Video, ki ga bo videla tudi Evropa. Pojoča in skakajoča tranzicijska levica ob “Druže Tito kunemo se…”!?

103

Pred dnevi smo na Politikis.si pisali o videu, ki se je pojavil na video portalu YouTube, kjer vidimo premierko Alenko Bratušek, kako na nedavni “partizanski” prireditvi v Stožicah prepeva revolucionarno Bandiero Rosso, kar je dejansko škandal prve vrste! Slovenska premierka, ki sredi Evropske unije prepeva “naj živi komunizem” je dokaz, da je “demokratičen socializem”, ki ga zadnje čase promovira Milan Kučan, v Sloveniji očitno na velikem pohodu, smo takrat zapisali na Politikis.si. Spomnimo: Kučan je za idejo o ponovni “socialistični” ureditvi na veliko angažiral tudi svoj Forum21.

No, sedaj pa je uporabnik YouTube-a z imenom “Matej Novak” na YouTube naložil 6-minutni zbir, takorekoč “best of” tega “legendarnega” stožiškega koncerta, ki se je zgodil 27. aprila 2013. Tukaj ni vidna samo pojoča Bratuškova, ampak ves cvetober levosučne Slovenije, kako prepeva, ploska in skače ob bojevitih revolucionarnih pesmih. “Novak” je vse to opremil še z angleškimi podnapisi, tako, da se tudi vsa Evropa, pa tudi preostali svet lahko do konca prepriča, da je v Sloveniji trenutno na oblasti res “orto” levica, ki se očitno požvižga na evropsko demokratično izročilo, ampak spet slavi dosežke revolucije in komunizma.

Vrhunci videa so seveda poleg pojoče Bratuškove, pojoča in ploskajoča Milan Kučan in Zoran Janković, pesem o priseganju tovarišu Titu in seveda divje mahajoča jugoslovanska zastava.

No, na prireditvi so sodelovali tudi nekakšni novodobni Kekci (3:45), ki so Evropo označili kot vladavino lažnivcev in roparjev!? Najpomembnejše evropske predstavnike je ta nastopajoči poimenoval kar z banditi oz. kravatarsko mafijo!? Ob koncu te žaljive pesmi so se Kučan, Janez Stanovnik in Danilo Türk naravnost krohotali, kar je dobro razvidno tudi iz videa.

Končno sporočilo videa: “Na koncertu, ki je trajal 4 ure, ni bilo opaziti niti enega slovenskega ali evropskega (EU) simbola…”

Video, ki ga bo prav gotovo videla tudi vsa (demokratična) Evropa…

*Tovariš Tito prisegamo…”

stoziceFoto in video: YouTube/Matej Novak

 

Št. komentarjev: 103
 1. MEFISTO pravi

  Meni se zdi pa normalno, da prepevajo nabožne komuinistične pesmi, saj bomo kmalu tako slabo živeli kot v komunizmu.

  Petokraku svu u krvi
  nosio je Tito prvi!

 2. igor pravi

  Nosio je Ivan Janez Janša na pohodu v Jajce, da se je poklonil TITU in rdeči zvezdi. Res je hudo, če ti operejo glavo in izgubiš spomin.Ali, kar je bolj verjetno pri tem tovarišu, bil je komunist in sedaj je kot večina njegovih prijateljev iz SDS-a, postol verni demokrat. Vse za denar.

  1. punkuracvasmamo pravi

   Janša je zakon -Janša je novi bog za slovenijo-komunisti in njihovi pomagaci pripravite se-stvari okrog končne resitve vprašanja komunistol v sloveniji so se zacele-za Slovenijo naprej-živela Evropa,domovina,Slovenci in vsemogočni bog-pravica in resnica je v naših rokah.

 3. vine pravi

  Prokleta golazen komunistična. Kdaj bo ta banda pocrkala?”

 4. Skeptik pravi

  @vine, v povprečju ravno tako hitro kot črnuharska golazen. To lahko verjameš 100% v okviru zelo majhne statistične napake, razen če si tiste sorte tič, kot oni dohtar, ki sem mu rekel, da so mu vsi pacienti že umrli, ali pa še bodo, in ga je to strašno prizadelo v njegovem ponosu……

 5. Konrad pravi

  Fuj in fej s tole rdečuharsko zalego! To je Slovenija, ki je EU nikakor ne bo tolerirala! Komunizem naj se igrajo tile naše kljukci v severni koreji ali na kubi.

 6. Rado pravi

  “No, sedaj pa je uporabnik YouTube-a z imenom “Matej Novak” na YouTube naložil 6-minutni zbir”

  Matej Novak je dal v svet spot, ki naj bi smešil trenutno oblast?
  Ta Matej je gotovo iz Janševega skrivnega štaba za diskreditacije. Ali pa je celo sam Tomaž Majer z novim imenom. (zdaj ima bistveno več časa)

 7. Piki pravi

  Rado, ne bodi bedast s svojimi teorijami zarot. Smešijo pa se najbolj tile klovni sami. So prav pomilovanja vredni tile stari komunisteki, ki se nikakor ne morejo sprijazniti, da v Sloveniji ni več golih otok in gozdnih lukenj. Pojejo pa še lahko, to pa ja. Vmes se od ekstaze kdo od njih v hlače podela, a to je še najmanj kar lahko koga v Evropi skrbi.

 8. alfa pravi

  To je še najbolj podobno državnemu udaru. Najvišji predstavniki Slovenije (Pahor, Bratuvškova, Petrič) so se udeležili proslave na kateri kar mrgoli komunističnih simbolov, ni pa niti enega simbola Slovenije na katero so ti prisegli. Čemu je to podobno? Ali bi se Merklova udeležila proslave neonacistov na kateri bi nosili kljukaste križe? Vprašanje je retorično.

 9. Rado pravi

  Matej Novak, alias Tomaž Majer (Janša) je v spotu omenil, da naj bi bil Tito odgovoren za 1,1 milijon žrtev med Jugoslovani?

  Kaj češ, papir vse prenese. “Pozabil” je omeniti, da so mu s 700.000 pobitimi pomagali ustašje v Jasenovcu in nekaj stotisoč Nemci med okupacijo Juge.
  Tako da je na partizansko stran odpadlo vsega dobrih stotisoč žrtev, ki so jih v državljanskem spopadu in v NOB prizadejali okupatorjevim pomagačem.

  Pričakovano. Logika tako ni nikoli bila desničarska vrlina. Falsifikacije in podtikanja, kot v dr. Türkovem primeru.

 10. Gringo pravi

  Bravo Piki, tako se govori! Žalostno je le dejstvo, da še vedno velik del naroda podpira te lažnive in kradljive kljukce, onbi pa nam veselo vlečejo denar iz žepov.

 11. viking pravi

  Sramota,sramota in še enkrat sramota.

 12. Tona pravi

  Rado, dolgo se nisi glasil na Politikisu in prav nihče te ni tukaj pogrešal s tvojimi matematičnimi nebulozami. Zato lahko svoje pametovanje nadaljuješ kje drugje.

 13. Rado pravi

  Tona,
  lep pozdrav tudi tebi.
  Veš Tona, jaz razumem Janeza, da vas šopa s takšnimi konstrukti. Navsezadnje potrebuje veliko tega, da odvrne pozornost od lastnih kriminalnih dejanj.
  Ne razumem pa tebe Tona in podobnih, kako lahko požrete čisto vsako sranje, ki vam ga servira???
  Pismo, menda ja imate malo tudi svojih možganov?
  1+1 pač ni 7!
  Pa najbrž računati tudi znate.

 14. dingdong pravi

  Sramota !!! Namesto da bi peli tole pravo domuljubno slovensko presem :
  http://www.youtube.com/watch?v=_ACtl8Xii2I

 15. Tona pravi

  Eh, Rado. Verjemi, da poznam kaj je pranje možganov, videl sem že nešteto opranih glav s kumrofškim pralnim praškom. Edina razlika je le v tem, koliko je bil doziran. Pri enih zelo zelo močno.

 16. Pepi pravi

  Včasih smo imeli na današnji dan Dan borca. Z dopustom na jutrišnji dan bi imeli male počitnice. Bi se prileglo.

 17. Rado pravi

  Najbrž imaš prav.
  Kumrovško pranje možganov je gotovo bilo. Kdaj že?
  Pred 30 leti.
  Ampak tisti časi so že daleč proč.

  Zdaj v pranju možganov dominira Janša. Zelo je učinkovit v tem segmentu.
  Pripravil vas je do tega, da ste pozabili

  – na izginulo milijardo iz naslova prodaja orožja JLA
  – na delež, ki ga je pokasiral iz zneska 20 milijonov, ki ga je Patria namenila za pokojnine.
  – na ukradene govore (Blairove govore, bob leta)
  – na falsifikacije (afera dr. Türk)
  – na ugotovitve KPK, korupcija, klientelizem
  – na sodbo sodišča
  – na permanentno vzdrževanje ideološkega spopada,….

  Levica s tem nima problemov. Ko so prišle prve hišne preiskave zoper Jankovića, smo se mu odpovedali. Nekdo, ki ni čist nas pač ne more zastopati.

 18. haapy yack pravi

  Potrčkoti pojejo taprave šlagerje. Zakaj. Zato, ker se je EU spremenila v centralistično dirigirano birokratsko super državo, ki danes presega prejšnje meje fašizma in komunizma. Samo izbereš si katera definicija ti bolj ustreza, ker sta oba sistema temeljila na totalitarnem nadzoru. Samo imenovala sta se drugače.

 19. Janko rašl pravi

  Če bi zdaj napisal, da bi 27.aprila z eno dimno bombico v klimatski napravi dvorane Stožice rešil Slovenijo vseh muk, bi me sigurno zaprli zaradi sovražnega govora. Zato tega ne bom rekel.
  Ampak nekdo je pa to zapisal za neko srečanje Zbora za republiko, pa se mu takrat ni nič zgodilo.
  Dvojna merila pač…
  Pa srečno Slovenija…

 20. sds-polizdelki pravi

  ZBRISANO ZARADI SOVRAŽNEGA GOVORA! Uredništvo

 21. Gringo pravi

  Smrt KUĆANIZMU !!!

 22. božiček pravi

  Čestitam vsem navadnim smrtnikom, ki so se udeležili legendarnega koncerta. Žal tistim v prvi ne morem čestitat, ker so si kredibilnost že zdavnaj zapravili.
  Slovenija je bila po razpadu YU zadolžena za cca. 2.5 miljarde dolarjev, danes dolg presega 55 miljard.
  Pod YU si je ogromno ljudi zgradilo hiše, gradili smo šole, vrtce, bolnice,rastla so uspešna podjetja. Kriminalni komunisti so dovolili celo obnavljanje cerkev in drugih verskih objektov.
  Kaj smo pa naredili pod EU? Uničili smo 80% vsega gospodarstva, javno šolstvo, da ne govorim o zdravstvu je sta na dnu, brezposelnost dosega rekorde,mladi so popolnoma brez perspektive.
  Dragi moji, nihče noče nikakršnega komunizma ali totalitarizma! Demokratični socializem je daleč od tega. Nenazadnje, vam lahko to razliko pojasni tudi vaš ljubljeni vodja, ki je pred stranko SDS vodil stranko SDSS (SOCIAL DEMOKRATIČNA stranka Slovenije).
  Svet je v rokah vam tako dragega kapitala ali kapitalizma, oziroma demokratičnega kapitalizma. In kje smo? Smo na pragu III. svetovne vojne! 90 % kapitala je skoncentriranih na 5% prebivalstva.
  Kdaj vam bo postalo jasno, da ste v očeh evropske in svetovne elite navadne smeti.
  Pesmi, ki so odmevale v stožicah so odraz upora proti tej eliti. Žal je prisotnost nekaterih v prvih vrstah te pesmi malce razvodenela.
  Matej Novak, hvala za odličen video, upam, da ga si ga bo ogledalo vseh 90% smeti.

 23. Progresiv pravi

  Bravo Božiček, odlično napisano…ampak beli izdajalci tega pac ne razumejo.

  Tudi sam sem bil takrat v Stozicah, 15.000 nas je bilo!
  Krasen dokaz koliko vec nas je ki verjamemo v pravo zgodovino, smo ponosni na nase partizane in priznavamo, da se je v Jugi zivelo bolje (bolj posteno razdeljeno premozenje ter place same, delavci so imeli pravice, vsak si je lahko zgradil hiso, sel na dopust, imeli smo zastonj zdravila in sole – pri vsem tem pa smo bili 3x manj zadolzeni kot danes: Juga 14 milijard dolarjev, Slovenija danes 51 milijard dolarjev).
  Za primerjavo koliko vas je manj: v Kocevje je na koncert domoljubnih prislo okrog 1.700 ljudi! Ahahahaha…cedalje manj vas je

  Kar se tice videa: naredil se bo ravno kontra ucinek kot ga bela golazen zeli narediti: krasen dokaz nacionalizma in ponosa nad zmago nad okupatorjem. Cudovit zbor, kateri dobil posebno castno nagrado g.Pahorja.

 24. božiček pravi

  @progresiv
  Hvala za odlično.
  Moramo pa biti pošteni in priznati tudi slabe strani.
  Spoštujmo partizane, vendar priznajmo, da niso bili brez napak. Zgodili so se tudi zločini nad nedolžnimi.
  Spoštujmo vse pozitivne strani bivše države in istočasno priznajmo tudi negativne.
  Obe strani morata priznati svoje napake in spoštovati pozitivne učinke nasprotnikov. Nobene potrebe ni, da vsakodnevno pogrevamo dogodke, ki so se dogajali pred 75 leti. Mene na koncertu ali zborovanju drugače mislečih pač ne bo, vendar dogodka ne bom zaničeval. Enako reakcijo pričakujem do mene.

 25. falcao pravi

  Vidva sta pa majstra (A je to, Pat in Mat, sta za vaju doktorja). Zelo čudno, da nista bila v boju za finančnega ministra v tej vladi. No, mogoče sta pa bila, ali pa sta vsaj svetovalca. Enačiti zneske izpred 30 let… mislim?!?
  Če opišem bolj slikovito: A fusbalerji danes igrajo tisočkrat bolje kot pred 30.timi leti? No, mislim glede na to koliko so plačani…

 26. Janko rašl pravi

  Progresivni božiček je čista zmaga, zmaga psihiatrov, ki so uspeli popolne debile naučit uporabljat internet…
  Sumim sicer, da sta ena oseba glede na komplimente ki si jih delita, hehe…

 27. božiček pravi

  Dragi falcao, ne 30 ampak 20 let!!!!!
  In kaj bi rad povedal, da je 2.5 mlr USD leta 90 enakovredno 55 mlr USD v letu 2013????

 28. markus pravi

  tisti ki prisegajo na komunizem, prisegajo tudi na vse žrtve svetovnega komunizma v Rusiji, Kambodži,kitajski, in drugod po svetu, enako kot častilci nacizma. sodelavci v svetovni moriji.

 29. markus pravi

  vsi ti rdečkarji so sodelavci pri svetovni moriji

 30. božiček pravi

  Janko, lepo je izvedeti, da psihiatri poučujejo računalništvo.
  Hmm, uboga Metka.

 31. Skeptik pravi

  @markus, če je to res, da so vsi pristaši komunizma odgovorni za žrtve nekih režimov lahko sklepamo, da podobno velja za vse pripadnike RKC. Odgovorni so za krute verske vojne (30 letna je zmanjšala prebivalstvo v srednji Evropi na 1/3), odgovorni so za iztrebljenje Indijancev v Amerikah etc…. Pa menda ne verjameš tega kar pišeš, ali pa si todalno odštekan.

 32. božiček pravi

  @markus
  seveda, za vse svetovne žrtve so krivi komunisti. Komunisti so krivi za vse vojne, 1 in 2 svetovno, tisto v Vietnamu, pa v Iraku, tudi vse tiste v Afganistanu, pa to v Siriji, da ne govorimo o tistih izpred 1000 in več let.
  Odkar se je rodil prvi pravi komunist, pred cca 2000 leti, ne dajo miru.

 33. progresiv pravi

  falcao citat:
  ”Vidva sta pa majstra (A je to, Pat in Mat, sta za vaju doktorja).”
  Zakaj? ker sva povedala DEJSTVA? hahaha, peče a? :))

  ”Zelo čudno, da nista bila v boju za finančnega ministra v tej vladi.”
  Čudno ni, je pa škoda, ker bi najbrž marsikaj naredila hitreje in bolj fleksibilno, vendar pustimo sedaj to…

  @jankorašl:
  opa, žalitve in podrkavanja = kadar človek nima protiargumenta,..smiliš se mi revše…

  @markus:
  sedi, 1. Pojdi se še malo učit.

  ”Enačiti zneske izpred 30 let… mislim?!?
  Če opišem bolj slikovito: A fusbalerji danes igrajo tisočkrat bolje kot pred 30.timi leti? No, mislim glede na to koliko so plačani…”
  Sam ti pa si en BUTL! Prav butl, ne morem ti lepše reči!
  Kaj ima veze časovno razdobje????
  Gre za to koliko smo bili zadolženi takrat, ko smo imeli vsega dovolj in koliko smo danes kjer je 125.000 brezposelnih!
  In razlika je, da smo danes 3x bolj zadolženi, kot takrat CELA Jugoslavija.

 34. markus pravi

  fantje
  se pravi da je današnji nacist, nek čudovit človek, ki ne podpira sovraštva do drugačnih, ne čim simpatiziraš z totalitarnim režimom si del tega, ja v nekaterih deželah so se že opravićili prećistili te zadeve denacifikacija Nemčije, pri nas pač žal ne, izhajam iz gledišča da dokler levica ne bo izrekla obsodbe in resnice o povojnih pobojih, potem pač pri tem sodeluje samo naj povejo po resnici kako je bilo in zakaj, pa bo slovenija rešena za 100 let.

 35. markus pravi

  božiček

  ma ne komunisti niso krivi za nič oni so angelčki v boju za človekove pravice njim so v gulage otoke in na bajonete žrtve padale kar same, med tem ko nacistične zveri ti so pa hudiči te je treba pa kaznovati. a ne

 36. božiček pravi

  markus
  vem, da bo težko, je pa vredno truda! Vzami si čas, in dobro, dolgo premišljuj kaj pišeš.
  Pa še to: “Kdaj in kje sem napisal, da komunisti niso nič krivi?”

 37. Slovenija pravi

  Politikis – bravo! Vsa Evropa mora spoznati naravo slovenske vlade – udbavsko – kršenje človekovih pravic imajo v genih in v vodstvu (ozadje, krivosodje, informacijska pooblaščenka, PEN,..). Naj jih povabijo v Hag.

 38. Gringo pravi

  Markus, prej boš doživel, da bo far priznal, da ni ne boga ne hudiča, kot pa da bi kak socialističnodemokratski kaviarkomunistični levakar priznal svoje grehe ali pa grehe svojih svetlih idolov v preteklosti! Tisti, ki pa grehov nimajo, pa vneto branijo one druge, saj nikoli ne veš, kdaj boš rabil kakšno uslugo – roka pač roko umije, obe pa obraz. Revčki pa nikoli ne bodo doumeli, da se neumnosti ne da umiti in da bodo ostali do konca neumni!

 39. markus pravi

  božiček

  a boli ampak tole si napisal ti: ne jaz

  @markus
  seveda, za vse svetovne žrtve so krivi komunisti. Komunisti so krivi za vse vojne, 1 in 2 svetovno, tisto v Vietnamu, pa v Iraku, tudi vse tiste v Afganistanu, pa to v Siriji, da ne govorimo o tistih izpred 1000 in več let.
  Odkar se je rodil prvi pravi komunist, pred cca 2000 leti, ne dajo miru.

 40. markus pravi

  gringo

  se popolnama strinjam s tabo, teli levaki so pravi verniki, sploh ne vem za koji k uu.. se imajo za napredne, najbolj nazadnjaški so od vseh. pa sej sm jest tudi včasih tako razmišljal, ampak danes je pa res dovolj informacij, da se stvari postavijo na svoje mesto.

 41. markus pravi

  progresiv 120000 nezaposlenih v sloveniji je bilo tudi leta 90, ali pa vsaj tu nekje blizu, ko smo bili še v Jugi.

 42. Ales pravi

  Ne vem kaj bi radi to je NAŠA ZGODOVINA! Ali bi bilo bolje, da bi peli švabske pesmi???
  Pa, da ne bo pomote nisem ne za opankarja ne za janeza – jeb… se mi za vse naše vrle politike!

 43. progresiv pravi

  @markus:

  1. Najprej naj se cerkev in domobranci opravičijo za poboj lastnega naroda in izdajo lastne države zaradi kolaboracije z največjo grozoto prejšnjega stoletja: okupatorjem.
  Cerkev jim je dala nemško obleko in nemške puške, da so začeli streljati po LASTNEM narodu.
  Ko se oni opravičijo za to, se bomo pa naprej pogovrajali

  In da nadaljujem:
  Zgodovina je jasna, da so katoliki pobili mnogo več ljudi, zato je perverzno, da komunistom naprej mečejo poboje in podobno. Naj pometajo pred svojim krvavim pragom, imajo za nadaljnih 2000 let dela.
  Sprava je pa možna zgolj med dvema enakovrednima subjektoma v sporu – klero-domobranski izdajalci pa to niso.
  Lepo prosim, kje v Evropi pa se vidni politiki udeležujejo mitingov kolaborantskih formacij iz časa 2. svetone vojne?
  Mmmmm – na Balkanu (ustaši, četniki, domobranci, …).
  Rusija, ZDA, Velika Britanija in Francija bi morale Pahorju poslati protestno noto.
  To cerkveno fehtanje za spravo je nehigienično.
  Spravno dejanje je bilo izvršeno s povojno lustracijo sodelavcev z okupatorjem, ki so tako bili kaznovani in je bilo narodni časti zadoščeno.
  Se vidi, da se nekateri zgodovino in politične ideologije učijo pri verouku.
  Predvsem je neko nabijanje v smeri, da naj bi katolibanski izdajalci po 2. svetovnivojni bili likvidirani brez obsodb.
  Tu je potrebno omeniti, da je OF nazadnje jeseni 1944 izdala amnestijo s pozivom, da naj nehajo kolaborirati, če ne bodo ustrezno kaznovani. Isto jih je pozval kralj begunske vlade (veleizdaja se je kaznovala s smrtjo že v času kraljevine Jugoslavije). Ker so se svojih zločinov zavedali, so ustaši in domoSranci pobegnili na Koroško, kjer so jih zajeli Angleži in jih v skladu z določbo Jaltske konference (kolaborante se vrne v domovine, kjer so izvajali zločine). Cerkev je velike ribe (npr. ”blaženega mučenika” A. Pavelića) po t.i. ”rat lines” pretihotapila v Ameriko, male ribe pa pustila na cedilu. Za vsakega vrnjenega kolaboranta je bilo ugotovljeno, kdo je, kateri enoti pripada in kaj je ta enota med vojno počela.
  Cel svet ve, kdo so bili partizani (priznani kot del zaveznikov na Tehernaski konferenci 1943), kdo pa pripadniki italijanske MVAC (vaške straže, po domače) in pa pomožnih policijskih enot SS (domobranci, po domače).
  In takele neo-klerofašistične bakanalije si lahko privoščijo edinole v Sloveniji in na Hrvaškem, morda, v Franciji ali Veliki Britaniji bi jih nabrcali, da bi po zraku leteli v Vatikan. Nekateri imajo srečo, da je večina Slovencev tako apatičnih, da se jih vsaj pasivno tolerira.
  Ta-črni ne iščejo resnice na podlagi dokazov in indicev, ampak imajo že vnaprej izdelano ”resnico”, za namen vzpostavljanja katere izkrivljajo dokaze in indice.
  Če župnik reče, da je nebo zeleno, je za njih zeleno, vtis modrine je pa zarota udbe, komunistov in stricev iz ozadja.

  kaj? Da bi kolaborantom odpustili narodno izdajo? Teoretično bi lahko, samo bi s tem dajali slab zgled bodočim generacijam. Bolje da ne in se naj kolaboranti in njihovi ideološki, ali pa celo biološki, potomci v tišini sramujejo svoje izdajalske vloge.

  Da ne boste belčki kar naprej lagali ker drugega ne znate in kar naprej blatili Slovence se malo zamislite in obdelajte še to vašo svinjarijo! Zgodovino in NOB pa pustite tistim, ki so kredibilni in predvsem POŠTENI in NOB ne zlorabljajo za izključno korist ene politične opcije. O tem ali smo Slovenci res kriminalci in zločinci naj presoja pošteno ljudstvo in ne simpatizerji kolaborantov, ki so za zločine krivi! Seveda pri tem ne smemo pozabiti, da Sloveniji zelo pada ugled, čeprav brez vsake osnove in le zaradi vaših ogromnih laži!

  Si pa res ubogi na pameti? A rdeči so jih pobili? Kdaj pa in kdo pa predvsem zakaj??? A zato ker so iz zvonikov za zabavo streljali po nedolžnih Slovencih, jim živim izkopali oči in jih spraševali če vidijo svobodo, a zato ker so pobili vse ženske po celi vasi, ker so bili možje v NOB?! Kdaj vam po vse takšnim smrkavcem, ki ne znajo umazanega nosa obrista kot si ti in wilduck1 da je vojna zelo resna stvar in ne samo stvar ampak tragedija in ko se ljudje gledajo čez puškin nišan je pravilo enostavno! Ali ti mene ali jaz tebe in zmaga NAJBOLJŠI v vseh pogledih, izdajalci in kolaboranti pa dobri zagotovo niso bili in so izgubili vojno, ker kaj drugega sploh ni bilo mogoče! Partizanov ni več veliko je pa tudi po zaslugi vaših laži in svinjarij vsak dan več tistih, ki spoštujejo NOB in osvoboditev Slovenije, in zelo obsojajo tvoje idole ki so Slovenijo izdali s pristopom k okupatorju. Najglasnejši pa so res tisti strici v kiklah, ki so za belčke novačili in za belčke novačili! Zato čimprej snemi tiste plašnice na tvoji prazni kepi in nekaj naredi na svoji razgledanosti! Ko boš stopil iz tvoje bajte in šel v svet pa boš slišal tole:

  Domobranski emigranti, ki so se smeli vrniti v
  Slovenijo in namesto da bi se vrnili s sklonjeno glavo, so začeli s sovražnim govorom. Začeli so pljuvati po partizanstvu, po vsem, kar je Slovenija bila!”

 44. markus pravi

  ni kaj vase zaverovani pagat

  sej noben ne govori o protikomunističnih formacijah, govori se o povojnih pobojih, brez sojenja, samo povejte resnico kako je bilo, ker če se o temu ni smelo govoriti, je bilo s tem nekaj zelo narobe. nič drugega samo pometimo pred lastnim pragom.

 45. markus pravi

  aja pa dedka pa očija pozdrav

 46. miha pravi

  Sramota brez primere in taka golazen se je s prevaro pritepla do oblasti in nam vodi drzavo v pogubo, sramota.
  Tako kot nas je bilo Slovence sram prisilno ziveti v gnili jugi in nas je bilo sram samo omeniti besedo Jugoslavija ali jugoslovan, nas postaja zdaj sram te roparske-balkano-pingviske-rdece “vlade”
  FUJ PLUNEM NA TO BALKANO-RDECO GOLAZEN!
  Evropa zbudi se in poglej kaj se dogaja v Sloveniji!

 47. miha pravi

  Pahor FUJ, sramota, dal si odlikovanje tej bandi, ki neti nemir, sovrastvo in nestrpnost v drzavi, Slovenijo pa sramoti v svetu, FUJ!
  Odlikovanja ki jih da “komunisticni predsednik ” so postala brez vrednosti, zacelo se je pa ze prej z nicvrednim Ertlom, FUJ!

 48. progresiv pravi

  @markus:
  kakšni povojni poboji? jasno je da se je pobilo kolaborante z okupatorjem! povsod so jih: v italiji, nemčiji,franciji, nekaj malega jih je bilo celo v angliji! Pa zato sedaj nobeden ne cvili in hoče neko sojenje za veleizdajo! halo? po celem svetu se ve kaj se zgodi veleizdajalcem lastne države, simpl kot pasulj je to.

 49. M. ŠČEPANOVIČ pravi

  TETKA MI PIŠE S DOPUSTA DA NAS NEKATERI NIMAJO RADI KER SMO PAMETNI
  KAK NEPRIJETNO BI BILO KO BI VSI PAMET UPORABLJALI

 50. markus pravi

  progresiv

  pač ti živiš zgodovino svoje družine, ampak mene kot državljana, ki nimam svojcev ne pri rdečih ne pri antikomunističnem taboru, zanima, resnica o temu, če tebe ne zanima resnica, razumem, imel si sorodnike na eni strani.tako preprosto je to kot koruzni žganci.

 51. Türk pravi

  Za sprejemanje in dojemanje neke resnice, je potrebno veliko poguma in čustvene inteligence.
  Resnica ni forumsko ribanje zelja.

 52. božiček pravi

  miha, gringo, markus, slovenija in podobni
  JJ-ja še razumem, saj iz osebnih koristi deli narod in demonizira levico.
  Mi je pa žal vas, popolnoma zaslepljenih ovčic, ki niso sposobne razmišljati z lastnimi možgani. Razumeli niste niti 2% od tega kar sem napisal, žal. In prav na takih jezdi največji slovenski sin.

 53. markus pravi

  božiček
  to o zaslepljenosti je tudi pogost napad na desnico, a na žalost jo opažam predvsem pri levici ( proslava je že v temu tempu) no pa kakorkoli levica je izgubila kompas.saj praktično zagovarja program desnice.

 54. MEFISTO pravi

  Progresiv, po takem partizansatvu in po takih osvoboditeljih se lahko samo pljuva.

  Nekoč so pljuvali že po majhnih tatičih, zato ne razumem, zakaj se ne bi smelo tudi po množičnih morilcih, ki so spravili v nesrečo cele nacije.

 55. markus pravi

  mefisto
  se popolnoma strinjam,

 56. ne damo se pravi

  Vsa ta leva karamila od Radota pa do božjastnega progresiva je leglo rdeče mafije na tem portalu. Rdeči prasci, pojdite na Delov portal in serjite tam. Mi vas imamo dost. Gotofi ste. Saj ste vsi skupaj sami možganski amputiranci.

 57. MEFISTO pravi

  Predlagam, da Politikis zaradi ohranitve politične higiene poizve pri stranki SDS, če so se že znabili komunista in največjega sovražnika predsednika te stranke, ki se podpisuje kot Progresiv, Polito olje, Klemen, Miran, Pridanič in še pod mnogimi neumnimi imeni.

  Hkrati predlagam, da Politikis o tem seznani svoje sodelavce na blogu, kar bi šteli za veliko pozornost in za zmago resnične demokracije.

 58. mali pravi

  Jaz pa mislim, da se nekateri tukaj le nekoliko hecajo in kratkočasijo.
  Kje so tisti časi, ko je tukaj dišalo po vedno sveže pečenih včerajšnjikih.

 59. Denis pravi

  Ne vem zakaj je potrebno toliko filozofirati:
  – kolaborantstvo z okupatorjem je bila svinjarija,
  – medvojna komunistična revolucija je bila svinjarija,
  – povojni poboji so bili svinjarija,
  – neizvedba lustracije in sprave je še vedno svinjarija,

  Se pravi 2 debela zgodovinska minusa pri ta rdečih, in 1 pri drugih. Ter en skupni minus.

  Se morda motim?

 60. skeptik pravi

  “markus pravi:
  04. 07. 2013 at 12:59 progresiv 120000 nezaposlenih v sloveniji je bilo tudi leta 90, ali pa vsaj tu nekje blizu, ko smo bili še v Jugi.”

  Že spet klatiš neumnosti. Podatki dajejo okoli 50.000 nezaposlenih (http://www.ess.gov.si/_files/2251/Analiza_DBO.pdf).

 61. […] obeležja prizadevanj za demokratične spremembe in osamosvojitev poškodujejo ali odtujijo, državni vrh pa med tem navdušeno prepeva komunistične pesmi in ploska nastopom, v katerih Evropo …, ali pa proslavljali dan državnosti s totalitarnimi in neslovenskimi simboli,” so zapisali v […]

 62. Polde pravi

  Nisem mogel verjeti, ker takrat te “proslave” nisem gledal. To je konec Slovenije, če ne bomo demokrati vzeli stvari v svoje roke.

 63. ŠIVILJSKI BRIVEC pravi

  prvo bo treba obraćunat z radotom (je že pred samo izvedbo), nadalje pa še z radodajko.

 64. ŠIVILJSKI BRIVEC pravi

  prvo bo treba obraćunat z radotom (je že pred samo izvedbo), nadalje pa še z radodajko.

 65. […] obeležja prizadevanj za demokratične spremembe in osamosvojitev poškodujejo ali odtujijo, državni vrh pa med tem navdušeno prepeva komunistične pesmi in ploska nastopom, v katerih Evropo …, ali pa proslavljali dan državnosti s totalitarnimi in neslovenskimi […]

 66. falcon pravi

  Rado se je prebudil.
  Kaj nisi rekel, da se ne boš več oglašal. Ampak je bilo kar prelepo brez tvojega bluzenja. Pa še “kamerada” si našel.

 67. Miki pravi

  Samo ena beseda opiše to združbo: GAMAD!

 68. Rado pravi

  ” ŠIVILJSKI BRIVEC pravi:
  04. 07. 2013 at 19:52
  prvo bo treba obraćunat z radotom (je že pred samo izvedbo), nadalje pa še z radodajko.”

  Nič lažjega Brivec.
  Par dni opazuješ kod hodim in potem me za kakšnim vogalom počakaš in LOP z lato po glavi.
  Mojo odstranitev ni težko doseči. A glavnega problema s tem še ne boš rešil.
  Janez Janša bo še vedno koruptivnež in vojni dobičkar. Janez Janša bo še vedno plagiator in falsifikator. Janez Janša bo še vedno netilec kulturnega boja, da ne rečem državljanskega spopada.

  Boš vse tiste nove, ki bodo prišli za mano in bodo opozarjali na Janezove barabije tudi z lato po glavi?

 69. Gringo pravi

  Bedak ostane bedak (oz. Rado ostane Rado)! Kaj je Rado, ali si dokaze za svoje trditve spet našel na kakšnem ključku v kakšni vaški gostilni? Svojo inteligenco raje usmeri v koristnejše delo: poskusi malo raziskati povezavo kapitala (beri: slovenskih lopovskih tajkunov) z vladajočo politiko (beri: s svinjskimi rdečimi kaviarkomunajzarji). Vendar pa močno dvomim, da se boš tega lotil, saj je takšna tematika močno izven tvojega dosega – kot sem na začetku zapisal: bedak ostane bedak!

 70. Rado pravi

  Gringo!
  Kakšne ostre besede. Smem sklepati, da nisi med mojimi podporniki?
  Da ne bova nikoli mirno poklepatala ob kakšnem špricerju?

  Dokazi seveda so.
  1) Raziskovani novinarji, Frangeš, Zgaga, Šurc, pa nekdanji delavec Voma, Praznik + še mnoga pričevanja. Vsi ti govorijo, pišejo in dokazujejo o stotinah milijonov mark, ki so izginile preko obrambnega ministrstva (1991-1994)
  2) KPK, poročilo o korupciji in klientelizmu. Gotovina v žepu, brez porekla!!!
  3) Sodišče, Afera Patria!

  Sicer pa razumem tvoj gnev Gringo. Hudo je gledati svojega boga v dreku. Ljudje običajno svojo razočaranje in jezo preusmerijo na prinašalca vesti. Torej tudi name. Kar istresi se Gringo. Ti bo lažje.

 71. Gringo pravi

  Mojega gneva nikakor ne razumeš, Rado! Nimam nobenega svojega boga, ker sem ateist, res pa je, da v meni vedno bolj narašča gnev, ko moram gledati svojo domovino v dreku! S tvojimi dokazi opravim takole:

  1) “Raziskovalni novinarji” so navadni plačani pisuni. Ve se, kdo je bil vrhovni poveljnik SV v obdobju, ki ga navajaš. Brez skrbi bodi, da je za vsako marko vedel in še sedaj ve, v kateri žep je šla!

  2) KPK je za tebe očitno verodostojna institucija? Komisijo so nastavili komisarji.

  3) Sodba v imenu partije bo takšna, kot je sedaj, postala pravnomočna neugotovljivega dne na neugotovljenem mestu in na neugotovljiv način (beri: na Svetega Nikoli dan). Tudi za to bodo poskrbeli komisarji, le da bodo sedaj zavlačevali, kolikor se bo dalo – dobro namreč vedo, da bo v Bruslju ves konstrukt bedno propadel.

  Tako, kot se ne da farja prepričati, da boga ni, tako se verjetno tudi tebe ne bo dalo prepričati, da nisem Janšev vernik. Če je kriv, naj gre v zapor, vendar je treba krivdo verodostojno in nedvoumno dokazati! Tudi vojno dobičkarstvo je zločin in mislim celo, da je pregonljiv po uradni dolžnosti. Kaj torej čakajo organi pregona, če obstaja toliko verodostojnih dokazov? Odgovor je na dlani: tudi ti organi delajo le na ukaz komisarjev, tega ukaza pa nikoli ne bomo dočakali, ker ga ne bo odobril glavni vojni dobičkar. Ali so ti sedaj določene stvari malo bolj jasne?

  Ob špricerju res ne bova nikoli poklepetala, ker kot kleni Korošec pijem le pir in če se boš kdaj odločil, da prestopiš od zavedenih k zavednim Slovencem, te morda res povabim v moj kotiček Slovenije na kakšen klepet ob šanku.

 72. sds--polizdelki pravi

  Mama Evropa
  .
  bo kmalu dojela
  .kdo so
  .tiste svinje
  —————-
  iz šentjošta
  —————
  in kdo je v resnici
  zver
  ki hodi na njih
  proslavice..!!??
  .
  .spet bo potrebna ena ŠOLSKA URA
  .
  klero-domobranske prasice iz šentjošta
  .
  BODO SPOZNALE SVOJO ZMOTO

 73. […] družili z ljudmi s titovkami na glavi, sporočilo pa je bilo podobno tistemu iz Stožic – Evropa je banda kradljivcev. Ko bo Evropa oz. EU dokončno spoznala, da ta vlada skrbi predvsem za svoje monopole, ne pa za […]

 74. Rok pravi

  Vatreni potrebujejo podporo iz Bruslja ! Rehn že išče šibo,ki bo debelorite udbo medvede premaknila iz Stožic ,preden dokončno znorijo in odrvijo v kočevske gozdove ,kot nekoč !

 75. Wholesale Lacoste pravi

  Hi, have you installed Syndication on your site? I cant find the link.

 76. […] sprehaja s “puškomitraljezcem” Rizvićem, če slovenska premierka Alenka Bratušek na očeh vse Evrope prepeva “živel komunizem”, in če je v drugem največjem slovenskem mestu že dalj časa možno “občudovati” […]

 77. Wholesale Lacoste Polo pravi

  I sent you a correspondence on the subject of your article. I establish it very attractive and effective. I wish for to talk by PM. I imagine you’re the one cool at this subject.

 78. Silvo pravi

  Mislil sem, da so Slovenci bolj pametni kot oni na jugu. Vsaj veljali so za take v bivši Jugi in da so opravili z drugo svetovno vojno in časom po njej na miren način, pa sem se kot kaže zmotil. Čas je za spravo že dolgo. Eni in drugi so dobili svoja obeležja, tisti umrli ob koncu vojne manj zaslužno. Misliti je treba tudi na mlado generacijo in jo pripraviti na preizkušnje, ki so in še bodo. In nehajte že enkrat.

 79. […] portal, ki ga ravnokar berete je bil prvi, ki je na YouTube našel ta podnaslovljen video, v katerem je moč videti nekega novodobnega Kekca (3:45), ki je Evropo označil kot vladavino […]

 80. ultimax pravi

  Rdeči tovariši,čas je ,da si preberete knjigo Od osvobodilnega boja do banditizma,ki jo je napisal UDBOVEC Albert Svetina-Erno!!

 81. www.lindaeichberg.com pravi

  EqUhTTU Phentermine

 82. www.tigaaero.com pravi

  Thanks for posting this info. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative. I can’t wait to read lots of your posts. . . .

 83. www.freventos.com.br pravi

  Then again, the opposite could be true. I paid too much for it, but it’s worth it. Samuel Goldwyn 1882 1974

 84. www.privatekilimanjaro.com pravi

  We Show You How To Earn Money Online.Free Resources and Tutorials To Help You To Start Earning Money Online.

 85. Windows 7 Professional pravi

  Interesting post reminds me of another gem. Guests, like fish, begin to smell after three days. Benjamin Franklin 1706 1790

 86. Windows 8 Pro Product Key pravi

  In my opinion it is a good point of view. I often meet people who rather say what they suppose others want to hear. Good and well written! I will come back to your site for sure!

 87. Windows 7 Professional pravi

  I woke up this morning in a bad mood but after reading this article my mood improved.

 88. Windows 7 Professional pravi

  This is a good approach to what, for some, may be a controversial topic. Very well though out post. – Its good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling. – Mark Twain 1835 – 1910

 89. I see the concern.I am very e happy to hear that you got your Supra fixed; I remember reading about some of your problems !.

 90. Win 7 Activation Key pravi

  very nice site, thanks

 91. www.e-peraia.gr pravi

  Hey guys i wish to share with you a way i make $500 every day and i only spend 5 minuites doing it a day! I strongly suggest you check their website out as there is a brilliant video that explains every thing you have to know. Check them out at DOMINATE MOBILE MARKETING

 92. www.innasci.com pravi

  Hello, this is unquestionably a reallyexcellent publish. In theory Id wish to write like this too taking time and real energy to make a brilliant article.!. but what can I say I procrastinate alot and never seem to have something done. Thank You

 93. www.gustodarte.it pravi

  I to thank you for this good article .I for sure loved every little bit of it. I have you bookmarked your web site to look at the current stuff you place.

 94. These days even the touchpad can be replaced and the laptop can be
  made functional again. For those no-fans cooling
  pads, they usually do not support USB connection with the laptops.
  s brand may be sometimes the reason for the overheating.

  My weblog … laptop cooling pads with fans

 95. […] z vlado Alenke Bratušek povsem brezsramno pokazala svojo anti-evropsko naravnanost (spomnimo samo na partizanski koncert v Stožicah), dotlej bodo borci in t.i. brezvezni priviligiranci živeli kot “bubreki v loju”, […]

 96. pap pravi

  živel komunizem

 97. This particular essential oil is very effective when it comes to achieving hair growth.
  Damage to the kidney tissue from trauma also
  increases the risk of kidney disease. He then moved West to join the faculty of the University of California, San Francisco, where he made a number of important discoveries.

 98. Convert Video to MP3 pravi

  My brother recommended I might like this website. He was totally right.
  This post actually made my day. You cann’t imagine simply
  how much time I had spent for this info! Thanks!

  my web page … Convert Video to MP3

 99. http://badl.ru/ pravi

  Look around Bright Hub and you’ll find detailed reviews of numerous other anti-virus solutions including Ad-Aware Pro,
  a-squared, AVG Free, Avast. This condition makes it difficult for a man to enjoy a satisfactory sexual encounter as
  he is unable to achieve or sustain an erection through a sexual act.
  It is about getting across the message you wish to
  convey.

 100. earn money from site pravi

  I’m excited to discover this great site. I want to to thank you
  for your time just for this wonderful read!! I definitely enjoyed every
  little bit of it and i also have you bookmarked
  to check out new things on your blog.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen