Milan Kučan: “Zamrznil nisem ničesar.” (62)

9

»Zamrznil nisem ničesar. To krilatico so si izmislili vaši novinarski kolegi.«

 Nedeljski dnevnik, 2. februar 2003

Dogajanje februarja 1990, ko je Kučan zamrznil svojo člansko partijsko knjižico takrat že preoblikovane partije v ZKS – Stranko demokratične prenove, da bi lahko na prvih svobodnih in demokratičnih volitvah v letu 1990 kandidiral kot »neodvisni« predsedniški kandidat. Tako je vsaj takrat javno obljubljal. Trinajst let kasneje je trdil, da ni ničesar zamrznil. V glavi prav gotovo ne.

kucan-mrk-pastelno4

 

Št. komentarjev: 9
 1. mali pravi

  Ded, kar si reku, si reku. Če si si pa premislil, pa povej.

 2. Slovenec pravi

  Strah nas je komentirati, saj opažamo, da je komunistična oblast ponovno na vrhu in se bojimo te komunistične diktature, ki je že dokazala pobijanje nedolžnih in drugače mislečih v Sloveniji……….
  Žalostno, da smo sredi EU in da se bojimo in živimo v strahu!!!!! Evropa in sve naj nam pomaga, da obdržimo demokracijo in da se enkrat za vselej rešimo starih stricev, ki samo zavirajo rast slovencev in nas mečejo nazaj v balkanski kotel, kjer se oni čudovito počutijo!!!!!!

 3. Oki pravi

  Mali lažnivi rdeči palček! Edina poštena oznaka za tega podmerskega drekača.

 4. Zoro pravi

  Enkrat komunjara vedno komunjara. Rdeči pildek gor ali dol.

 5. milan kućan pravi

  rojen srbski udbovc, vedno srbski udbovc
  udba press

 6. Borcisan pravi

  milan kućan: “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.”

 7. mali pravi

  Želim vsem dobromislečim lep in globoko doživeti 25. junij – Dan državnosti!

  Naj praznik v nas poglobi zavest in željo izraženo v Majniški deklaraciji – Hočemo živeti v suvereni državi slovenskega naroda.

  Za vedno pa naj bo preklet vsak, ki z molkom ali z dejanji pomaga pohlepnežem v zlodelih proti bratu Slovencu in naši domovini Sloveniji!

 8. Drago pravi

  Ali se se sedaj že sprijaznil s samostojno Slovenijo, ko ima tako lepo penzijo. V Jugi bi o takem znesku lahko samo sanjal.

 9. Slovenija pravi

  Kučanistični totalitarizem je vzpostavljen.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen