Tri rdeče gracije: Ljudmila, Alenka in Majda

6

Nova ženska politična kompozicija na prizorišču: Ljudmila, Alenka in Majda. Ljudmila Novak je preko Mateja Tonina dejansko vstopila v krog Milana Kučana, ki povsem obvladuje Alenko Bratušek. Majda Potrata, ki deluje v politični naslednici partije, pa predvsem simbolizira, kakšna potrata časa je NSi postala za krščansko orientirane volivce…

fore ljudmila alenka majda

Št. komentarjev: 6
 1. kOPERČAN pravi

  ena bolj grda in pokvarjena kot druga, NSi naj gre kar k Plagiaturšci v kozlicijo, jih ne podpiram nikoli, nikoli več, ta Ludomila podpira Tonina zato nebo nikoli več prestopila praga DZ, kar pa Delo rdeče trobilo Tolpe 571, je pa še za v peč strup in bo kaj kmalu crknil, ker tudi rdečim butalcem bo zmanjkalo denarja, da bi ga podpirali in hvala Bogu je tako.

 2. Miran pravi

  Merda di Capodistria

  Kaj te muči ?

  🙁

 3. Bajsa pravi

  Dokler boste enačili Novakovo in ostali dve tovarišici, bo levica vedno zmagovala. Tonin je pasja bombica, ki so jo vrgli levaki, zato da se sedaj na desni kregajo ali je ali ni NSi v Murgljah. Spin doktorju, ki si je to izmislil moje iskrene čestitke. Tako se to dela ! Kot na primer povzdigovanje Bratuškove in Čuferja, kar intenzivno počno vsi prevladujoči mediji in imam včasih občutek, da nekatere članke napiše kar Golobič osebno. Zato se lahko dvigujejo davki v nebo, lahko se po domače deli državna pomoč, lahko se pleni iz naših vedno bolj praznih žepov, bodo omenjeni protagonisti še vedno najsposobnejši in najboljši. Kot bi rekel Lubej, smo zmagali, ker smo “spodnesli” dva najbolj osovražena politika v državi. Pozabil je le dodati, da so to osovraženost naredili zgolj novinarji in osebki njegovega kova. Tako gromozanska dvojna merila, kot jih tolčejo na nacionalki, Delu, Večeru, Mladini, Dnevniku, ND ……………… je zelo težko najti v drugih demokratičnih državah. Sedaj samo še čakam kakšen spomenik bodo postavili Titu in njegovi združbi, če bo Evropska unija prepovedala simbole komunizma ??????

 4. MEFISTO pravi

  Najbolj lizanja vredna je Ljudmila. Takole na trebuščku z razkreščenima ritnicama.

 5. MEFISTO pravi

  Sicer pa, vam zaupno povem, da jaz za štamperle šđnapsa rad poližem trudi posrano rit na javnem sekretu.

 6. Maks pravi

  No, no, Mefisto, umiri konje in jezdi z občutkom v ritmu.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen