A je Pavla Murekar z “ić-anjem” stopila komu na žulj? Hadić se že repenči. Praprotnik pa zabavlja.

52

Pavla Murekar (mestna svetnica SDS v Ljubljani) je včeraj na Twitterju napisala nekaj sporočil, ki so nekatere osebke očitno močno zmotila. Pa poglejmo: “:D Ne morš verjet: eni mislijo, da so tisti na -ić, ki so na vodilnih položajih v Sloveniji, tam zato, ker so sposobni!” “Lepo prosim, vi na -ić iz Slovenije, ne naslavljaje name ničesar v zvezi z domoljubjem ali pa se kar sami blokirajte!” “Gospe in gospodje, KanalA je danes objavil imena zdravnikov, ki so preiskovani, ker so jemali podkupnine in so na -ić, a vam to paše ali ne!”

No, že danes se je oglasila “blogerska avtoriteta” Roni Kordiš, ki se je v znak protesta preimenoval v hadića… in v svojem zapisu že poziva k pogromu nad Murekarjevo, saj vidi v teh stavkih ksenobfijo!? Hadić k pogromu poziva kar vso javnost in pristojne službe!? No, k debati se je nemudoma podvizal Rok Praprotnik, ki je začel ob tem infantilno zabavljati. In taki so bili oz. so še v samem vrhu KPK, ki se je imela za najvišjo moralno avtoriteto v državi in se je vedno postavljala nad pravo.

Kaj že pravi 39. člen Ustave RS? “Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja.” Murekarjeva lahko torej razpreda po mili volji tudi o “ić-ih” v Sloveniji, pa če se Hadić postavi na svojo čelavo glavo. Isto velja za Praprotnika.

had praprotnik

Št. komentarjev: 52
 1. Dr. Paja pravi

  Na -ić ali ne na -ić, lopove, tudi če so “dohtarji”, moramo razkrinkati.
  Vse ostalo je pesek v oči.

 2. Anton Trček pravi

  in vojska majhnih in mehkih lulčkov se dalje jezi na ves svet. Tokrat so jim krivi tisti na -ić

 3. honda pravi

  Moj prijatelj mesar pravi: vse kar je na ić je zanič, razen sendvič in prašič.

 4. zoro pravi

  Kordiš je nevreden vsake obravnave. Golobičeva blogerska izpostava, ki ima domet prebivalcev sp. kašlja.

 5. Anton Trček pravi

  … pa njegov kurčič

 6. JOJ pravi

  Pravijo, da so se partizani borili proti tujcem, da ne bodo naši gospodarji, no, vodilne položaje slovenske vojske so takrat prevzeli tujci; vseeno je, kako se pišeš, če nisi slovenskega rodu, si tujec, tu nima nihče nič očitati ksenofobije, to so dejstva.

 7. Anton Trček pravi

  hahaha JOJ ne ve kaj je ksenofobija. Reprezentativen vzorec mehkega desnuharja brez osnovne šole.

 8. kakože? pravi

  samo tole…

  Priimek (izvor), število, odstotek
  1.Novak, 11307 (0,574 %) (češko)
  2.Horvat, 10017 (0,514 %) (hrvaško)
  3.Krajnc, 5708 (0,293 %) (končno slovensko)
  4.Kovačič, 5639 (0,286 %) (Pavla Murekar ????
  5.Zupančič, 5103 (0,260 %) (Pavla Murekar ????

 9. JOJ pravi

  Ksenofobija je strah pred tujci. Jasno?

 10. pravicni111 pravi

  Tudi za Hitlerja je veljala svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega nastopanja. Pa vidimo, kam je Hitlerjeva svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja pripeljala cel svet. Tako, dragi SDS-ovci, ne vsako nestrpno izražanje, ki ga preko twiterja lansirate v javnost, opravičevati s svobodo izražanja, ker pač ni tako. Vaš veliki ljubljeni vodja in večina SDS-ovcih že 20 let sejete po Sloveniji nestrpnost do tistih z “ić”, jih zmerjate s “trenirkarji”, izbrisane tretirate kot vojne hudodelce, brez da bi proti komu bila vložena obtožnica.

 11. Anton Trček pravi

  domača sodrga s tem portalom na čelu celi državi blokira obračun s trenutno vlado. Noben pri zdravi pameti se ne upa sesuti totalno nesposobne Bratuškove vlade zgolj iz nevarnosti, da jo nasledijo tile hitler jugendovci in spet začnejo masovno kadrovat svoje zaostale ksenofobične kmetavze na že tako zavožene firme in državo porinejo čez rob.

 12. JOJ pravi

  Pa še to: zakaj odpor pred ići? Imeli so prednost pri pridobivanju stanovanjskih pravic in to VELIKO PREDNOST pred domačini. Niso se hoteli naučiti slovenskega jezika, če si stopil v kakšen lokal, so te vprašali: “Šta očeš?”Seveda si česa takega niso smeli privoščiti v Nemčiji, tam so se morali naučiti nemškega jezika, sicer jih nihče ne bi zaposlil. Samo pri nas je bilo to povsem samoumevno in so postali nekateri precej prepotentni. No, ne vsi, osebno se povsem dobro razumem z vsemi, ki so se vključili v naše okolje in takih je veliko.

 13. Demi Zen pravi

  Nategnili vas bodo zopet rdeci. delajo cirkus na televiziji , zaprli bodo nekaj dohterjev ki niso na partijski liniji, kucmanu in mafiji pa mani nic tebi nic…

  virant je pa itak najvecji sluzavec kar jih premore kokoska. laze vam v obraz.

  sej zato pa v sloveniji je tako kot je, ker vsi tolerirajo to tatinsko bando na oblasti. na dohterje so se spravli, sej razumem da kradejo, tako kot vsak v tej drzavi ki se stegne do korita, ampak ne pozabite da manjka vsaj pet miljard evrov plus oportunitetna rast zadnjih 5 let..

  prioritete rdeckarjev so pac take. poskrbet za tovarise in razcetverit nekaj malih lopov da folk izcedi gnev.

  potem pa po starem. mogoce bi blo res bolje da bi prisla trojka , bi se vsaj znebili te rdece golazni.

 14. Anton Trček pravi

  @JOJ srbohrvaščina je bila v bivši državi uradni jezik. Zato se mnogi niso naučili slovenščine, se pa strinjam, da je v vsem tem tudi pomanjkanje posluha za lokalno kulturo. Kar se pa tiče prednosti pri pridobivanju stanovanj pa spet bebljaš in bebljaš, zato odloži že šnops in se zbrihtaj ti bumbar, da se ne boš dalje sramotil po portalu.

 15. JOJ pravi

  Anton Trček, spravi no že skup sposobno ekipo, obljubim, da vas podprem!!! Samo, kje za vraga imaš te ljudi? Če si pa ne upate sesuti vlade, ki vam ni všeč, pomeni, da ste šleve, ki samo nakladate in prelagate krivdo na desničarje. Nehajte govorit, na delo, lepo prosim!!!

 16. Anton Trček pravi

  @Demi Zen edina naslednica partije danes je SDS s svojo severno korejsko retoriko, vojaško strukturo, kultom osebnosti in zahojenimi ovcami, ki jih volijo

 17. JOJ pravi

  Tonči, tudi slovenščina je bila uradni jezik!!! Kot tudi makedonščina, samo nobene enakopravnosti ni bilo pri učnem programu. To, o prednosti pri pridobivanju stanovanjskih pravic je pa čista resnica.

 18. Demi Zen pravi

  Anton Trcek: nobene naslednice partije ni, ker je ta stara se kar pri zivljenju s centralnim komitejem v murglah.

 19. Demi Zen pravi

  trcek: z volilci je pa tako; ve se kaj volijo zavedni slovenci, kaj pa paraziti cefurji in svercerji.

 20. JOJ pravi

  Seveda smo zahojene ovce, ki bi raje imele cenejše kredite, kot jih podpirate vi, volivci sedanje vlade! Alenka raje najema dražje kredite, samo, da obdrži svoj ponos, češ, da Slovenci to sami urejamo, čeprav z dražjimi krediti. Seveda gospa lahko tako deluje, s člani vlade vred, ko bomo pa reveži plačevali njen ponos!!!

 21. Anton Trček pravi

  JOJ, država se je rekordno zakreditirala v času Janše. Janša je tudi poskrbel za dvig obresti obveznic s tem ko je najavil da bo Slovenija bankrotirala. Janša je defacto najslabši možni voditelj trenutno v državi. Janša je do obisti pokvarjen in popolnoma nesposoben voditi karkoli drugega razen tolpe vojakov v kakšen roparski pohod. Najhuje pri njemu pa je da se ne zaveda da je popolnoma nesposoben. Bratuškova je pa samo nesposobna in se tega tudi zaveda, zato je večinoma tiho in pač ne dela nič. Še vedno pa je to manjše zlo od aktivnega delanja škode.

 22. Anton Trček pravi

  da pa ne bo pomote. Jaz niti slučajno ne podpiram Bratuškove. Očitno je da ni močna voditeljica in so jo obkrožili jastrebi (ministri, Janković) z namanom lastnega okoriščanja. Očitno je tudi, da jih ne zna ustaviti. Jaz samo pravim, da je od te katastrofe še huje če pride SDS, kjer ima pa glava tolpe že izdelan načrt krasti in manipulirati, kar je dokazal v vsakem svojem mandatu. Rešitve pač ni. Najebali smo, to mi je jasno že zadnjih 10 let.

 23. Dejstva pravi

  trček, raje se podpiši s svojim srbskim malim lulčkom, ne pa da se skrivaš za kvazislovenskimi vzdevki.
  Ker je preko 90 % kriminalcev v Sloveniji ićev, natančneje SRBOV, je to dejstvo in neka neobstoječa ksenofobija, kakor trobi srbijanćek z malim lulčkom.

 24. iztok pravi

  a ta roni…je pa zagorjan…delal je v ultri..torej je golobicev clovek…ga poznam ronija…pravi njegov vernik je…najbol znan pa je po tem da je kadil travo in zalagal pol zagorja …no s partner Sivilje bratovsek je tut juznak….ja poln jih je

 25. iztok pravi

  tko da ronita kr preimeujjte v travco….aoziroma v dilerja…namesto hadica…torej roni…travaman…haha

 26. hlod pravi

  Ne se hecat, tovariši! Tovariši partizani so med takoimenovano “NOB” pobili skoraj polovico ciganske populacije v Sloveniji. Zato, ker so bili Cigani. In so bili zaradi tega “taki pa taki”. Kot so bili Judi za Nemce “taki pa taki” in jih je zaradi tega treba “odstraniti”.

 27. Miran pravi

  Kva je vaški posebneži ?
  Se spet orgazmirate ?

  Sej ste se zlepl k polži.

  🙂

 28. Miran pravi

  Anton Trček pravi:
  20. 12. 2013 at 10:49
  JOJ, država se je rekordno zakreditirala v času Janše. Janša je tudi poskrbel za dvig obresti obveznic s tem ko je najavil da bo Slovenija bankrotirala. Janša je defacto najslabši možni voditelj trenutno v državi. Janša je do obisti pokvarjen in popolnoma nesposoben voditi karkoli drugega razen tolpe vojakov v kakšen roparski pohod. Najhuje pri njemu pa je da se ne zaveda da je popolnoma nesposoben. Bratuškova je pa samo nesposobna in se tega tudi zaveda, zato je večinoma tiho in pač ne dela nič. Še vedno pa je to manjše zlo od aktivnega delanja škode.

  ____

  Trčeni Anton, bi me prosim razsvetlili, zakaj je Alenka nesposobna ?

  Za odgovor se vam zahvaljujem.

  🙂

 29. MEFISTO pravi

  Miran, če ti pameten človek pove, da je šivilja nesposobna, potem je nesposobna.

 30. Miran pravi

  MEFISTO pravi:
  20. 12. 2013 at 12:00
  Miran, če ti pameten človek pove, da je šivilja nesposobna, potem je nesposobna.

  ___

  Mefln, mal se pomiri.
  Ne moreš tako, kot bi se s ketne utrghal.
  Ko mi imaš kaj povedati, me prej prijazno pozdravi nato povprašaj po zdravju in kakšne volje sem, nato pa začni lamentat.

  🙂

 31. had pravi

  @iztok: drži, sem Zagorjan. drži, sem bil zaposlen v podjetu Ultra. ne drži, da sem Golobićev človek, saj sem samo svoj človek. res je, kadil sem travo, pred približno 15 leti in nikoli v življenju je nisem prodal niti grama.

  glede na to, da me poznaš, kot tudi jaz tebe, bi bilo bolj primerno, da ne klevetaš.

 32. Anton Trček pravi

  Miran, nesposobna je, ker je obkrožena z ministri, ki je ne spoštujejo dovolj. Dokaz za to so afere, ki prihajajo na dan, kjer se izkaže, da se eden za drugim tako ali drugače okoriščajo s položaje. In Bratuškova očitno nima avtoritete, da bi jih ustavila. Zato je nesposobna, ni pravi vodja. Drugače je pa je načelna in osvežitev na slovenski sceni, ampak vse to je zamanj, če je kaos okrog nje.

 33. Ne priznam te vlade pravi

  Na splošno nimam pomislekov pri onih na -ić. Mnogo njih je ime že spremenilo na -ič.
  Kar pa me moti, to so vsi župani in sindikalisti na -ić. To so pijavke, ki ne pašejo v Slovenijo.

 34. iztok pravi

  had….hadzic…kmal pa bos handanovic…ali travcic…haha

 35. iztok pravi

  pogromno jih je na ic… zena od igorja berganta,…ma prou srbsk priimek…rakocevic…bravo…ogromno jih je…ja tku je…ziveli vsi na ic da bude vse nic…haha

 36. MEFISTO pravi

  Ko bo kakšen na ić, nekomu snel glavić, potem bo pa hudić.

 37. svinčeni pravi

  Zakaj nihče iz nadzornih svetov teh bank ni nikoli za nič odgovarjal – čeprav so premoženjsko odgovorni za poslovanje banke? A zna nekdo na to odgovoriti? Ne, raji ponudijo ‘interpelacija show’ na nacionalki in to karavana gre dalje…Uboga dežela…

  Speek.

 38. Zagor Tenej pravi

  Seveda si pohal travo. Tudi skank. Tako se pač vedno začne.
  Trava sedaj ne prime več. Količine za zadetek so prevelike, da bi bilo smiselno.
  Sedaj je aktualen krek, a ne Roni?

 39. linke pravi

  Ji dam čist prav.

 40. mudo moreno pravi

  Liter mleka, pol štruce kruha, železniško karto v eno smer in dosmrtno prepoved vstopa v Slovenijo. To bi bila najbolj humana rešitev za vse nezadovoljne IĆarje. In tudi za hordo izdajalskih Slovencev, ki jih podpirajo.
  So pa še druge, manj prijazne rešitve.

 41. pujsa pepa pravi

  bršćić, valić,pojbić, mate….:) 🙂

 42. pujsa pepa pravi

  Kaj že pravi 39. člen Ustave RS? “Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja.” Murekarjeva lahko torej razpreda po mili volji tudi o “ić-ih” v Sloveniji, pa če se Hadić postavi na svojo čelavo glavo. Isto velja za Praprotnika.

  a ne ga srat……

  Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

  zakaj že sta janša in gorenak tožla unga klošarja?

 43. BUZO pravi

  Pujsica, bodi pridna in ne neti sovraštva, nasilja in nestrpnosti. vem da to rada počneš, a zavedaj se, da ni zdravo.

 44. MEFISTO pravi

  pujsa nadejala sta se MASTNE odškodnine.

 45. markus pravi

  kaj je bistvbo volitev, da volite svojega kandidata
  kaj je bistvo nadzora: da nadzorujete svojega kandidata
  in kaj je bistvo levičarjev: da volijo kar jim ukažejo
  in da nadzorujejo desnico.
  če volite levico se tudi ukvarjajte z levico,ampak to so je že demokracija, tega se levičarji ne učijo iz protesta, saj je bil zemljarič partizan leta 41 star celih 12 let, klavora pa partizan od leta 41 star celih -14 let.

 46. markus pravi

  anton trček

  prosim te ne lupetaj, ker si grozljivo napumpan, res ni potrebe, ker razmišljaš lahko samo v krogu, kjer se vsaka n
  misel vrne v izhodišče, pa če se krog zdi še tako velik.naredi nam in sebi uslugo in pojdi to razlagat na dnevnik ali mladino .

 47. markus pravi

  vsem

  hvaljen jezus

 48. […] Edinkrat ko so se ji katerikoli od težkopodpornikov kakorkoli postavili v bran, je bilo ko je, prosto po Majerju, pribila ksnofoben tvit… […]

 49. porn Paid Videos pravi

  This post iis invaluable. How can I find out more?

 50. HD porn Downloads pravi

  Can you tell uus more about this? I’d want to
  find out more details.

 51. best Porn videos pravi

  I visited many web sites exceppt the audio feature for audio songs
  exdisting at this weeb site is actually fabulous.

 52. porn website rankings pravi

  Tremendous issues here. I’m very satisfied to look your article.

  Thank you a lot and I’m looking ahead to contact
  you. Will you kindly drop mme a mail?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen