijo in upokojencema najprej prinesel paket pomoči, sledila je še manjša donacija. Prav tako so že nekateri drugi posamezniki nakazali zneske na njun račun.

Anton in Krista sta se ganjena zaradi takojšnje odzivnosti Slovenske demokratske stranke pred dnevi celo včlanila vanjo, ob tem pa dejala: “To je edino kar lahko v tem trenutku narediva za vedno bolj ranljivo Slovenijo in njene prebivalce. Vsakemu lahko od sedaj naprej poveva v obraz, da je še upanje za nas, ki živimo na socialnem robu, če stopimo skupaj in si pomagamo, ter da še obstajajo politične stranke, ki niso same sebi namen. SDS dejansko pomaga malemu človeku!”

krista antonAnton in Krista Trobec iz Jesenic: pred mesecem dni tik pred deložacijo. Sedaj polna upanja ob zavedanju, da nista sama v svoji stiski.

Foto: arhiv Politikis.si

 

Št. komentarjev: 80
 1. rene pravi

  Da, je še upanje in to ravno zaradi SDS in njenih pravih vrednot. Vse drugo je samo banditizem in poguba za Slovenijo.

 2. krucefiks pravi

  Gorenjsko bomo spremenili v cvetoče poljane ali pa je na bo.

 3. bozicek pravi

  Izkoriscanje ljudi v stiski za lastno promocijo! Resnicna dobrodelnost se ne obesa na veliki zvon.

 4. Bojan pravi

  Gremooooooooooooooo SDS za pravično in solidarno Slovenijo!!!!!

 5. tone pravi

  @bozicek: izkoriščal si ti uboge živali v barićevićevi garaži!

 6. krucefiks pravi

  Tone, to bi storil božiček le v skrajni sili.

  Če bi bolj zbrano spremljal njegove komentarje, ki jih objavlja pod raznimi imeni, bi ti bilo kristalno jasno, da je toplovodar.

 7. runkl pravi

  Populizem, ne vreden resne politične stranke…

  Anton in Krista sta se ganjena zaradi takojšnje odzivnosti Slovenske demokratske stranke pred dnevi celo včlanila vanjo…

  Ljudje se na podlagi svobodne volje združujejo v politične stranke, ker jih zanima politika in želijo bistveno sovplivati na vodenje države…

 8. krucefiks pravi

  Po mojemje jeseniši rdeči župan pritiskal na zakonca, ker je hotel Trobcu speljati ženo.

 9. krucefiks pravi

  Kaj pa je to takega, če sta se razočarana zakonca včlanila v edino stranko upanja.

  Celo runkl se je pred dvema letoma z levim žepom za kratek čas včlanil v to stranko in ostal brez upanja.

 10. runkl pravi

  Mogoče bi mi krucefiks lahko odgovoril na moj post…

  runkl pravi:
  05. 12. 2013 at 03:49

  Samo pripomba na glavni poudarek, v maniri logike na nivoju 4.razreda osnovne šole:

  * Stalin je tehnologijo koncentracijskih taborišč uporabljal že dve desetletji pred Hitlerjem – potem so boljševiki z inštrukcijami prijateljsko pomagali nacistom;

  Če je Stalin, Stalin postal leta 1927, v smislu , da je Hitler, Hitler postal leta 1933 in je prvi KZ v Reichu bil evidentiran 1933…sledi logično, da je, takrat še Džugašvili, tehnologijo izvajal že leta 1903 pod dopisnim mentorstvom Lenina, nekje, recimo na finskem…Baje je Lenina v živo srečal šele leta 1905.

  Ostali glavni poudarki zahtevajo več “napora”. Zanimiv je tudi tale:

  * učinkovitost koncentracijskih taborišč se je močno povečala z iznajdbo „humanega plina”; k iskanju smrtonosnega plina je že deset let pred iznajdbo apeliral irski dramatik G. B. Shaw, da bi likvidirali „nekoristne ljudi”;

  Na pomoč kličem cenjenega mudo morena, da nam na kratko razloži, kako ciklon – B ni primeren za učinkovitost taborišč. Lažje, kakor brati raziskave in dokumentirane razlage švicarskega zgodovinarja in analitika Michaela Palomina.

  …no, pa bodi ob tej uri dovolj…

 11. franjo pravi

  Bravo SDS! Vsi drugi so sami gobci in populisti. Ko pa je treba dejansko kaj pomagati, pa se vsi poskrijejo v svoje mišje in pasje luknje. Marš pa taki politiki.

 12. runkl pravi

  Da ne bo pomote…post se nanaša na…

  KONVERTIT pravi:
  04. 12. 2013 at 19:47

  The Soviet Story 2008 Documentary Slovenski podnapisi

 13. tigrca pravi

  Ma kej bojo volitve že kmalu??

 14. krucefiks pravi

  Ne vem, kaj bi lahko pametni krucefiks dodal k temu postu.

  Vem le to, da ao uničevalna koncentracijska taborišča iznajdba levega fašizuma, da se je Hitler učil pri Stalinu in da je Tito oba nadgradil.

 15. krucefiks pravi

  Čas dela za SDS.

  Pozneje kot bodo volitve, z večjo večino bo zmagala edina normalna stranka SDS z viteškim Janezom Janšo na čelu.

 16. runkl pravi

  Hehehe, krucefiks…Saj ti vendar trdiš, da sva runkl in konvertit, ena in ista oseba…

 17. runkl pravi

  Ker je itak ta pogrošni portal, sinonim za off topic, dodajam:

  Krucefiks…lahko bi že pogrunto, da ne veš niti tega, da malo veš…

  …besedno zvezo “concentration camp” uporabijo prvič v burskih vojnah…

  …približni sinonim je “interment camp”, uporabljen prvič v ZDA, 1830 (Cherokee)…

  Stalin je rojen 1878…

  Prva taborišča “smrti” so znana že iz časov starih Rimljanov…

 18. krucefiks pravi

  Runkl, preč runklasto želiš speljati pozornost drugam.

  Govora je bilo o rdečem in brezsrčnem jeseniškem županu, ki je hotel ubogemu proletarcu speijati stanovanje in ženo.

  Sicer pa pametni krucefiks ve veliko več kot misliš in te vsak an znova preeneča.

  Tudi Gorenjska bo spet demokratična in cvetoča al ipa je ne bo.

 19. runkl pravi

  Krucefiks???…ja gdo je štarto???

  krucefiks pravi:
  07. 12. 2013 at 09:38
  Kaj pa je to takega, če sta se razočarana zakonca včlanila v edino stranko upanja.
  Celo runkl se je pred dvema letoma z levim žepom za kratek čas včlanil v to stranko in ostal brez upanja.

 20. jezuš kristoš pravi

  runkl miranće pes f čuzi se je pa zesra
  nea se sekiri, pes, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 21. ra-ta-tam pravi

  SDS smo edina socialno čuteča stranka. Rdeči banditi v vladi in parlamentu podpirajo samo bogataše, tajkune in bankirje.

 22. krucefiks pravi

  IZKORIŠČANJE DOBRODELNOSTI ZA LASTNO PROMOCIJO V TEM PRIMERU sdsOVC JE SKRAJNO UMAZANO, SVINJSKO, ZAVRŽNO ,NEHIGENIČNO DEJANJE.To je očiten dokaz stanja duha in izobrazbene strukture v sds.vključno seveda z POLITIKSOVIM uredništvom.

 23. ra-ta-tam pravi

  @krucefiks

  Umazan , svinjski in zavržen si ti!

 24. runkl pravi

  Fake krucefiks…07. 12. 2013 at 11:05…Točno tako. Eni bureki pametujejo na podlagi skropocal uredništva, ki premore osebje hudo dvomljive strokovnosti. Tu nam prodajajo podn komentare, brez vsebine in nas naganjajo na druge portale, ker jih motimo v masturbaciji….

 25. krucefiks pravi

  ra-ta -tam,če si ti kdaj storil dobro dejanje ,se sigurno nisi širokoustil prijateljem znancem in neznacem kaj si storil.JE TAKO.Ta ki pa to počne je zame navadna svinja, ki ni vredna da ga zemlja nosi.

 26. HUMORISTIKIS pravi

  Anton in Krista sta se ganjena zaradi takojšnje odzivnosti Slovenske demokratske stranke pred dnevi celo včlanila vanjo, ob tem pa dejala: “To je edino kar lahko v tem trenutku narediva za vedno bolj ranljivo Slovenijo in njene prebivalce. Vsakemu lahko od sedaj naprej poveva v obraz, da je še upanje za nas, ki živimo na socialnem robu, če stopimo skupaj in si pomagamo, ter da še obstajajo politične stranke, ki niso same sebi namen. SDS dejansko pomaga malemu človeku!”

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 27. pionirček pravi

  tale sds je pa res od boga poslan. še malo pa bo general jajčko dobil svetniškij sij. od vse dobrodelnosti mu bodo še lasi zrastli. je pa poznan po svoji dobrodelnosti daleč na okrog.
  recimo: rajcu je zrihtu gradbeno dovoljenje, bavčarju je pomagal do istrabenza, šrotkotu do pivovarne laško, kramarju pa 1milijon odpravnine. tale naš jajčko je cel dobrodelnež, baje uršiki vsako jutro potala dva kamena poljuba, effi irgl pa brezplačno klistiranje.

  za koga?
  za boga, domovino in generala.

  živel general jajčko na veke vekov

 28. Maja KP pravi

  Koliko jaz spremljam zadeve, je največji dobrodelnež na Jesenicah Ejga – za lepse Jesenice. Ampak to ni vredno omembe, ne?

 29. runkl pravi

  Vprašajte se raje, cepci jajčobanski, kako je lahko prišlo na misel revežema, da se včlanita v politično stranko? Kakšna je korist stranke, če je njihov novi član včlanjen kot protiusluga pesti riža??? Očitate, da so se v bivšem sistemu ljudje včlanjevali v partijo zgolj zaradi osebnih koristi. Mogoče bi še navedli primer reklame v glasilu Komunist, da se je nekdo včlanil v partijo, ker so mu na Rdečem križu zrihtali zimski mantl…

 30. Spreobrnjeni Petrovc pravi

  Spoštoval bom mnenja drugih udeležencev in premislil, kakšen vtis bodo moji komentarji pustili nanje. Strinjam se, da ne bom namerno izzival, vznemirjal (trolanje) in posnemal drugih uporabnikov ali se izdajal za nekoga drugega.

  Jezenice 7. 12. 2013

 31. Nihil pravi

  runkl torej če sem te prav razumel.sds vabi nove člane za pest riža.Res močna stranka.Najlažje pretentaš lačnega človeka.

 32. Miran pravi

  Na, pa je karitas dubu konkurenco, od kar SDS skrbi za malega človeka.

  Hvaljen bodi Janša.

  🙂

 33. Miran pravi

  tone pravi:
  07. 12. 2013 at 09:02
  @bozicek: izkoriščal si ti uboge živali v barićevićevi garaži!

  _____

  Tonči, a vi še kar ne morete brez kužkov ?

  Nabavte si enega.
  Sam ne ga zlorabljat prosim.

  Sam futrejte ga in božajte.
  Skrite želje probajte realizirat kje drugje.

  😉

 34. Manca pravi

  Zanimivo! Tiran se je nenadoma ponoči pojavil v središču Skopja, v šestmeterski obliki. Vse odgovorne naprošamo, naj preverijo v hiši cvetja, če je klavec še tam. Nihče namreč ne ve na kak način je prišel tja.
  Je pobegnil iz pekla?

  http://www.siol.net/novice/svet/2013/12/skopje_spomenik_josip_broz_tito.aspx

 35. zrcalo2 pravi

  Prav, če je SDS storila to iz človekoljubja… Glede na to, da je to politična stranka, si lahko privošči P.R. Precej vzpodbuden PR!
  Levakarji pa nič ne govorite o jankovićevem PR. Ta se je dal pošpricati s solzilcem da bi izpadel kot janković usmiljeni.

 36. runkl pravi

  Jap, zrcalce. Sliši se po kuloarjih, da je opanković ponudil delinkventu, članstvo v PS. Baje je ves ganjen sprejel ponujeno mu članstvo. Rdeči mediji so to gesto, resnično brez potrebe, zamolčali. No, tudi “resnicoljubni”….

 37. krucefiks pravi

  Runkl se je poslovil že ob 9:47, vendar je kljub temu vztrajal do konca kot se spodobi za zagovedenega komunsta.

  Po svoji udbaški navadi je menjaval le identiteto od tigrice, Maje KP, Mirana Nihila do lažnega krucefiksa.

  Vsa čast mu, rad se norčuje iz samega sebe.

  Nicka Mefisto in krucefiks poduhovljenega pravega lastnika se mu podata kot kravi sedlo.

 38. krucefiks pravi

  Če ga ne vserje Petrovc, ga pa njegov partijski tovariš Mencinger iz zasmrajenih Jesenic.

  Petrovca vsaj ženske ne zanimajo, ne tuje ne udomačene.

  SDS pa popravlja njune grehe.

 39. EU pravi

  med tri četrt bosanke populacije v jesenicah, seveda pomagajo edini družini, ki ni na IĆ, ker tisti na IĆ očitno ne rabijo pomoči. kako prozorno in patetično.

 40. Maja KP pravi

  Da se razumemo, krucefiks, je imam jaz na tem Politikisu samo eno identitieto, kar lahko potrdi tudi administrator, predvidevam, da ga imate.

 41. Maja KP pravi

  Berem drugače na FB komentarje na to novico. Nekako takole gredo: med tri četrt bosanke populacije v jesenicah, seveda pomagajo edini družini, ki ni na IĆ, ker tisti na IĆ očitno ne rabijo pomoči. kako prozorno in patetično.

 42. vanč pravi

  Vse stranke samo govorijo, SDS pa očitno tudi dejansko kaj naredi. Zato si prisluži vse čestitke!

 43. krucefiks pravi

  Petrovc pravi:

  runkl torej če sem te prav razumel.sds vabi nove člane za pest riža.Res močna stranka.Najlažje pretentaš lačnega človeka.
  ————————————————-
  Fašistični levičarji pa bi radi poskrbeli, da še tiste pesti riža ne bi imeli kje pojesti.

 44. tigrca pravi

  U Jesenicama je sve moguče, čak sds da stvara Havaje!!

 45. krucefiks pravi

  Ne boj se, da bi Jesenice postale Havaji.

  Kar pohodi komunistična noga, tam še trava nikoli več ne ozeleni.

 46. lepotec pravi

  kje je ŽGAJNAR TAVŠOVA,da bi šla do zakoncev Trobec po položnice in jih odnesla plagiatorki, da bi jih plačala, sedaj jo ni nič slišati ogroženih in lačnih ljudi,ko je Bratuškova iz njene stranke PS.

 47. krucipiks pravi

  lepotec pravi:
  07. 12. 2013 at 23:30

  kje je ŽGAJNAR TAVŠOVA,da bi šla do zakoncev Trobec po položnice in jih odnesla plagiatorki, da bi jih plačala, sedaj jo ni nič slišati ogroženih in lačnih ljudi,ko je Bratuškova iz njene stranke PS.

  verjetno si hodil v kako šolo, prebral kako knjigo….Poznaš razliko med socializmom in kapitalizmom?

 48. benedikt pravi

  Tako cloveski Tov. IGOR DRAKSLER ni bil. Prav uzival je, ko sem mu prisel povedat, da me sredi hude zime mecejo na cesto. Hitro je poklical “sodnega” izvrsitelja Petar Nikolica, naj pohiti. Nikolic , je v hitenju pozabil na dogovor z CSD, da moje stvari dostavi na CSD, pa jih je pomotoma odpeljal kar k sebi domov. Strimo okove UDBOTiranov…

 49. benedikt pravi

  Tako cloveski Tov. IGOR DRAKSLER ni bil. Prav uzival je, ko sem mu prisel povedat, da me sredi hude zime mecejo na cesto. Hitro je poklical “sodnega” izvrsitelja Petar Nikolica, naj pohiti. Nikolic , je v hitenju pozabil na dogovor z CSD, da moje stvari dostavi na CSD, pa jih je pomotoma odpeljal kar k sebi domov. Strimo okove UDBOTiranov…

 50. NOČEM JJ pravi

  SDS pravi : NAREDITE MI GORENJSKO SPET SDS ovsko !!!!! Mokre sanje !!!

 51. MARIJANA pravi

  Takih laži pa še ne. Jeseničani zbrani v skupino EJGA pod vodstvom Ahmeda Pajiča smo pomagali družini, ne pa SDS. Lepo da se vidi, da so vse politične opcije enake, samo nase gledajo. EJGA smo slovenci, hrvati, muslimani, srbi, albanci, makedonci, celo dama iz Singapurja je zraven,… vseh ver in narodnosti in različnih političnih usmeritev!!!! SDS…ne morem verjet, ampak vsaj vem, pa še mnogo drugih na Jesenicah, da niste več naša opcija na volitvah, pa čeprav ste prej bili :(.

 52. Majda pravi

  Zelo lepo, da vsaj ena stranka pomaga upokojencema. Če ne bi bilo tako dobrega župana, potem bi bilo res težko ljudem z roba družbe.
  Prva mora politika narediti korak in pomagati ljudem v stiski, le tako potem tudi drugi ljudje sodelujejo in malo pomagajo. So pač težki časi, tudi ni vse v rokah politike. Je pa lepo, da župan naredi prvi korak, da mu lahko potem sledijo v njegovih zgledih tudi drugi ljudje, ne glede na vero, nacionalnost…Tako da ponosna sem, da imamo takega župana, ki motivira celotne Jesenice v pomoči soljudem. Čestitke! Slovenija naj se zgleduje po njem!
  Lep pozdrav vsem Jeseničanom, lahko ste ponos Slovenije!

 53. Drago pravi

  Re: Majda
  Naj si dovolim pripombo, žal aktualni jeseniški župan ni tako deober in ni pokazal posluha za malega človeka. Ta župan je iz kvote SD (Lukšičevi) in meče ostareli par iz občinskega stanovanja!!!!!!!!!1

  Stranka SDS jima pa res želi pomagati, materialno in finačno, hkrati pa moralno. To je prava poteza.
  Kdor hitro da dvakrat da.

 54. Drago pravi

  Upajmo, da se ne bo celotna Slovenija zgledovala po jeseniškem županu.

 55. Alenka pravi

  Iskreno me veseli, da politicni stranki nese pogled s svetilnika tudi v dolino. V imenu vseh drzavljanov se zahvaljujem v upanju, da bo SDS nadaljevala humanitarno delo na vseh področjih in sirom Slovenije. Prepricana sem da jim financna sredstva to dovoljujejo, glede volje ostajam skepticna.
  Ker sta Trobceva pozabila, je moja drzavljanska naloga, da ju dopolnim. Civilna iniciativa EJGA za lepse Jesenice in Drustvo UP, ki sta preko FB privabila vse ljudi dobre volje k sodelovanju po svojih moceh, pri resevanju Trobcevih, ki so se v zivljenju povsem zgubili, je organizirala akcijo s katero je uspesno poplacan celoten dolg iz naslova najemnine/stanarine, pa se znatna sredstva za nakup zdravil so primaknjena.
  V civilno akcijo so se vkljucili prav vsi Jesenicani, nekateri financno, drugi so sirili informacijo, nekateri sodelovali pri organiziranju dogodka, itd.
  Jesenice so bil in ostajajo specificne. Sedaj smo posebni v tem, da kljub razlicnosti ostajamo Ljudje.
  Kot je napisala ga. Majda. Jesenicani smo Sloveniji v ponos! In motivacijo!

 56. KONVERTIT pravi

  Film Sovjetska zgodba – o socializmih
  The Soviet Story 2008 Slovenski podnapisi
  Sponzor EURO Parlament

  http://www.youtube.com/watch?v=LyJkZegSJQE

  Predlagam da si ogledate tudi po 53 minuti

 57. alenka pravi

  @MARIJANA … EJGA nima vodstva in ne vodje, iniciator pa je Ahmed Pasic. Druzina Pajic pa je dala dva vrhunska hokejista brata Murajico in Borisa Pajica. Samo v vednost!

 58. razočarana pravi

  Točno tako, Alenka! Sramota, da si nekdo tako podlo prisvoji zasluge nekoga drugega. Lahko, da je TUDI SDS kaj primaknila, ampak glavnino dolga so odplačali EJGA-vci s svojih bazarjem in enormnim angažmajem povsem navadnih občanov, ki so žrtvovali čas, izdelke, mnogi tudi denar, ogromno energije ; največ je prispeval g. Pašić z ekipo prostovoljk in prostovoljcev. Od družine Trobec bi pa tudi pričakovala, da bo znala povedat, kdo ji je odplačal dolg, kdo ji je nabral denar za zdravila itd. Nkeaj smeškanja in en paktek so daaaaaaleč od kake učinkovite pomoči, kaj šele od rešitve življenjske stiske. O županu je pa resnično škoda izgubljati besede – škoda energije, porabljene zato, da natipkaš besedo – župan. Morda bi se šel učit od kakega kolega v sosednjih občinah, kaj pomeni skrb za občino in občane – recimo v Kr. goro, Žirovnico in še kam. Članek je navadno reklamno skrpucalo, ki je daleč od realnosti.

 59. Resnica pravi

  RESNICA je objavljena spodaj (pismo od Kriste Trobec)

  https://www.facebook.com/groups/137806273084447/permalink/181637365368004/

 60. Kristina pravi

  Samo toliko v vednost vsem bralcem tega članka, da je očitno članek izmišljen in stranka SDS tukaj nima nič! verjetno je pisec članka sam član SDSa in si po krivem poslužujejo zahvalo iz omenjene zgodbe.

  Družini Trobec so pomagali jeseniški prostovoljci, ki so z lastnim denarjem in lastnim prostim časom prispevali k temu, da družina ni bila deložirana. Če pa Vam slučajno še kaj ni jasno pa na facebooku lahko všečkate stran “Ejga za lepše Jesenice” kjer si lahko preberete tudi osebno pismo G.Kriste Trobec, ki zatrjuje, da je članek izmišljen.

  Tej spletni strani pa predlagam naj se raje zapre, če misli take klobase prodajat. Da vas ni sram!!

 61. Maja Valentina pravi

  Z enim samim dejanjem mi opišite, kaj ste v konkretnem primeru naredili razen tega da ste naložili ogenj, ko pa je zagorel ste se poskril kot podgane zato vam bom povedala takole : Niti s prstom SDS ni mignil da jim pomaga in sram naj vas bo…prokleti hujskači politikusa.
  Gnusite se mi in vas prosim da ne pripisujete zaslug za rešitev problema nikomur drugemu kot zgolj in samo EJGAvcem, društvu za boljše Jesenice. Gospa Trobec vam je napisala pismo in v njem resnico….vsi, ki smo spremljali reševanje te družine smo občudovali voljo in elan tega društva in posebna zahvala njihovemu ustanovitelju in vsem prostovoljcem ki so v 22 dnevih po objavi na vaši strani to družino rešili in plačali celoten znesek dolga….Če bi jih reševal politiks in SDS bi jih vrgli na cesto v to sem sigurna kajti ne znate početi drugega kot napenjati lok in vnašati med ljudi vse večjo nestrpnost……..Lažnivci ste in nič drugega….če pa nabirate politične točke vam samo to povem da na Jesenicah živijo dobri in pošteni ljudje ki si zapomnijo tudi takšnole napihovanje in laži !

 62. MEFISTO pravi

  tole pisanje je pa višek sds-ovske svinjarije.

 63. Mona pravi

  Popolna laž s strani SDS-a!!!!!

 64. Andrejvi pravi

  Mazzini, kaj če bi nakazal honorar, ki si ga dobil za svoj pamflet tem ljudem???

 65. hehehe pravi

  ahahahah…Göbells je majhen in nedolžen otrok naspram do podna pokvarjeni propagandi SDS-ovcev. How low can you go? Ask SDS.

 66. dnevnik pravi

  sds dobrodelnost si je prislužila celo članek mafijankovićevega hlapca

 67. Max501 pravi

  Saj sem navajen nizkih udarcev s strani SDS-a, samo tole je pa poden. Je že res, da hudič v sili še muhe žre, samo ni vam več pomoči, največji zločinec v zgodovini Slovenije je z eno nogo že na Dobu. Imamo na desni še na izbiro dve stranki, sicer pa upam na kakšno novo alternativo. Mimogrede, priporočam trilogijo Šurca in Zgage, ko jo boste prebrali, bo vsem, ki so kadarkoli volili SDS postalo nerodno, kako numni in zavedeni so bili.

 68. hehehe pravi

  hehehehe: o SDS-ovski že tako pregovorni pokvarjenosti in izprijenosti je že izšel članek v enem časopisu – drugi sledijo kmalu. Lepo publiciteto ste si naredili, eheheheh, sicer nič novega, ampak vseeno.
  *
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ogorcenje-sds-izkoristila-druzino-trobec

 69. alenka pravi

  verjamem, da bi Trobcevi raje se naprej “uzivali v svoji revscini”, kot bili izpostavljeni grdim in nizkotnim ciljem in polemikam. res smo fuj!

 70. blog pravi

  企事業組織和個體工商戶這對中美關系是好事兒西方領導人之間,一直是這么玩的。記得2010年那次G20會議,英國的卡梅倫當選首相后首次參加國際活動,奧巴馬就示好,派他的“海軍陸戰隊一號”專用直升機,免費接載卡梅倫從G8峰會場地前往多倫多出席G20會議。馮文光:剛才提到專利的數量是一個衡量的指標,另外其實比如一個新的產品,比如一個新的藥出來,我們去衡量它的技術壁壘,我們會去行業比較。小商品市場同樣有高價產品,同樣是五件套,好幾款產品在2000元以上,店家稱這還是廠家直銷的優惠價。再大一些功率逆變電源要通過連接線接到電瓶上。就像梁漱溟先生當年在山東搞“鄉村建設”一樣,政府給權力,給政策,給經費,讓真正

 71. wshn pravi

  球突然轉到左路一般水具就是改觀效果和一些換水指標,反滲透可以去除大部分有害物質,是按這種劃分的鄧哲:家庭需要什么買什么,比如說需要口感更好,那用反滲透的,想把家里的水質變軟,那用軟水機。同時,歌曲之外,他還將歌曲表現的勇敢、樂觀、機智的精神總結出來,指導大家融入歌唱情緒中這樣引導式教學,讓同學們始終保持主動的學習狀態。昆曼大通道建成后,云南的果蔬和鮮花,早已在泰國的行業市場上,占據了十足的話語權。其實,曼谷早已不只是這條國際大通道的終點,更是中國與東南亞貿易中一個盛裝的舞臺飛機剛落地曼谷,手機就響個不停,猶豫了一下,最終還是接了:“你去泰國采訪’橋頭堡’啦?有啥商機啊!我朋友的公司正打算把高科

 72. fei pravi

  其道是否會改變如果你是聯通的3G用戶,那么在網絡類型的選擇上,有使用2g網絡,3g only以及3g優先幾個選項,如果您的網絡應用不多或者沒有什么流量套餐,那么建議使用省電的2G網絡,如果您是在網絡環境比較好的城市或者區域活動并且有很多的3G使用,那建議使用3G only的選項,減少2/3G網絡間的切換,當然,如果您處于一個比較悲劇的環境。。。當我沒說,3G優先好了三、第三方應用篇一點個人感悟,不妥之處,多多指正西藏的雨季,天氣變化無常,動輒狂風驟雨,讓人難以預料。7月的西藏,并非天天都是陰云雨霧,也并非一直藍天白云,奇妙的是,一會碧空萬里,烈日高照,一會兒云開霧散,陰云連綿,貼地而來,來勢洶

 73. blog pravi

  其淡泊灑脫還表現在而小說中,很樸實地接受了這份沉重與慘痛。小說里:老人福貴自己說:“做人還是平常點好。…像我這樣,說起來是越混越沒出息,可壽命長,我認識的人一個挨著一個死去,我還活著。部隊外區改裝歸建后,一道難題擺在了嚴鋒面前。駐地機場氣候條件復雜,可飛天氣不多。“少飛一天,改裝進度就滯后一天。戰斗力的生成耽誤不得!”嚴鋒和團里其他領導反復研究,硬是從“老天爺”手里搶出了數十個飛行場次。——從社會群己關系上說,是“萬物并育而不相害,道并行而不相悖”,“明明德于天下”的文化; (沒有敵我矛盾,只有溝通不足)于是又逼迫二女到田間揀拾麥穗,但沒有收獲,二女由于懼怕繼母,于是便仰天哭泣。就在這時,有黃

 74. chang pravi

  往往都是哭作一團按這一規定,1946年6月至年底東北行營開始對東北朝鮮族資產進行扣押或沒收,共查封1516個東北朝鮮族產業,使“東北韓僑所經營之各種產業全部停頓,因之生活毫無保障,至于教育衛生以及其他更無論矣”。她認識金庸時才十六歲,當時的林姑娘是一家酒店的服務員。有次金庸剛與第二任妻子吵過架而失意至極,就去到那家酒店悶坐,金庸的悶坐引起了林姑娘的注意,而失意的金庸也注意上了林姑娘,一見鐘情的兩人四目,隨后就逐步的情投意走向牽手了林怡樂貌美而聰穎,很多人暗地里都稱其為小龍女!每當談到小龍女的時候金庸就表示;太太很照顧他的生活起居,非常注意他的飲食,不準他吃這吃那,而他也都能欣然接受。她是我大學

 75. yrx pravi

  少污染的室內環境可惜后來在追擊叛變部隊時被叛徒殺害,年僅25歲。王爾琢犧牲后,一營長林彪升任28團長,成為南昌起義部隊的直接掌門人四、紅四軍十一師長張子清:曾任黃埔軍校教官,后到盧德銘部任副營長,參與秋收起義,后任團長,朱毛會師前是井岡山的最高軍事首長。唯獨處于珠三角西岸的江門、中山、肇慶、云浮到廣州白云機場要2個小時,陽江要3個小時,均不在最佳的服務范圍。本人課程需要經常上網,掌握信息,不至于落伍。而且現在建設節約型社會,院系、學校發什么表格、通知很多時候都是用郵件的方式,不上網不行。 7、水樣大便 多見于食物中毒和急性腸炎。 8、灰白色大便 各種原因所致的膽道阻塞病人會排出灰白色的大便。然

 76. efp pravi

  三八二十四定8 高三數學摸底一男生問:老師,畫圖沒有鉛筆,是借一支還是用鋼筆?老師(老年婦女)答:隨你的大小便吧10 高中一化學老師兼教導主任做題時故意做錯,然后讓某同學找出其中的錯誤。該同學艱難柳鳳帶著黎山找真真和黎陽,想給孩子上一個北京戶口,被黎陽拒絕,黎山發誓以后再也不登門,以后靠自己努力奮斗。公元前222年,秦將王賁率軍殲滅了遼東燕軍,俘虜燕王喜,回師途中又在代北(今山西代縣)俘獲趙國余部,然后由燕地乘虛直逼齊國。”這對文壇伉儷的愛情,不僅有碧桃花下、新月如鉤的浪漫,更融合了兩人心有靈犀的默契與堅守。縱然斯人已逝,而楊絳先生的深情依舊在歲月的輪回中靜水流深,生生不息。從我本人多年來對內

 77. fei pravi

  他們也有給知縣打過枷過的7、我家有招第七式:檢查空鼓標準:有空鼓的瓷磚敲擊響聲清脆,沒有空鼓的瓷磚聲音較沉悶。一般墻磚的空鼓在5%左右,地磚是不應該有空鼓的。方法:檢查最佳時間不是師傅前面貼,你后面檢查,這樣不空也被你敲空了。檢查空鼓一般在鋪完2、3天后,水泥凝結,敲擊也不會把磚敲下來。用鑰匙、小錘之類的硬物,輕輕敲擊瓷磚的中央、邊角,聽聽聲音。他們的情報,詳細到每個村莊有多少人、幾口水井,都清清楚楚。后來日本軍隊打進來時,參謀人員手上都拿著間諜們提供的精密情報。 “我已經如此小心翼翼了,蛋殼還是碎了,家長做起來都這么艱難,就更別提孩子了! ”劉蕓感嘆說,經常會為孩子五花八門的家庭作業感到頭疼

 78. blog pravi

  上面長了2個門牙這個公司建立了23 個擁有最新技術的生產技術室,專門分析競爭對手(SONY)的新產品,發現不足之處,就從中找出改進的方法,設法做得更好,使產品的質量、性能更臻完善。什么是正確地看待上環,并不是說讓更多人接受上環手術就是正確看待。拒絕,才是正確的如果我的貼子能讓更多選擇不上環,那么,我認為才是對上環手術最正確的態度。當我們像填鴨一樣被計生政策和醫院的統一上環教程洗腦后,能有更多勇于拒絕這種方式,能站出來拒絕這種對我們的身體有極大傷害的避孕方式,才是對自己,對社會更負責的態度!1. 佛陀頭部舍利子:根據宗教上佛陀之頭部舍利子最初是在巴利的Unhisa,但現在供奉于斯里蘭卡的Sinh

 79. tmr pravi

  嫂子也沒有對他傾心不過,與男版“偉哥”通過改善生殖器血液流動發揮作用不同的是,女版“偉哥”則作用于女性大腦來提高對性的體驗和渴望。走訪到的藥店有一半以上的表示,從來沒有銷售過即使是本地的“四大家族”藥店這塊陣地,希愛力也沒有完全占領:除了金象、嘉事堂都能找到該藥,走訪的同仁堂兩家藥店均沒有銷售,而醫保全新也是一家有、一家沒有記者走訪的單體藥店中,除了王府井醫藥商店,其他都沒有銷售;在連鎖藥店,如永安堂、普安、百姓陽光、天天好、開心人大藥房,都沒有發現希愛力的蹤影雖然進入藥店銷售只有短短一年,但希愛力被批準進入醫院已有近3年(自2005年6月始)。看到一件陶瓷,懂行的專家會根據它的品相、外觀、使

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen