Mlada podjetnica leta 2013 je Kristina Kočet iz podjetja Tiko Pro

5

Zavod mladi podjetnik je za mlado podjetnico leta 2013 izbral 29-letno Kristino Kočet iz podjetja Tiko Pro. Kristina Kočet je komisijo prepričala z izrednim smislom za organizacijo ter jasno začrtano vizijo, tako na poslovnem kot na osebnem področju, so sporočili iz zavoda.

Kot so povzeli, je Kristina Kočet po nekajletnem delu na različnih projektih v večjih podjetjih leta 2010 odprla svoje podjetje Tiko Pro. Gre za svetovalno podjetje, ki pomaga podjetjem pri pridobivanju nepovratnih sredstev. Prek poslovnega partnerja posluje še v Italiji, letos se širi na Hrvaško. Podjetje pomaga tudi tujim podjetjem pri vstopu na slovenski trg.

Kljub temu, da mlada podjetnica nima več vloge prve operativke v podjetju, je podjetju v neugodnih gospodarskih razmerah uspelo izboljšati svoj položaj, saj po prihodkih in številu ekipe lepo raste. Ob tem ima zelo lepe obete za prihodnost, je izpostavila komisija izbora.

V okviru letošnjega izbora, ki je bil tretji zapored, so organizatorji prejeli preko 60 prijav. V finale sta se poleg Kristine Kočet uvrstila še Petar Berić iz Letalske.si ter Luka Kankoša iz podjetja Delutech.

Leta 2011 je naziv Mladi podjetnik osvojil Admir Latič iz podjetja Endom, lani pa Maja Švener in Gregor Koprivnik, ki vodita Ličila.si.(sta)

mladi podjetnik Kristina Kočet je komisijo prepričala z izrednim smislom za organizacijo ter jasno začrtano vizijo, tako na poslovnem kot na osebnem področju.

Št. komentarjev: 5
 1. M. ŠČEPANOVIČ pravi

  TETKA MI GOVORI DA JE DOBER NASVET DOSTI VREDAN IN TEGA VSI NE RAZUMIJO
  TETKA MI VEDNO DOBRO NASVETUJE

 2. thought pravi

  Svetovalcev ima Slovenija na pretek, nobeden od njih pa ni vreden piškovega oreha. Z (ženskim) jezikom se ni še nikoli nič pametnega ustvarilo.

 3. mali pravi

  Podjetni, uspešni in povrh še mladi, pogosto kaj hitro postanejo tarče prevejanih prevejancev.

 4. Inka pravi

  Dober svetovalec zna uganiti “duševne potrebe” in želje tistih, ki so dovzetni za njegovo propagando.

 5. Kim kim kimaj pravi

  Ko delamo, moramo delati umirjeni brez zaletavosti in brez sovraštva, je moj nasvet.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen