Vozniki pozor: Na primorski avtocesti spet “spokalo”. Nastaja daljši zastoj pri Kozarjih.

0

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti pred cestno postajo Log v smeri proti Kopru zaprt prehitevalni pas. Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste nastaja daljši zastoj že od razcepa Kozarje.

Tudi sicer je ta konec tedna pričakovati povečan promet v smeri proti obmorskim mestom. O približno trikilometrskem zastoju tako poročajo s konca podravske avtoceste pred razcepom Draženci ter naprej na glavni cesti proti Gruškovju.

Gost promet z zastoji je tudi na cestah Koper – Izola – Portorož, Koper – Šmarje – Dragonja ter pred mejnim prehodom Jelšane. Na mejnem prehodu Gruškovje je treba za izstop iz države čakati pol ure.

Za popoldne pa na prometno-informacijskem centru napovedujejo nekoliko manj prometa kot dopoldne. Za nedeljo dopoldne je napovedana povečana gostota prometa od Avstrije proti Hrvaški, saj se v večini Avstrije začenjajo počitnice. Popoldne pa je ponovno pričakovati zelo visoko gostoto prometa iz turističnih krajev proti urbanim središčem, piše na spletni strani informacijskega centra. (sta)

avto razbit3(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen